Bildirim
Türkiye serverının Hali (SS'Lİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
9999999999
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
QQQQQQQQQQQQQ -
kardes dogum tarihin sekilmis adini da desifre ettim lol serverlerine sizip kullanici bilgilerine erisip nickini bulup blokluyucam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"baseden b cekiyor sonra neden brozdasın diyorlar" -
99 op -
quote:
Orijinalden alıntı: Fararith
kardes dogum tarihin sekilmis adini da desifre ettim lol serverlerine sizip kullanici bilgilerine erisip nickini bulup blokluyucam
İyide kardeş zaten ssde nicki var elemanın. -
en azından farmın iyi......................... -
İşte bunlar hep senin kankilerin nalet çocuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet 99'luyum ne olmuş yani? -
Beyler allah rızası için bende bıktım şu nooblardan bir takım kuralım maç atalım böyle olmuyor her maç bozgun yiyoruz bu salaklar yüzünden. -
basede b çekmek hayatın tek düzeliğini ve amaçsızlığı temsil etmek için yapılan bi eylem bunu bilmiyorsan sen noobsun. -
tamam @zirve011 @zirve011 @zirve011 @zirve011
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu yüzden kassadin alıp taşıyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: fungsclup
quote:
İyide kardeş zaten ssde nicki var elemanın.
-
quote:
quote:
-
quote:
quote:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
/> -
99 ne la küçük kardeşim bile 98 li bebelerden küfür yemek hoş olmuyor tc li giriş yas sınırlı server falan hayal di mi -
o değilde oyuna yeni başladım veletler sıkıyor gercekten..bide kaç yaşındasın diye sormaları yok mu..geçen 32 yaşındayım dedi bi tanesi nasıl küfür ediyor bebe..konuşmalardan belli oluyor zaten en iyisi konuşmamak..
Benzer içerikler
- permadan nasıl kurtulurum
- 1 milyon shaco ne demek
- lol ekran çok yakın
- pre ne demek
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X