Şimdi Ara

Türkiye Serverı BAN Günlüğüm 505 (BİTTİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar , gün geçmiyor ki yeni bir konu açılmasın , gün geçmiyor ki bir ban daha yemeyim.

Hani tuhafıma giden ne biliyor musunuz? Küfürden report yemeyip (Küfürden report edilince uyarı ekranı geliyor çünkü) chat banı yemek.

Bugün 54 oyunla birlikte yaklaşık 270 oyun konuşma yasağıma gelmiş bulunuyorum.

Biliyorum bununla ilgili tonlarca konu var artık bıktınız ama içimdekileri dökmek istedim. Adama koyanda elden hiç bir şey gelmemesi oluyor.

https://store.donanimhaber.com/69/47/17/694717a3c965e7fcd23468838ce39d4e.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quarentinaa -- 16 Eylül 2013; 3:50:15 >

• malesef kardeşim bende yaşıyorum bu durumu elalem trollesin cezayı yiyen biz olalım türkiyeye hoşgeldin
  • "İnternetim Sıkıntılı olabilir"

Oyundan düşüyormusun ? Yoksa ping yüzünden Feedliyor veyahut Fail mi oluyorsun ?
  • Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FEEEEEEEDER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taharet Musluğu -- 14 Haziran 2013; 17:16:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vevo

"İnternetim Sıkıntılı olabilir"

Oyundan düşüyormusun ? Yoksa ping yüzünden Feedliyor veyahut Fail mi oluyorsun ?

Kardeş şöyle bir durum var . Şuan tatil için mersindeyim 8mbite kadar ttnet kullanıyorum fakat internet çok kötü alt yapıdan dolayı. Bazen stabil çalışıyor bazen sürekli 5dakikada bir bağlantı kopuyor. Bugünlerde ise oyunda ping 70 lerde normal iken oyun donuyor. Bu yüzden sürekli normal oyun atıyorum ki milletin oyununu mahfetmeyim rankta diye ama yine report yiyorum. Sorunum düzeldi bugünlerde. Bilerek feedleme falan yapmıyorum isteyen bakabilir.

nick: Quarentina
  • quote:

Orijinalden alıntı: BK SaveMe

quote:

Kardeş şöyle bir durum var . Şuan tatil için mersindeyim 8mbite kadar ttnet kullanıyorum fakat internet çok kötü alt yapıdan dolayı. Bazen stabil çalışıyor bazen sürekli 5dakikada bir bağlantı kopuyor. Bugünlerde ise oyunda ping 70 lerde normal iken oyun donuyor. Bu yüzden sürekli normal oyun atıyorum ki milletin oyununu mahfetmeyim rankta diye ama yine report yiyorum. Sorunum düzeldi bugünlerde. Bilerek feedleme falan yapmıyorum isteyen bakabilir.

Malesef Burada Riot haklı..İnternetin Stabil çalışacağı bir yere gidene kadar Botlara karşı oyun oynamanı tavsiye edeceğim.

Yanlış anlamazsan , oyunumda sürekli Neti gidip Reconnect olan oyunculardan hoşlanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BK SaveMe

quote:

Malesef Burada Riot haklı..İnternetin Stabil çalışacağı bir yere gidene kadar Botlara karşı oyun oynamanı tavsiye edeceğim.

Yanlış anlamazsan , oyunumda sürekli Neti gidip Reconnect olan oyunculardan hoşlanmıyorum

Dostum sabahtan akşama kadar botlara karşı mı oynayayım? Ben diyorum ki her oyun yapmıyor 2-3 oyunda 1 reconnect oluyorum o kadar. Oyunlarıma bakarsan feeder olmadığımı göreceksin zaten :)

• Bırak oyna oyununu millete aldırış etme reportlayan reportlasın.Babam kızıyor çıkmam lazım diyen bebeler varken sana laf ediyor forumdakiler
  • 52 oyun daha yedim beyler :) Rekora koşuyorum toplamda 320 oyun oldu.

https://store.donanimhaber.com/aa/2e/29/aa2e29d5c0ec6c5ff9f68f41f3d83470.jpg

• beyler bende baya yediim weste geçersem düzelirmi ?
  • Afk kalan, feedleyen adama konuşma yasağı neden veriliyor? Eskiden afk kalanlara belli bi zaman oyuna girememe cezası veriliyordu. Konuşma yasağı ne alaka yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrlahmacun

beyler bende baya yediim weste geçersem düzelirmi ?

Büyük ihtimal düzelir çünkü orda böyle bir sistem yok :)

quote:

Orijinalden alıntı: Tavşin
    Afk kalan, feedleyen adama konuşma yasağı neden veriliyor? Eskiden afk kalanlara belli bi zaman oyuna girememe cezası veriliyordu. Konuşma yasağı ne alaka yani?

Bende yetkiliye sordum aynı soruyu. Chat banı nedir? Küfür edersin yersin. Küfürden report yiyince uyarı ekranı geliyor ve 70 maç cezamda sadece 1 kere verdiler :) Sisteme bak şaka gibi ya.

Merak ediyorum ban yiyip biten oldu mu ?
  • Türk serverında böyle adamlar beni uygunsuz nickten reportluyor chat banı yiyorum

• geçmiş olsun sayılı gün çabuk geçer
  • Geçmiş olsun.Harbi abartmışlar
  • Chat banı kabustur abi
  • ulan yemin ediyorum deli olacam ya hiç bir şey yapmadan nasıl yiyoruz lan bu banı?

zaten ban yedikden sonra küfür edersin abi neyin mantığı bu
  • 3000+ vardı bir tane.Çağırın gelsin bişey dicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.