Şimdi Ara

Türkiye saldırı altında! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemen kayıt oldum arkadaslar yardım lazım nasıl oynanılgına dair
  • e-sim Paint terk bir oyun benim hoşuma gitmiyor. Oyunun da admin kontrolu ne kadar var bilemiyorum ama şöyle bir gerçek var. Bizim düşmanlarımızın şu an en büyük düşman Bulgarlar ve bizi yani ülkeyi tekrar silmek üzereler. Bunun admin ile alakası yok çünkü adamların aktif oyuncu sayısı neredeyse bizim iki katımız ve savaşlarda dengelemek hala vakti yerinde olan oyuncular deli gibi gold yakıyorlar. (Gold yakmak; gerçek parayla gold alınır ve enerji bar dediğimiz süre beklemeden savaşılması sağlanan barlardan alınır)

Halbuki bizim aktif oyuncu sayımız onlardan fazla olsa hem savaşlarda biz üstün olacaz hemde böyle bol bol gold yakılmayacak olay bu. Bizde kendi vatandaşlarımızı ve aktif oyuncularımızı arttırmaya çalışıyoruz. Eğer başarabilirsek ciddi üstünlük sağlarız. Başaramazsak zaten malesef zayıf bir ülke olarak hep kaybederiz. Afedersiniz adamlar it sürüsü gibi. İnanılmaz çekişme var. Oyunun en güzel yanı aslında savaş dinamikleri.

@drheartless
    Aşağıdaki bağlantıda oyuncu rehberi mevcut. İnceleyebilirsin.

E-Republik Yeni Oyuncu Rehberi (VİDEOLU)
    https://docs.google.com/document/pub?id=199q7dnukJy20TdUwei_mVPnmfQRHAK2NAlFW4vRL4Vc

• Up!
  • Evet beyler bugun itibariyle savaş sistemi değişti. Yeni sistemde Levellere göre guruplandırmalar yapıldı. Boylelıkle yeni oyuncular ayrı gurup orta seviye oyuncular ayrı gurup üst seviye oyuncular ayrı gurupda savaşıyor. Buda guruplarda savaşı kazanmayı etkılıyor ve bh madalyası almayı kolaylastırıyor. Biliyorsunuz bh aldıkça gold geliyor. Guzel oldu boyle :)

Yeni Askeri Modul'e gore cephelerde 4 farklı bölüm oluşuyor... kişilerin level'lerine göre savaştıkları bölüm değişiyor

1. Bölüm 1 - 24 Level
    2. Bölüm 25 - 29 Level
    3. Bölüm 30 - 36 Level
    4. Bölüm 37+ Level

Round Nasıl Kazanılıyor ?

aynı şekilde 1800 puan'a ulaşıldığında round bitiyor. fakat her bölümün bitmesi gerekiyor... bölümlerin de campaign'e kazandırdıkları puanlar farklıdır. Sonraki roundun başlaması için de bütün bölümlerin roundlarının tamamlanması gerekiyor..

Bölüm 1- 1 Puan
    Bölüm 2- 2 Puan
    Bölüm 3- 3 Puan
    Bölüm 4- 5 Puan

Savaş Nasıl Kazanılıyor?

Savaşı bir ülkenın kazanması icin toplam puana bakılıyor
    Örnek :
    1. round
    A ülkesi 1. ve 3. bölümü kazandı : 4 toplam puan aldı..
    B ülkesi 2. ve 4. bölümü kazandı : 7 toplam puan aldı

2. round :
    A ülkesi : 3. ve 4. bölümü kazandı 8 toplam puan aldı.. 12 puanı oldu
    B ülkesi 1. e 2. bölümü kazandı, 3 puan aldı ... 10 puanı oldu
    ....

ilk once toplamda 83 puana ulaşan ülke savaşı kazanıyor...

Battle Hero ve Campaign Hero madalyaları

Gold Ödülleri de değişti

BH'ler
    Bölüm 1- 2 Gold
    Bölüm 2- 3 Gold
    Bölüm 3- 4 Gold
    Bölüm 4- 5 Gold

CH Aynı şekilde..

Fight Tuşu

Tık olayı değişti.. bir kişiyi öldürmek için tek tık yaptığınızda, ihtiyaç kadar ff düşüyor, tek seferde ölüyor...

Onceden 5 vuruşta ölüyorsa, bu sefer 1 defa tıklıyorsunuz, 50 hp düşüyor, 5ff lik inf eklenıyor.. sadece tık'tan tasarruf yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: __sin__

Bulgarlar ve Sırplar birleşip, Türkler'e sanal savaş açtı. Sebep...

Gün geçtikçe gerçek hayatın kopyası haline gelen sanal dünya şimdi de tarihi meseleler için bir hesaplaşma aracı olarak kullanılıyor. İnternet üzerinden oynanan oyunlardaki çekişmeler artık sadece rekabet duygusuyla değil farklı motivasyonlarla çekişme alanı haline geldi.

Bunun bir örneği de şu an eRepublik adlı strateji oyununda Türkiye-Bulgaristan savaşı olarak yaşanıyor. 2008 yılında piyasaya sürülen online strateji oyunu eRepublik’te Türkiye olarak geçen ülkenin toprakları Sırbistan'ın güçlü desteğini alan Bulgaristan tarafından bir bir işgal ediliyor. eRepublik'te gerçek hayattaki gibi ülkeler ve vatandaşları yer alıyor. Oyuncuların yönettiği sanal devletler, diğer ülkelerin topraklarını işgal edip, savaşarak kendi bünyesine katarak, imparatorluklar kurabiliyor, gücüne güç katabiliyor. Her ülkenin oyunculardan oluşan meclisi, ülke başkanı, orduları bulunuyor. Oyuncunun istediği ülke vatandaşlığını seçtiği sanal dünyanın günlük aktif kullanıcısı yaklaşık 300 bin kişi.

Türkiye saldırı altında!

YÜZLERCE YILLIK MESELA: KOSOVA
    Oyuna Türkçe dil desteği eklenmesiyle birlikte kurulmuş en güçlü ülkelerden biri haline gelen sanal Türkiye, şimdi zor bir dönem geçiriyor. Uzun süredir oyundaki müttefiklerinden olan Sırbistan ile arası bozulan Türkiye, Bulgaristan'ın bunu fırsat bilmesiyle birlikte beklemediği bir darbe yedi.

Aslında kıran kırana geçen savaşın çıkış nedeni çok tanıdık bir sebep: Kosova ve Bosna-Hersek. Kosova'nın bağımsız bir ülke haline gelmesi oyun içinde gündeme gelince buna ilk itiraz eden Sırplar oldu. Türkiye'nin bağımsızlığı destekleyerek Sırbistan'ın karşısında yer alması ilişkileri gerdi. Durum Sırbistan'ın istediği şekilde sonuçlanıp, Kosova bağımsız bir ülke statüsü alamayınca Türk oyuncular bun tepki gösterdi ve iki ülke arasındaki ittifak bozuldu.

Türkiye saldırı altında!

BULGARİSTAN FIRSAT BİLDİ
    Bu durumu fırsat bilen Bulgaristan, Türkiye'nin sahip olduğu topraklara saldırmaya başladı ve umduğu şekilde Sırbistan'ın tam desteğini aldı. Farklı cephelerde düşman müttefiklere karşı sanal görünse de duygusal anlamda gerçek bir mücadele veren Türkler tüm oyunculardan destek bekliyor.

BAŞARININ SIRRI OYUNCU SAYISINDA
    Bireysel olmaktan ziyade bir ekip oyunu olan sanal dünyada başarının yolu ülkenin vatandaş/kullanıcı sayısının çok olmasından geçiyor. Oyuna dahil olmak isteyen yeni kullanıcılar, ücretsiz olarak kayıt yaptırdıktan sonra işçi olarak çalışıp para kazanıyor, mal mülk hatta ardından şirket sahibi olabiliyorlar. Bu bakımdan eRepublik alışılmış diğer online oyunlarla benziyor. Cephe kurup savaşabilen oyuncular, milletvekili, parti ve ülke başkanlığı da yapabiliyor.

Türkiye saldırı altında!

SAVAŞLARIN AMACI FETİH
    Ülkeler savaş kazandıkça ele geçirdikleri toprakları kendi sınırlarına dahil ediyor. Elbette savaşı kaybettiğinizde topraklarınızı ve hatta ülkenizi de kaybediyorsunuz. Savaşlar bireysel değil, o ülkenin vatandaşlarının toplu katılımıyla gerçekleşiyor. Savaşa katılmak tamamen isteğe bağlı.

YENİ VATANDAŞLAR BEKLİYORLAR
    Uzun zamandır bu oyunu oynayan Fernu ve Lord Vaako takma adlı Türk kullanıcılarla yaptığım görüşmede en çok şikayet ettikleri konu yeni üye bulma sıkıntısı oldu. Diğer ülkelerde sürekli artan üye sayısına karşılık Türkiye'de bu oranın aynı seviyede artmaması ülkenin gücünde düşüşe neden oluyor. Mevcut kullanıcılar aralarına yeni katılanlara oyunla ilgili her tür desteği ve eğitimi vermeye hazır olduklarını belirtiyor.

Türkiye saldırı altında!

iste br vatan sever.oyuna kytlıyım gercektnde kotyyuz

• Dilersen sanada para ve sılah destegı bulunabilirm eger katılırsan
  • Bana diyorsan ben zaten oyundayım :)
  • Oyun artık Türkçe! Oyunun Türkçe desteği de oldukça gelişti buda güzel bir haber :)
  • Oyun artık Türkçe! Oyunun Türkçe desteği de oldukça gelişti buda güzel bir haber :)
  • http://www.erepublik.com/en/referrer/ivan+oblomov ref linkimden kayıt olucak 1 veya 2 kişiye değil herkese yardım ediyorum. oyun türkçe ve şuan başlamak için geyet iyi bir dönem.
  • oyunun suankı harıtasını gosterırmısınız durum nedır merak ettım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick: ByAlfA (ekmek lazım :D )

bir de ; profil fotomu değiştiremiyorum hata veriyor (jpg olmasına rağmen çok küçüklük fotopğrafım varmış :) ) E-mail bilgilerimi nasıl değiştireceğim? "profil düzenle"de yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 15 Haziran 2012; 11:01:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mao-tun

oyunun suankı harıtasını gosterırmısınız durum nedır merak ettım

Evet ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: Protechnology

quote:

Evet ben de

beklıyoruz o zaman

• quote:

quote:

quote:

Evet ben de

beklıyoruz o zaman

Güzel bişi çıkacak gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ben de

beklıyoruz o zaman

Güzel bişi çıkacak gibi

benım bıldıgım karedenız gıtmıs batı trakya gelmıstı doguya pek bakmadım

• Buyrun Dünya haritası.

Türkiye saldırı altında!
  • Malesef daha haritaya tam olarak dönemedik. Güç dengesi onların lehine. Hala savaşıyoruz ve bizim savaşlar bitmez :)
  • Up!
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Buyrun Dünya haritası.

Türkiye saldırı altında!

sagol butun kuzey gıtmıs

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.