Şimdi Ara

Türkiye super lig yayını max. 15 lira eder, 16 lira etmez. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen destekliyorum. Birde gelecek sezon diğer platformlarda ligtv izletebilecek. Belki fiyatta düşüş olur. Ama dediğiniz gibi 15 TL'den fazla verilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

Devlet digiturke el koydu, digiturk tmsf nin elinde.. süper lig ve 1. ligde yayıncı kuruluş devlet, sponsorlar devlet, radyo yayıncısı devlet, hatta bazı forma reklamları da devletin kurumlarına ait..

Devletin süperligde 3 takımı var, seneye gökçek'lerin osmanlıspor u da eklenince sayı 4 de çıkacak.

yayını devletin yaptığını herkes gibi bende görüyordum fakat bu kadar detaylı olduğunu farketmedim güzel yakalamışsınız durumu. bende sezon başı üyeliğimi iptal ettirdim digiplay aldım 1 yıllık onuda premier lig basketbol vb var diye aldım 229 a yoksa bu lig için değmeyeceğinin farkındayım. şu fotbol pastasında tek verici pozisyonunda olan taraftarlar ve platform üyeleri yani bizleriz. ne için veriyoruz keyifli çekişmeli maçlar seyretmek için. var mı böyle bişey, kesinlikle yok. kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz

• 15 TL olursa bnde alırım

• zaten digitürkplayle 16 tlye felan geliyor hocam :)
  • Bu artık bir arz talep meselesi değildir.

Ligin yayın hakkına bugünki paraya talip yoktur, çünkü mal bu fiyata değildir...

Lig yayını, sizin yediğiniz ekmekten bile alınan vergi ile ödenmektedir..

Tablo içler acısı ve türkiyede futbol endüstrisi hızla çöküş içindedir..
  • dıgıtürke 1 lira bile vermeye degmez ama şu spor yayıncı kuruluşa para verilir BEİNSPORT varda var herşey var
    Premier lig+LaLiga+Seri A+fransa ligi+fransa 2 lig +ingiltere champions+fa cup+ Şampiyonlar ligi+ UEFA avrupa ligi
    Tennis+NBA+Eurolegue+Eurocup+formula 1+ motoGp+
    https://www.youtube.com/watch?v=rI0yeVLV0v8
  • haklı olmasına haklısın da buna birileri (devlet) el atmadıkça bu adamlar istediği atı koşturur. Bence de çok para ama izlemenin başka da yolu yok maalesef, tekel olmaktan çıkmadıkça çok bakarız ve sadece böyle şu kadar eder bu kadar etmez diye çenemizi yorarız zenginin malı züğürdün çenesini yorar meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgay26

haklı olmasına haklısın da buna birileri (devlet) el atmadıkça bu adamlar istediği atı koşturur. Bence de çok para ama izlemenin başka da yolu yok maalesef, tekel olmaktan çıkmadıkça çok bakarız ve sadece böyle şu kadar eder bu kadar etmez diye çenemizi yorarız zenginin malı züğürdün çenesini yorar meselesi.

siz Fransa'dan mı katılıyorsunuz? türkiyede ki futbolun ve sporun katili zaten devletin kendisidir..
  • Doğru söze ne denir

• Daha önce bende benzer sözlerle belirtmiştim "Dünyanın en berbat futbolunu parayla izleyenler var" diye...
  • quote:

quote:

haklı olmasına haklısın da buna birileri (devlet) el atmadıkça bu adamlar istediği atı koşturur. Bence de çok para ama izlemenin başka da yolu yok maalesef, tekel olmaktan çıkmadıkça çok bakarız ve sadece böyle şu kadar eder bu kadar etmez diye çenemizi yorarız zenginin malı züğürdün çenesini yorar meselesi.

siz Fransa'dan mı katılıyorsunuz? türkiyede ki futbolun ve sporun katili zaten devletin kendisidir..

Hee fransada yaşıyorum futbolun katili dediğin devlet el atmadıkça diyorum zaten dimi el atacağından değil yapmayacaklarını senden çok daha iyi biliyorum merak etme

• Bide böyle ligdeki adamlardan milli takım bekliyoruz biz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hee fransada yaşıyorum futbolun katili dediğin devlet el atmadıkça diyorum zaten dimi el atacağından değil yapmayacaklarını senden çok daha iyi biliyorum merak etme

Üstad kulüpleri bu "yönetici" sıfatlı kravatlı adamlardan kurtaramadığımız müddetçe, daha çok andora,malta gibi takımlarla hep prestij maçına çıkaraız. 1990 lı yıllarda Gs-Fb arasında da rekabet verdı ama "düşmanlık,nefret" yoktu. Nereye gidiyor ülke futbolu. Ve bu ligden beklentisi olanlar da var maalesef. Adam milli takım kampını basıp takım arkadaşının ağzına silah sokuyor. Bu nedir ya? Bence digitürk çekilmeli federasyon da furbol liglerini süresiz tehir etmeli. Eğer 2-3 milyonluk bir şehirde stada 10 bin kişi bile (passolig öncesinde de aynıydı) gelmiyorsa furbol zaten yıllar önce bitmiştir. Bu yüzden yıllar önce basketbola ilgi duymaya başladım şimdi eurolig te digitürke geçti. Sonra bizimkiler neden sporcu çıkmıyor,Neden hep başımız öne eğik? diyorlar. Sen bu adamları cum.altınına boğarsan, değer verip vekil yaparsan ..v.s. (ki tabiki ülkemiz için yapmak zorundalar) sonucu bu olur işte.Hafta sonu derbi varmış!! Muhtemelen trilyonluk küfürleşmeler ve kavga olacak. Gençlerbirliği 3.teknik adamla çalışıyor ve yönetim cavcav gibi bir diktatöre dur demiyor. Anlıyacağınız Bu ülkede Futbolda spordan soğumak için her türlü altyapı mevcut.

• turgay26 kullanıcısına yanıt
    Size bir hikaye anlatayım, yandaş ana akım medya da göremezsiniz..
    Rusya-Dağıstanda bir sporcu, adını oralardaki bir destandan alıyor. Bu güreşçinin Adı Şamil Ahmed..

Şamil Ahmed dağıstanda rusya feederasyonuna bağlı olarak güreş sporunu geliştiriyor, ve bir genç yetenek olarak parlamaya başlıyor..

Biz Şamil'e diyoruzki, gel türk ol, bizim federasonumuz adına güreş, madalyaya şu kadar altın veriyoruz, tamam diyor, kabül ediyor.

Adını da hiç gereği olmamasına, türkçede kullanılan isimler olmasına rahmen tamamen biyat eden efendiler yaranmak ve güreş federasyondaki koltuklarını bi 5 sene daha garanti altına almak için Şamil Erdoğan olarak değiştiriyorlar..

Şamil; rusya federasyonuna bağlı güreşirken hiç başına gelmem, fakat türkiye bayrağı ile çıktı ilk turnuvasında DOPİNG bulunuyor..

Burda balık hafızalarımı tazeleyelim, türkiyede değişen ödül yönetmeliğinden sonra son 5-6 yılda güreşte ve halterde sürekli dopingli sporcumuz çıkıyor..

Şamil Ahmed'in durumunu tv lerde göremezsiniz, ama güreş ile yakından ilgilenen bir arkadaşım bu olayın avrupada çarşaf çarşaf haber olduğunu söylüyor..

Türkiyenin bu konudaki itibarı da yerle yeksan olmuş durumdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 18 Ekim 2014; 11:18:34 >

• Bravo, futbolda ki gerilemenin nedenini bulmuşsunuz. Mükemmel teşhis, fazla söz gerek yok.
  • bencede kamera açıları bile berbat.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.