Şimdi Ara

Türkiye Serverı BAN Günlüğüm 505 (BİTTİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu chat ben olayı geldiginden beri herkes konu acmaya başladı anlamıyorum sizi yani bende 1 kere bile chat banı yemedim oyuna giriyorum gereksiz konuşanları ignoreluyorum oyunuma bakıyorum 2-3 kez reportladılar beni konuşmadıgım halde ki hiç bir oyunda konuşmam chat banı yemedim sadece uyarı aldım
  • ee tabi oyunda ban yiyip yazamayınca buralara dusuyo gecnler zor iş tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

Şu chat ben olayı geldiginden beri herkes konu acmaya başladı anlamıyorum sizi yani bende 1 kere bile chat banı yemedim oyuna giriyorum gereksiz konuşanları ignoreluyorum oyunuma bakıyorum 2-3 kez reportladılar beni konuşmadıgım halde ki hiç bir oyunda konuşmam chat banı yemedim sadece uyarı aldım

Bende birkere almişimdir uyari. Bizdemi gariplik çozemedim hayir chatte kizdirdigimda oluyor hareket edenlere hareket ile karsilik verdigimde oluyor. 50 dklik oyun bitince easy yazdigimda oldu ancak bir kere bile chat bani yemedim. Acaba konu açanlar anlattiklari kadar masummu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler olay şöyle gelişiyor.siz ilk başta bu trollere dayanamayıp küfrediyorsunuz ve sonuç olarak 40-50 oyun bi chat banı yiyorsunuz. tr de öyle tipler var ki insanı dinden imandan çıkarır bu kesin.neyse chat banı yedikten sonra iş kısır döngüye giriyor.birileri sizi artık neyden report ederse etsin sürekli bu chat banınızı arttırıyor.sırf ezdiğiniz için bile reportlayan insanlar olduğunu düşünürsek bu cezadan kurtulmak çok zorlaşıyor.
  • Kimse kusura bakmasın ama , PREMADE diyip oyunun ağzına sıçanlara , AFK kalıp feedleyenlere , MAİNİM diyip KARŞI ADAMA 100 defa ölenlere KAZANDIĞIM LANE'İ GELİP FEEDLEYENLER VE OYUNU KAYBETTİRENLERE ANA BACI KARDEŞ SÜLALE SÖVERİM. 90 değil 10500 chat banı verse kalan 3 hakkımla yine söveceğim :)

İnsan gold 1 serisinden gold 2 puana düşer mi ? :) Kazanıyorum GELEN PUAN 2 kaybediyorum giden puan 5.

Son ramaklarımdayım eylüle kadar oyunu bırakmayı düşünüyorum. Liselilerin .............
  • seninle aynı oyundaydım oyun nickin buysa hakediyosun kardeşim ağlama buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

seninle aynı oyundaydım oyun nickin buysa hakediyosun kardeşim ağlama buralarda

Bana oynadığımız oyunda oynadığım karakteri ve nickini söyler misin?
  • Quarentinaa kullanıcısına yanıt
    skarner sucks dedim sövdün gidip 0-8-1 oynadın fizz tf feedledi mid lane de oyun boyuncada konuşma hakkın geldiğinde gene sövdün hakediyosun malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarentinaa

Kimse kusura bakmasın ama , PREMADE diyip oyunun ağzına sıçanlara , AFK kalıp feedleyenlere , MAİNİM diyip KARŞI ADAMA 100 defa ölenlere KAZANDIĞIM LANE'İ GELİP FEEDLEYENLER VE OYUNU KAYBETTİRENLERE ANA BACI KARDEŞ SÜLALE SÖVERİM. 90 değil 10500 chat banı verse kalan 3 hakkımla yine söveceğim :)

İnsan gold 1 serisinden gold 2 puana düşer mi ? :) Kazanıyorum GELEN PUAN 2 kaybediyorum giden puan 5.

Son ramaklarımdayım eylüle kadar oyunu bırakmayı düşünüyorum. Liselilerin .............

Yapma etme oyle yaparsan komur 5 olursun tas olursun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

skarner sucks dedim sövdün gidip 0-8-1 oynadın fizz tf feedledi mid lane de oyun boyuncada konuşma hakkın geldiğinde gene sövdün hakediyosun malesef

Hatırladım.

Sen önce burdaki tavrını biraz oyuna yansıtmayı dene olur mu? Dakika 1 den başlayıp oyun bitine kadar mahalle kadınları gibi laf atıp durdun.

Senin tavrın yüzünden insan bir kere oyuna negatif başlıyor ardından mid yüzünden jarvan redimi çaldı ve beni oyundan düşürdü. Sadece skarner sucks mu dedin ? Yanlış hatırlıyorsun tüm oyun boyunca laf atıp durdun ! Haa hatırlattığın iyi oldu oyun bitmeden 1 hak daha gelmiş olsaydı sana 1 kere daha söverdim.

Burda ağlayan zırlayan yok sen merak etme :)
  • sövmeye devam et ne diyeyim ki sana sonra ağlama buralarda yok öyle yok böyle diye gold olmuşsunuz ama oynamayı bilmiyorsunuz malesef bi jungler 1 assistle oynuyosa maç boyunsa kusura bakmada konuşurum neyse ben diyeceğimi dedim hayatta başarılar sana oyunuma denk gelmezsin bir daha umarım

http://www.lolking.net/summoner/tr/1680136#profile

buda profilin sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipcihino -- 23 Haziran 2013; 2:49:40 >
  • quote:

sövmeye devam et ne diyeyim ki sana sonra ağlama buralarda yok öyle yok böyle diye gold olmuşsunuz ama oynamayı bilmiyorsunuz malesef bi jungler 1 assistle oynuyosa maç boyunsa kusura bakmada konuşurum neyse ben diyeceğimi dedim hayatta başarılar sana oyunuma denk gelmezsin bir daha umarım

http://www.lolking.net/summoner/tr/1680136#profile

buda profilin sanırım

Konuşan Silver 1 :http://www.lolking.net/summoner/tr/233357

hadi abim çık konudan goldları yalnız bırak :)

• Quarentinaa kullanıcısına yanıt
    üzücü olan şey üzerinden pickliyo olmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Geçmiş olsun.

ya ben sizi hep twitterdaki fönemonlara benzetiyorum sizi bir bağyan sanıyorum çok heyecanlanıyorum

bunu belirtmek istedim sadece
  • Bu chat banı denilen olay sadece TR de mi var ? West de adamlara etmediğim küfür kalmaz report da edilirim ama bugüne kadar hiç sövdüğüm için ban yemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: heybitch

Bu chat banı denilen olay sadece TR de mi var ? West de adamlara etmediğim küfür kalmaz report da edilirim ama bugüne kadar hiç sövdüğüm için ban yemedim
    bugün ranked team maçında karşı tarafı ezdik adamlar "sur verin seri maçımız" dedi "bende hakkınızla alın.." dedim 30 maç yedim adamlar reportlamış beni.. ne bi küfür var ne başka birşey karşı takımla tek konuşmamızda buydu. RİOT İSTİFA

• Allah aşkına R"İ"OT yazmayı bırakın artık.

İ yok ingilizce sözcüklerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

Allah aşkına R"İ"OT yazmayı bırakın artık.

İ yok ingilizce sözcüklerde.

TİCKET +1
  • 90 Oyunluk ban sonrasında sadece ama sadece aram oynadım :) en fazla 5 veya 10 maç rank girdim ve onun dışında cezanın bitmesi için aram attım ve bugün son 1 maçıda oynadıktan sonra 85 ban daha attı :)

Artık ben bu sistemin gerçekten reportlarla hareket ettiğine inanmıyorum. Küfür banı yiyince uyarı ekranı geliyor , 1kere bile gelmedi 90 oyun boyunca. Yazıklar olsun.

Supporta son bir ticket atıp bu sefer içimden gediğince söveceğim.. Perma ban is coming..
  • http://www.change.org/tr/kampanyalar/petition-to-change-riot-games-turkey-staff-automatic-chat-ban-system?utm_campaign=new_user_sign&utm_content=twitter_link&utm_medium=email&utm_source=signature_receipt#share evet arkadaşlar sesimizi duyuralım NA EU ve Reddit'te ingilizcesi iyi olanlar konu açarsa duyulmasını sağlayabiliriz. az önce benim de banım bitmişken 80 maç ban yediğimi gördüm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.