Şimdi Ara

Türkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz SATILIK/TAKASLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Herkese merhaba.

Elimde bir ay kadar önce maddi sıkıntıdan dolayı takasladığım Beyaz 32GB hafızalı ve Türkiyeden alınma Sony Xperia Z3+ ( Z4 DİYORLAR) telefon bulunmakta. Yeni bir telefon aldığım için şu anda yedekte duruyor. Genelde ikinci hattı takıyorum ama sony pek sevemedim.

Telefonun yanında xiaomi marka hızlı şarj ve kablosu , orjinal samsung s7 edge kulaklığı , kırılmaz ekran filmi ve silikon şeffaf kılıfı ile birlikte başka cihazlar ile takaslamak istiyorum.

Xiaomi mi5 , oneplus two gibi cihazlar ile takas yapmak istiyorum. Verebileceğim en fazla miktar 150 TL dir. Zaten xiaomi 32gb 3 gb ram e sahip olan ve 2 yıl garantili mi5 ler 1150 liraya sıfır olarak satılıyor. Fiyatlarınızı ona göre seçerseniz çok sevinirim.

Kendi cihazım için biçtiğim fiyat 1000 TL dir. Takas harici nakit olarakda satabilirim .

Cihazın pili değiştirilmiştir. Pili değişirken arka kapağıda değiştirilip sıfırı takılmıştır. Takılan pil orjinal pildir. Yanında zaten kendi orjinal pilinide vereceğim. Yeni pili eski pilden daha fazla dayanmakta.
    Türkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz    SATILIK/TAKASLIK
    Bunun harici hiçbirşeyi değişmemiş ve hiçbir sorunu yoktur. Genel olarak temiz bir cihaz. Sadece kenarlarda bir kaç tane kılcal çizik var o kadar .

Resimler yüklenmiştir.

Özellikleri : http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3+-6878.php bakabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Türkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz    SATILIK/TAKASLIKTürkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz    SATILIK/TAKASLIKTürkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz    SATILIK/TAKASLIKTürkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz    SATILIK/TAKASLIKTürkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz    SATILIK/TAKASLIKTürkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz    SATILIK/TAKASLIKTürkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz    SATILIK/TAKASLIKTürkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz    SATILIK/TAKASLIKTürkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz    SATILIK/TAKASLIKTürkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz    SATILIK/TAKASLIKTürkiye Sony Xperia Z3+ (Z4) Temiz    SATILIK/TAKASLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirituals -- 22 Aralık 2016; 13:24:3 >

• Kapağı siz mi değiştirdiniz?

Garanti dışı doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Kapağı siz mi değiştirdiniz?

Garanti dışı doğru mu?

Tabiki ben değiştirmedim.

Garantisi zaten bittiği için bu şekilde yapıldı ürün. Serviste çok daha fazlasını ödememek maksadıyla benden önceki sahibi normal bir telefoncu da işini halledivermiş.

Sorunsuz şekilde tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sony xperia pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.