Şimdi Ara

Türkiye Sunucusu Hakkında Bilmek İstedikleriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • inşallah east---tr---west geçişi olmaz.
  • hayaldi gerçek oldu
  • türklerle oyunmu oynanır la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sciuridae

Mart konusu sanırım şöyle;

Şimdi 2010-2011'den beri oynayanlar dahil en geç 2012'nin mart ayına kadar oyuna üye olabilmiş kişileri kapsar TR'ye geçiş.

2- Brolaf ve Boostlar konusu;

TR'ye geçildikten 2 hafta sonra (yani sv değiştirme süresinin bittiği zaman), TR serverinde kaldığınız için hediye olarak verilecek. Yani yok hediyeleri alak West'e geçek durumu yok.

Bence TR'nin en büyük avantajı RP satın alma seçenekleri ve Türkçe support.

ÖZET: Oradaki iğrençliğe dayanabiliyorsanız Brolaf, IP Boost, Türkçe support ve RP seçenekleri sizin olacak.

Tekrar geri transfer olan hesaplardaki IP/XP takviyeleri 30 gün süresi bitene kadar aktif kalacaktır

boostlar duruyor sadece brolaf skini 2 hafta sonrasında verilecek.hesabın transfer olduktan sonra ilk girdiğin andan itibaren boostun süresi başlıyor ve geri alınmıyor.ayrıca merak ediyorum eastte oynuyorum ben bu server transfer saçmalığından sonra weste kaçabilecekmiyim acep ? gerçi orada aynı adda bulunan birisi var winlerin gitmesini göze alamam ama merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

quote:

Şimdi 2010-2011'den beri oynayanlar dahil en geç 2012'nin mart ayına kadar oyuna üye olabilmiş kişileri kapsar TR'ye geçiş.

TR'ye geçildikten 2 hafta sonra (yani sv değiştirme süresinin bittiği zaman), TR serverinde kaldığınız için hediye olarak verilecek. Yani yok hediyeleri alak West'e geçek durumu yok.

ÖZET: Oradaki iğrençliğe dayanabiliyorsanız Brolaf, IP Boost, Türkçe support ve RP seçenekleri sizin olacak.

Tekrar geri transfer olan hesaplardaki IP/XP takviyeleri 30 gün süresi bitene kadar aktif kalacaktır

boostlar duruyor sadece brolaf skini 2 hafta sonrasında verilecek.hesabın transfer olduktan sonra ilk girdiğin andan itibaren boostun süresi başlıyor ve geri alınmıyor.ayrıca merak ediyorum eastte oynuyorum ben bu server transfer saçmalığından sonra weste kaçabilecekmiyim acep ? gerçi orada aynı adda bulunan birisi var winlerin gitmesini göze alamam ama merak ettim

East West geçiş işini bende merak ediyorum bakalım nasıl yapacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

quote:

Seni otomatik olarak Türkiye server'ına geçirdiği zaman yeni bi nick seçmeni isteyecek zaten. Geri kendi server'ına ya da west'e geçtiğin zaman o nick ile birlikte geçeceksin.

• Oynanmaz o serverda kbt deydim salağın teki 2. dk da uykum geldi dedi çıktı gitti
  • benim ranked takım var. transfer için takımı bozun diyolar. bozdum sunucu aktarımı biletiyle geçiş falan diyolar. nerdedir bu bilet? shop a baktım bulamadım
  • ana konuya kaç defa yazdım hala cevap gelmedi ?
    biz arafta kalanlar ne yapacak ? westte denesek transferred yazar tr'de denesek hesabınız başka sw'ye aktarılmıştır yazıyor
    bir daha giremiyecekmiyiz ?
  • O değil de burada kodlar sadece TR Server'ında kullanılacak diye bir şey demiyor. Bende geçer geçmez server değiştirdim. Oldu mu bu şimdi?
  • ee bu nedir yaa bende 256tane ip boost vardı iç ettiler kibarca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

ee bu nedir yaa bende 256tane ip boost vardı iç ettiler kibarca...

Ticket at geri verirler büyük ihtimal.
  • arkadaşlar oyunu başka serverda türkçe oynaya bilir miyim? item ve skil özelliklerini tam öğrenmen için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolboxer -- 21 Eylül 2012; 2:09:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.