Şimdi Ara

Türkiye super lig yayını max. 15 lira eder, 16 lira etmez.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teknoloji forumlarında muhakkak belli başlı firmaların adamları/ajanları oluyor. Belki burda da digiturk adına çalışan birileri vardır.

Selam;
    5 yıllık lig aboneliğimden sonra yanlış hatırlamıyorsam 2011 sezonu sonunda aboneliğimi sonlardırdım. Çünkü çok zevksiz ve tatsızdı. aboneliğimi sonlandırdığım dönemdeki aylık ödemem 65 tl idi.

Aboneliğimin olmadığı bu birkaç senede herşey daha da kötüye gitti, artık o berbat müsabakalar da yok, içinde spor-futbol-müsabaka-seyir zevki adına hiç birşey olmayan tamamen kavga-gürültü-küfür-kargaşa var.

Devlet digiturke el koydu, digiturk tmsf nin elinde.. süper lig ve 1. ligde yayıncı kuruluş devlet, sponsorlar devlet, radyo yayıncısı devlet, hatta bazı forma reklamları da devletin kurumlarına ait..

Devletin süperligde 3 takımı var, seneye gökçek'lerin osmanlıspor u da eklenince sayı 4 de çıkacak.

Türkiye futbol ligini adeta ahıra çevirdiniz, buna rahmen her hafta "-size özel fiyat 39 tl" diye bana (sms) mesaj atıyorsunuz..

2015 deki 2 katına çıkacak olan enflasyon ve mali kriz ile bu ligleri daha ne kadar elinizde tutup, kuru ekmekten bile aldığınız vergi ile daha ne kadar klüpleri bakkal gibi yönetmeleri için para verirsiniz bilmiyorum, ama bu berbat liginizin ederi, 100 yıllık klüplerin hatırına 15 liradır. 16 lira etmez. 15 lira olmayana kadar abone olmayacağım..

eminim her zaman sizin çürük malınızı alacak holiganlar vardır, ama stadların geldiği boş durumdan ve çevremdeki etkileşimden anladığım kadarıyla holiganlarda yavaş yavaş uyanıyor..

Sevgili digiturk yetkilisi, liginiz 15 lira oluncaya kadar abone olmayı düşünmüyorum. 15 lira olduğu zaman bana sms atın..

edit; dünki milli maçtan sonra fiyatta revizyona gidilmiştir.​

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 11 Ekim 2014; 9:27:39 >

• 20 lira bile etmez, 3 büyükler berbat top oynuyor, 3 büyükler bu haldeyken anadolu takımları ne yapsın, her maç ruhsuz bizde para verip izlemek istiyoruz bunları, geçen ay iptal ettirdim lig tv yi kafam rahat 45 lirada cebime kaldı.
  • Lig daha yeni başladı. Adamlar tatilden çıktı ve doğal olarak oyuna hemen alışamıyorlar ligin 2. yarısı daha çok çekişmeli geçiyor.
  • Beşiktaş iyi oynuyo :) ben ayda 30Tl ödüyorum ş.paketine bence makul bir fiyat seneye 60 olursa bırakırım o ayrı
  • aylik 75 tl istediler sampiyonlar paketi+2 keyif paketi ve hd ye. birkez telefon ettim sadece, ertesi gun subelerine aliciyi teslim ettim. artik kendileri dusunsun, bos alicidan para alirlar.
  • dünki milli maçtan sonra fiyatta revizyona gidilmiştir.
  • bence 15 TL iyi fiyat biçmişsiniz,bana kalsa 5 TL den 1 kuruş fazla vermem,yayın kaliteside berbat,Lig'de oynanan maçlarda berbat.paranıza yazık
  • Hala bu ufurukden ligi izleyen varmi? Acin haftasonu azeri kanallarini ingiltere ve ispanya ligi izleyin gozunuz bayram.etsin.dier ulkelerin maclarini 15-20 kanal veriyo.bizimki malum platform baskasina ble yayin satmiyo.bide 65 lira para istiyo.gidin mahalle maci izleyin ama su digiturk denen illete paranizi kaptirmayin kimse enayi deil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye göre ve kime göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı beyler

• Ben de iptal ettirdim. Digiturk play bile çok bu lige ama neyse.

• Ben şuan lig maçlar bedava olsa izlemem kaldiki 40 lira vereceğim aynı mesajdan banada sürekli geliyor.Şampiyonlar ligi ve real madrid gibi takımların maçını izlemek daha çok zevk veriyor.Konuyla alakası yok ama uydunuz ayrı bir tarafa bakıo evde 5 tane tv var 1 tanesine dt almak istedim belgesel için ayrıetten 1 çanak daha takmam gereikiyor diğer tvleri çalışması için.
  • hani 20 liraydı 15 e neden düştü.?!
    Sizi destekliyorum bu lige para bile verilmez...

• Para falan verilmez bu lige. Gidin Trt'den Almanya ligi maçlarını izleyin daha zevkli.
  • Bence de, yayın ücretleri, kulüp bütçeleri düşürülmeli.

• Evet 15 tl olsa ben de alırım. O da evde oğlum izlesin diye. Bu fiyatlardan hiç düşünmem bile. Digitürke 2002-2009 arası üyeydim, o dönem verdiğim paralara hâla acıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

Devlet digiturke el koydu, digiturk tmsf nin elinde.. süper lig ve 1. ligde yayıncı kuruluş devlet, sponsorlar devlet, radyo yayıncısı devlet, hatta bazı forma reklamları da devletin kurumlarına ait..

Devletin süperligde 3 takımı var, seneye gökçek'lerin osmanlıspor u da eklenince sayı 4 de çıkacak.

Gayet iyi görmüşsünüz durumu hatta bunlara milli takımın bitirilişinide eklemek lazım , mahalle berberinin oğlu diyerek tanıdık kontenjanından milli takım hocası atarsanız sonuç bu olur.Buna Fatih Terimi lig ortasında takımın maçları devam ederken ayartmayıda ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakeoSan -- 11 Ekim 2014; 18:53:22 >
  • İngiltere,rusya,brezilya euroleague, süper lig takımları maçları ve belgesel kanalları 50 tl ödüyorum
    Bugün bi cafede lig maçına 5 derbilere 10 tl alıyorlar

Futbolu seviyoruz, kötü oynasakta izlemek zorunda hissediyoruz kendimizi ve ben bugün aylık 50 tl vermezsem abim ile ben 2miz toplamda 50 TL sadece cafedeki tek maça 50 TL vermiş oluruz
  • evimizde dreambox sayesinde 5 yıl kadar digiturk tüm paketleri açık olmuştu bedava. açıp 1 gün bile izlemedim rezil lig maçlarını.

fenerbahçe maçı varken stoke city-hull city maçını izlemiştim aynı saatte. bana 10 lira versinler takımıma ve futbol a meraklı olduğum halde oturup izlemem maçı.
  • Bence futbolculara da ayda 1000 TL verseler yeter ama hepsine de değil. Sahada saçma sapan iş yapıp futbolu unutanlara ise para verilmemeli; bunlardan para alınmalı. Milleti kendi rezaletlerini seyretmeye mecbur bıraktıkları için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.