Şimdi Ara

Türkiye Sunucusu Hakkında Bilmek İstedikleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • weste akalım nickimi değiştirip LeqenDali2000 yapmayı düşünüyorum xdé
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmErenay

Herkes diyordu (bende dahil) "türkiye serverı diye birşey yok öğrenemediniz gitti beta bu beta" diye şimdi biraz döt olduk

Nerde onlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000Ali2000

weste akalım nickimi değiştirip LeqenDali2000 yapmayı düşünüyorum xdé

Yaş 12 galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: 2000Ali2000

weste akalım nickimi değiştirip LeqenDali2000 yapmayı düşünüyorum xdé

Yaş 12 galiba

yaşım 12 herşeyin farkındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

O servere geçeceğiz, 30 günlük boost ile 2 haftada kasabileceğimiz kadar IP kastıktan sonra tekrar eskide serverimize geçeceğiz.

boostlari eski serverimizde kullanabiliyor muyuz acaba. illa tr serverinda mi kullanicaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler daha dün east'ten west'e geçtim, şimdi east'teki biri türkiye ye aktarıldıktan sonra west'e bedava geçebilcek mi? dava açarım valla
  • iyi bari beni otomatik olarak aktarmayacaklar türk serverına
  • KAZIK SIRASI BİZDEE MUHAHAHAHAHA
  • O beta dan sonra hayatta gitmem TR sunucusuna. Şakamısınız la aklınız varsa gitmeyin
  • mart 2012 den önce hesap açmış olanlar geçmiyecekmi yani anlamadım
  • KBT kapandıktan sonra orada burada millete ahkam kesen bizim riot officer'lar nerede acaba ? Kaç tane türkiye serverı açılacak mı gibisinden soru soran başlık açanlara troll cevaplar verip onları ergen sınıfına sokan çok bilmiş arkadaşlar Hepinize kapak olsun demek istiyorum şu konu.. sürekli tarafsız kaldım resmi açıklama gelmeden bişi belli olmaz dedim .. Haklıyım mutluyum öyle bi anı işte .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

O beta dan sonra hayatta gitmem TR sunucusuna. Şakamısınız la aklınız varsa gitmeyin

+112178231727131372
  • quote:

Orijinalden alıntı: lppryhoon

Birşey diyecem ben şimdiy easteyim otomatikman geçtim türkiye serverine sonra ordan bi pijlik yapıp weste gecebilme olabilecek mi aceb?

West geliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fvs

quote:

Orijinalden alıntı: Neroth

quote:

quote:

beyler bende aynı msnede hem east hem west var ikisidemi geçicek şimdi?

hemeast ? Hangi server Orası ?

Saçma Salak Hataları düzeltcegine soruya cevap ver İnsan.

Allah allah Kendi yaptıklarını salakça Bulan bir İnsanı ilk defa görüyorum Aman yarabbi

Devam et böle arkadaşım Senin Sonunda IlıkSüt gibi olur

• Arkadaş listesi ve kullanıcı adlarıda mı gidecek?Rezillik bu ne kardeşim benim gerçekte tanımadığım lol kadrom var adamları tekrar nasıl bulucambeyler bence riota tickket atıp Türkiye serverine geçmek istemediğimizi söyliyelim
  • Brolaf için geçsemmi acaba ??

Ama yok lan kbt de durum ortadaydı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler bende aynı msnede hem east hem west var ikisidemi geçicek şimdi?

hemeast ? Hangi server Orası ?

Saçma Salak Hataları düzeltcegine soruya cevap ver İnsan.

Allah allah Kendi yaptıklarını salakça Bulan bir İnsanı ilk defa görüyorum Aman yarabbi

Devam et böle arkadaşım Senin Sonunda IlıkSüt gibi olur

Ilık süt kim ve ne oldu ona ?

• quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Arkadaş listesi ve kullanıcı adlarıda mı gidecek?Rezillik bu ne kardeşim benim gerçekte tanımadığım lol kadrom var adamları tekrar nasıl bulucambeyler bence riota tickket atıp Türkiye serverine geçmek istemediğimizi söyliyelim

Gidiyor galiba. Mart'tan önce kayıt olduysan bişey olmuyor galiba? Ben mi yanlış anladım yoksa
  • quote:

quote:

Arkadaş listesi ve kullanıcı adlarıda mı gidecek?Rezillik bu ne kardeşim benim gerçekte tanımadığım lol kadrom var adamları tekrar nasıl bulucambeyler bence riota tickket atıp Türkiye serverine geçmek istemediğimizi söyliyelim

Gidiyor galiba. Mart'tan önce kayıt olduysan bişey olmuyor galiba? Ben mi yanlış anladım yoksa

ne zaman kayıt olduğumu hatırlamıyorum nolcak
  • quote:

quote:

Kayıt olmayla alakası yok. Mart'tan sonra oyuna Türkiye IP ile bağlanmış olan herkes geçirilecek.

quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

O servere geçeceğiz, 30 günlük boost ile 2 haftada kasabileceğimiz kadar IP kastıktan sonra tekrar eskide serverimize geçeceğiz.

boostlari eski serverimizde kullanabiliyor muyuz acaba. illa tr serverinda mi kullanicaz

Merak ettiğim kısım da o zaten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.