Sonra kaliteli muhalefet lazım dedimi birileri kızıyor. Sözde işçi bayramı ama İşçi ile ilgili TEK KELİME KONUŞULMADAN GEÇTİ... Koca 1 Mayıs Taksim'e kitlendi sadece. İşçilerin çalışma şartları mesai ücretleri asgari ücret miktarı veya ne bileyim yol yemek hakları bayram geliyor bayram ikramiyeleri vb hiç bir şey konuşulmadı varsa yoksa TAKSİM de TAKSİM ne oldu şimdi ? CHP 2 haftadır biz ne olursa olsun Taksim'e çıkacaz diyordu. Hükümet yasak hemşerim çıkartmam diyordu ve çıkartmadıda ne geçti muhalefetin eline ? Rezil ettiler kendilerini çıkacaz çıkacaz deyip çıkamadılar. Gitse CHP'li İBB'nin önünde devasa bir kalabalık toplasa orada miting yapsa eylem yapsa hükümete gövde gösterisi yapsa ve işçinin sorunlarını dile getirse iyi olmaz mıydı ? Ama nerde öyle muhalefet. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 1 Mayıs 2024; 23:27:24 > |
TÜRKİYE SINIRLARINI DA BÖYLE KORUSAYDINIZ KEŞKE (2. sayfa)
-
-
Ahh Ahh ne kadar hükümete karşı olsam da böyle toplumsal konularda haklıya haklı diyeceksin, işçi bayramı yıllardır provake ediliyor bu olaylarla, çıkmayın kardeşim Taksime bu bayramı kutlayacak yer mi yok memlekette ? Danışıklı dövüş gündem oluşturma toplumu germe başka bişey değil bu siyaset değil .. Öfkeli kalabalıkmış .. agzını yüzünü kapatıp polise saldıran bu öfkeli provokatif kalabalık taksim meydanına çıkınca boş mu duracaktı ? türküler söyleyip halay çekip işçi dertlerinimi anlatacaktı sanki .. Orda da başka eylemler içinde olacaktı..
Zaten bayramı olan işçi mesaide.. parti yandaşları, memurlar, bankacılar, patronlar, siyasiler kutluyor bu bayramı işte öyle çarpık bi düzen
-
her 1 mayıs aynı terane birader
-
Sanki halk indide kutlamaya nerde vatan haini var hepsi oradaydı. Boş yapmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son seçim sonuçlarına bakılırsa senin kaliteni biraz arttırman gerekiyor.
O kadar çırpındın ama fark yediniz.
keşke o polise yunana vurur gibi saldıran gürühuda ekleseydiniz. amaç kutlamamı baş kaldırımı sosyal medyadan kasmak kolay.
-
Ya bunlarin isci emekcilikle alakasi yok. Desarj olmak icin stres atmak icin kendilerine bayram ilan etmisler ...
Medenice kutladiklarina sahit oldunuz mu bu yil ? Sanmiyorum ...
Anarsit denilen absurt bir grup var tam bir gobaz tayvasi. Yillar once de sahit oldum ve yillardir da bunlarla ne zaman denk gelsem ayakustu rezil ediyorum dumur detaylariyla akil durmasi yasatiyorum... Tek kendim onlar cok medenice yediremiyorlar halka acik alanda ikiliyorlar filan .
Bunlardan samimi ne anarist ne emekci ne de solcu ne de baska hicbirsey olmaz ! ...
Polis karsi tepki vermemis aslinda haklari vardi verecekti ama bu sefer birileri kendilerini magdur edebiyati ekmek cikaracak yillar boyunca bunun duygu somurusu hatta ticari somurusu dolayli da olsa yapacaklardir. Olmadi ...
Ulke nin gercek sorunlarina karsi gram faaliyetleri yokturlar ! Bos insanlar ...
-
-
Hristiyanlar yetiştirmiştir hatta kilisede de bile evlendi.
Kim mi Hz. Muhammed.
Yıllardır aynı manzara kutlama yapıyoruz diye molotof atar taş atar sonra neden polis geldi. Kutlama alanına gelenlerin içinde 1 tane işçi yoktur hepsi ya lgbt üyesi ya anarşist.
1 Mayıs'ı yaratanlar anarşistti zaten. O anarşistler olmasa işçiler kölelik ücretleriyle sınırsız mesailerle çalışıyordu. Gerçi memlekette hâlâ bir fark da yok.
Demek ki hakkınızı almak için yine anarşistler kendini feda edecek. Yeter ki gölge etmeyin, başka ihsan istemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 2 Mayıs 2024; 15:59:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yabancı ülkede polise böyle vuracan varya adamı s...... Polis iyi sabrediyor valla. Böyle demokrasi hiçbir yerde yok.
-
Mevcut iktidar sayesinde bu ülkede ne demokrasi, adalet, hukuk hiçbir şey kalmadı. Milyonlarca sığınmacının bu ülkede ne işi var arkadaş ? Babalarının çifliği gibi at koşturuyorlar. Dinci cahillerin oyu ile ülkenin içine edildi. Yaşam standartları ortada..
-
valla lafı fena koymuşsunuz....
doğruya doğru
-
israil konsolosluğunu hatırla çok değil 4-5 ay oldu herkes ordaydı dolu dolu polisler de vardı kimse bişey yapamadı
hem 15 milyon sığınmacı dışında herkes türk değildi zaten ben de kürtleri sevmiyorum önce kürtler defolup gitsin irana suriyeliler çok batmıyor
-
Bir an feto ayaklanması geldi aklıma. Dikkat provake eden tarafı iyi belleyin. Anayasaya uymayanı iyi gözlemleyin. Ekonomi ortada iken Dem partisi ile bugün görüşen kim iyi araştarın haberlerde göremezsiniz.
-
Eline saglik polisimizin..Cok iyi yapmis. Helal olsun
Bazı arkadaşlar kaliteli muhalefet olsa böyle olmazdı falan tarzında yorum yapmış onlara tek demek istediğim 20 küsur yıl boyunca sizde tek iktidar tek güç olsaydınız siz de karşınızdaki rakipleri istediğiniz gibi belirlerdiniz, kısacası bu ülkede herşeyi iktidar belirliyor. Bir çok örneği var ama bir örnek vereyim o yeter. Bknz ; Sinan Oğan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X