Şimdi Ara

Türkiye saldırı altında! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bolgelerimizi geri aldık sayılır bir karadeniz kaldı. Şimdi bulgar dan bolge almaya başladık savaşlar son sürat devam ediyor :)
  • up!
  • bilgisayara geçince kayıt olurum bi bakam nasıl oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil olarak oynuyabilirmiyim eger oynaniyorsa konu sahibi arkadas ref linkini gonderirse kayit olayim ogrenmem biraz zaman alicak gibi yardimci olucak arkadaslar cikar sanirim

• Arkadaşlar bu adresten kayıt olursanız sevinirim. Mobil olarak browser üzerinden sorunsuz oynuyorum. Yani yoldayken bir yerde beklerken hemen girip work + traning yapabiliyorum. Eger vaktim varsa direk savaşa katılıyorum gayet de güzel oluyor :)

http://tinyurl.com/6u4fpm8
  • quote:

Orijinalden alıntı: __sin__

Arkadaşlar bu adresten kayıt olursanız sevinirim. Mobil olarak browser üzerinden sorunsuz oynuyorum. Yani yoldayken bir yerde beklerken hemen girip work + traning yapabiliyorum. Eger vaktim varsa direk savaşa katılıyorum gayet de güzel oluyor :)

http://tinyurl.com/6u4fpm8

Hocam uye oldum buradan oyun hakkinda temel bilgileri verebilirseniz oyunu duzenli oynayacagim tesekkurler

• Beyler oyunla ilgili sorunum var netbookta sohbet bölümü kendi yazı yazma alanım gözüküyor nedenini bilen var mı
  • oyuna para yatırıcaksanız oynamaya başlayın diğer türlü hiçbir zevki olmayan bir oyun
  • Bi ara oynuyordum çok vakit yiyo oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uP
  • Hala aynı strateji :) La bikere de kurtarıp sağlam savunun 100 kere işgal edilirmi bir ülke.

Ayrıca oyunu neden bıraktığımıda söyleyim.
    Oyunu çok ileriye götürdüğünüzde gold alımı için bireysel kişilerle iletişim kurarsınız ve bu kişilerle içli dışlı olduğunuzda dümenlerin el altından döndüğünü gördüğünüzde çok şaşırırsınız tamam bu bir oyun ama para kazanan çok kişi var. Ne kadar alıcı(vatandaş) okadar gold satışı okadar para. Adminler 10 gold sınırı ile sistemi çökerttiklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar.

İşgallerin çoğuda bu adamlar tarafından yapılıyor oyuna oyuncu çekmenin en milliyetçi yanı bu. Ayrıca dikkat edin tabi bilen kişiler için gold satışı yapan adamların desteklediği tüm başkanlar seçilir yada kendileri seçilir. Böylelikle planlar yapılır bu işten aylık kazancı milyarı bulan bir abiyle görüştüğümde bana bunları söylediğinde şoke olmuştum. Kimseyi inandırma yada oyundan soğutma amacı gütmüyorum eğer oynayacaksanızda bu kişilere prim vermeyin. Fake ile seçim aldıran , fake ile para kasan çoğu adama imrenip gold alanlar oluyor oyüzden alacaksanız oyundan alın bu insanlardan değil.

• Hayrına UP :)
  • up
  • Son durum nedir bakalım :)
  • oyuna boşuna başlamayın bir yerlere gelenler ya parayla alıyor ya da fake çar açıyor. yakalanırsan ban yiyorsun. bütün emeğin boşa gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.