Şimdi Ara

Türkiye serverının Hali (SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fungsclup

quote:

Orijinalden alıntı: Fararith

kardes dogum tarihin sekilmis adini da desifre ettim lol serverlerine sizip kullanici bilgilerine erisip nickini bulup blokluyucam

İyide kardeş zaten ssde nicki var elemanın.

FAIL
  • quote:

quote:

kardes dogum tarihin sekilmis adini da desifre ettim lol serverlerine sizip kullanici bilgilerine erisip nickini bulup blokluyucam

azuha azuha
  • Keşke tr de de koredeki gibi vatandaşlık no gerekse en azından 18- alınmasa oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahkaha attım lan
  • kardeş daha oynamaya yaşın tutmuyor sonra neden bronzdayım hele bi nefes al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

kardeş daha oynamaya yaşın tutmuyor sonra neden bronzdayım hele bi nefes al

oynamaua yasi tutmuyor? 99 luyum gold1 im bir arkadasim 99 lu plat1 90 lp bir arkadasim plat 2 87 lp her 99 lunun oyuna yasi tutmuyosa ohoo. herkes ayni degil 99 luyum liseliyim sanirim lolde en son kufurumu 20 lvl da ks yaptiklari zaman etmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtwarrıor1

quote:

oynamaua yasi tutmuyor? 99 luyum gold1 im bir arkadasim 99 lu plat1 90 lp bir arkadasim plat 2 87 lp her 99 lunun oyuna yasi tutmuyosa ohoo. herkes ayni degil 99 luyum liseliyim sanirim lolde en son kufurumu 20 lvl da ks yaptiklari zaman etmistim.

Dost lafımı koydum öylesine ortaya hemen alınıyosunuz istisnalar kaideyi bozmaz sadece yaşı küçük olanlar daha çok küfüre yatkın olup sövebiliyorlar.

Geçen çıktı işim vardı yakınlardaki bir cafe tarzı bir yere gittim kağıtları felan verdim işte beklerken de gidip oyun oynayanlara bakıyım dedim zaten %90 ı lol oynuyor cafe nin ama nasıl küfürler havada analar bacılar öyle böyle değil şöyle bağırıyorlar : YAAA BEN LA BALANK ALDIM MİDE ADAM GİDEYOR GARAGAS PİKLİYOR YA BIKTIM YAA TEREDEN YAA. Diyorum tamam oğlum sakin iyicene rage yapıyor yani oyunu eğlenmek için oynamıyorlar çoğuda oynayamıyor. Öte yandan bende iyi oynuyorum demiyorum 8 aydır felanda oynamıyorum lakin dediğim gibi en azından rage yapmıyorum belkide çocuk benden 10 yaş küçük anneme bacıma küfrediyor olcak iş değil aşırı abartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zexial -- 30 Ocak 2014; 1:03:54 >

• 4-0-0 emege yazik valla

• quote:

quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nıghtwarrıor1

quote:

Dost lafımı koydum öylesine ortaya hemen alınıyosunuz istisnalar kaideyi bozmaz sadece yaşı küçük olanlar daha çok küfüre yatkın olup sövebiliyorlar.

Geçen çıktı işim vardı yakınlardaki bir cafe tarzı bir yere gittim kağıtları felan verdim işte beklerken de gidip oyun oynayanlara bakıyım dedim zaten %90 ı lol oynuyor cafe nin ama nasıl küfürler havada analar bacılar öyle böyle değil şöyle bağırıyorlar : YAAA BEN LA BALANK ALDIM MİDE ADAM GİDEYOR GARAGAS PİKLİYOR YA BIKTIM YAA TEREDEN YAA. Diyorum tamam oğlum sakin iyicene rage yapıyor yani oyunu eğlenmek için oynamıyorlar çoğuda oynayamıyor. Öte yandan bende iyi oynuyorum demiyorum 8 aydır felanda oynamıyorum lakin dediğim gibi en azından rage yapmıyorum belkide çocuk benden 10 yaş küçük anneme bacıma küfrediyor olcak iş değil aşırı abartı

aynen oyle hele bir alt hesabim var bronz 5 ti arkadasim oyunu birakip bana vermisti elo yerlerdeydi bu aralar onu oynuyorum 2 gundr bronz 5 ten bronz1 50 lp ye kadar cikarttim ama bir flame ler blue vermeyince afk kalanlar ohoo anlat anlat bitmez cidden o zaman anladim bronz isgence gibiymis kimse oyun oynamiyor sanki olum kalim meselesi gibi annemden tut tanimadigim akrabalarima bile sovuyolar cidden o tiplerde oyunda olmasa cok iyi olacak

• yaa kardesım evet 99luyum tamam anladk konuyu bulandırmayın asıl sulızın yaptıgınız veletlık

• aynen kardesim haklısın troll cok S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatasoy99

yaa kardesım evet 99luyum tamam anladk konuyu bulandırmayın asıl sulızın yaptıgınız veletlık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.