Şimdi Ara

Türkiye Rekabet Kurumu'ndan Google ile ilgili resmi açıklama geldi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
8.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalan oldu aşkımız her ikimizde şaşkınız 😄 Yaşasın İos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçak telefonlar çaılışır kaakçılar koşeyi doner

• Faceye reklam ödemesi yaparken, Kdv no beyan etmezseniz, sizden kesilir ve devletinize ödenir diyor... Ama düşman google, beyan edip kendin öde. Yoksa senin devletine ödeme mödeme yapmam diyor.

Siyasi düşmana dur diyelim.

Bize trol diyen batı hayranları, vatan hainidir.

Samsung da peşinden gittiği için ona da dur diyelim.

Çünkü amaçları para kazanmak değil.

• Çomarlar yine goy goy yapmaya başlamış.. Ulan senin çapın ne sen kimsin de trilyon trilyar dolarlık amerikan firmasına haraç keseceksin.. İşte böyle adamın aklını alırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gen-2 -- 24 Aralık 2019; 21:15:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enjoy00111

Yalan oldu aşkımız her ikimizde şaşkınız 😄 Yaşasın İos
    haydi oradan lan senin o browser dan dosya bile indiremeyen gay ios'unu üste para verseler kullanmam ben enayi miyim lan 1500 liralık telefona 15 000 tl verecem..

bak benim gözüme bak... düşük iq lu birine benziyor muyum? iq'um tam 120 benim.. fakat bence daha da yüksektir o gün kötü günümdeydim testi baştan savma yaptım

kısacası korkunç derecede hayvani şekilde zekiyim..

iconlarda çiçekler böcekler, zaten firmanın başkanı tim de kendisi eşcinsel. google olmadan kullanırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gen-2 -- 24 Aralık 2019; 21:19:47 >
  • Gen-2 G kullanıcısına yanıt
    Kendi kendini teselli etmeye çalışan bir android mağduru😄 gayet güzel şekilde browserdan istediğim herşeyi yapabiliyorum. Destekli sallayabilirsin😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.