Şimdi Ara

Türkiye Saab 9-3'ün Fikri Mülkiyet Haklarını Aldı SS'li ( Hayırlı uğurlu olsun ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bakanlık araba uretecek. Vay sizin vizyonunuza

Ulan araba dediğin sey bir surec. Her seçim zamanı uretilen popilizm malzemesi değil ki.

Yarin chp mhp hdp koalisyonu olsa ne olacak proje. Hani milliydi. Sadece akp iktidarinda millilik olacak.

Bu komedi 1 kasimda biter beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_zula kullanıcısına yanıt
    Batmış Saab'ın nesini alıyorlar acaba??

Fabrika yok, bayi yok, marka yok, tedarik zinciri yok, patent yok...vs.

Hiçbir halt yok.

Bunlar bi de gidip milyarlarca dolar para vermiştir.

Hiç telaffuz etmediklerine göre fena bir kazık yemişler
  • Ey cahiller! susun da adam sansınlar. fikir mülkiyeti alındı diyor.Ne cahil insanlar var yaaa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Saabı aldık diyor araba komple cadillac. Bence ne aldığını bilmiyor

Cadillac bls Saab 9-3 Un Amerikan versiyonu... On farlar panjur arka stop lar ve logo değişmiş hali. Kalan her şey Saab 9-3 zaten

Sağolun hocam bilmiyordum

• saab ile ilgilenmiyoryuz demişlerdi demekki alttan alttan adamlar 9-3 ü satın almışlar çokta iyi olmuş.Bu tür projelerede bu şekilde belirli üretilmiş ve hakları satın alınmış teknoloji ve arge gayet faydalı olur.Umarım bunun altından bir seçim hilesi filan çıkmaz da ciddi ciddi 9-3 ün kasasında elektrikli veya hybrid bir araç görürüz...
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    ..benzerini yazacaktım..her hıyarım var diyene tuzlukla koşturmak bize özgü birşey..
  • Projeyi tamamen destekliyorum ama birilerinin çıkıp arabanın resimlerini çekip aha biz yerli arabayı yaptık işte diye lanse etmesi çok sinir bozucu. İnsanların tepkisinide bu yüzden çektiler. Geliştirme aşamasında olan birşeyi seçimler yaklaştı diye yapılmış gibi lanse ettiler.

• Saab değil de hazır hisse senedleri düşmüşken VW ni alaydılar iyiydi
  • bişeyler yapın güzel ama kimseyi kandırmadan yapın. illa %100 yerli olmalı diye bir şart yok.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Bian gerçekden yazdın sandım :D
  • Mantıklı bir hareket olmuş. Ayrıca Saab gibi köklü bir firmanın otomobile vereceği imaj görmezden gelinemez...
  • yaklaşık bir buçuk tonluk yerli elektrikli uzun menzilli aracımızı heyecanla bekliyorum
  • Mustafa koç a daha önçe saraylı tarafından 2011 de al bu saab ı denildi,o da batmı bir markanın türk otomobiline katkısının olamıyaçağını söyledi,akp nin oyları %70 i açlık sınırından aşadakiler veriyor ,onlar için yeni bir vanmınute den başka bir şey deyil,bu araba milli değildir,yanlızça saab fabrikasının batmış fabrikasıni tc de açmaktır o kadar,

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Tamamen saçmalık.

Saab'ın ikinci eli sıfır.

Sen yerli araba yapıcaksın ama piyasası yok.

Madem dışardan alıcaktık kaç paraysa basar Mercedes'i alırdık.

Tipik AKP vizyonsuzluğu.

Ne kadar güzel bir beyin ! Tertemiz sıfır km.Hiç kullanılmamış !!

Saabın ikinci eli diyor.Sanki adamlar saabın ürettiği arabaları alacak demiş.

Bak hemşerim önce oku : Saabın bütün haklarını türkiye aldı.Yani Biz üreteceğiz.Saabın piyasasıın olmaması üretimi ve yedek parça sıkıntısındandı.

Umuyorum ironi yapıyorsundur.Yoksa cidden durumun vahim.

Ilk paragrafı okuyunca kendimi yere attım. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• vahapcemil kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_110980483/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.