Şimdi Ara

TÜRKİYE TOSHIBA'CILAR DERNEĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekran kartı ve batarya noktasında sıkıntılarım ekran görüntüsü faklı açılardan fotoğraf negatifi gibi herkesde böyle mi acaba birde batarya 2 saat bile giitmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mencoglu

Arkadaşlar iy muhabbet hoş güzelde şu Toshibaciklarin donanımlarından niçin bahseden yok.
    Sözüm kullanan arkadaşlara (Bende henüz almadaım ama bu hafta sonuna kadar almış olucam) M70 159 ve devamında ati radeon 256Mb ekran kartı var.Bunların paylaşımlı olup olmadığını nasıl anlarız.
    Sitesinde aynen söyle yazıyo;
    ATI MOBILITY™ RADEON® X700 256 MB 16x PCI Express
    Bunun tercümesini yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    mencoglu@yahoo.com

M-70 159 modelinin ekran kartı paylaşımsız! Zaten Ati demek paylaşımsız demek ve X700 olması da ekran kartı performansının iyi olduğunu gösteriyor! Yalnız sanırım ekran kartının 128 mb lık kısmı paylaşımsız..!Ben de bu hafta sonuna kadar almayı düşünüyorum umarım alırım!

• YANLIŞ BİLGİ!

Biz şahsen yurtta değil iki, 7-8 bilgisayarı wirelessden bağlayıp multi oyun çeviriypruz.
    intel pro wireless yazılımında zaten computer-to-computer seçeneği var
    ilginize. . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocali

merhaba toshibacılar
    wirelessla bilgisayarların birbirini görmesi söz konusu değildir.Bu iş için bir dağıtıcı ya routere ihtiyaç vardır ki bu da wireless modemdir.Ancak bu şekilde bilgisayarlar birbilerini kablosuz görebilirler.

YANLIŞ BİLGİ!

Biz şahsen yurtta değil iki, 7-8 bilgisayarı wirelessden bağlayıp multi oyun çeviriypruz.
    ilginize. . .
  • ARKADAŞLAR MERHABA

M 70-125 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAFTASONU GOLD BİLGİSAYARDAN İNŞALLAH ALACAĞIM ANCAK OKUDUĞUM KADARIYLA BU KONUDA AĞZI YANMIŞ BAYAĞI BİR ARKADAŞ VAR O ACIDAN YALNIŞ BİR KARAR VERMEK İSTEMEM BANA BU ÜRÜN HAKINNDA OLUMLU VEYA OLUMSUZ BİRŞEYLER SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ
    TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: maverickv

ARKADAŞLAR MERHABA

M 70-125 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM HAFTASONU GOLD BİLGİSAYARDAN İNŞALLAH ALACAĞIM ANCAK OKUDUĞUM KADARIYLA BU KONUDA AĞZI YANMIŞ BAYAĞI BİR ARKADAŞ VAR O ACIDAN YALNIŞ BİR KARAR VERMEK İSTEMEM BANA BU ÜRÜN HAKINNDA OLUMLU VEYA OLUMSUZ BİRŞEYLER SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ
    TEŞEKKÜRLER

http://forum.donanimhaber.com/m_4981018/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: sl55amg

quote:

Orjinalden alıntı: maverickv

YANLIŞ BİLGİ!

ilginize. . .

http://forum.donanimhaber.com/m_4981018/tm.htm

soruyu soran arkadaş zaten data alış verişi için sormuş dikkat ederseniz ağ kurmada bi sorun yok buna yurtlarda dahil.

• Merhaba, Geçen hafta Dubaiden bir tane Toshiba getirttim.Modeli m70 159.
    Türkiyeye göre baya ucuza geldi ama canımı sıkan ufak tefek sorunlar var.
    Harddiskten bir ses geliyorve beni bu rahatsız ediyor. Ben masaüstünün sesinden rahatsız olduğumdan onu sattım Ve laptop almaya karar verdim. O da böyle ses çıkarınca içime sinmedi.
    ama belki bu sadece benim laptopa denk gelmiş olabilir.
    Bununla ilgili bilgisi olan varsa lütfen söylesin. Veya M70-159 modelinden olan arkadaşlar acaba benim yaşadığım problemi onlar da yaşıyorlar mı?
  • merhaba,

foruma yeni üye oldum. m40x-119 almayı düşünüyorum. bu modelle ilgili düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi ( olumlu/ olumsuz yönleri) paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler.
  • Ben m40x-119 kullanıcısıyım gayet memnunum.Siz kaç paraya almayı düşünüyorsunuz? 1299$+ kdv piyasada tabi yanında çeşitli hediyeleride var.Eğer bu fiyata alacaksanız belki özelllik olarak daha fazlasını sunan noteeboklar bulabilirsiniz.Ama yinede almak isterseniz gayet hoş bi cihaz şarjı 3 saat 15 dakika gidiyor.Ekranı güzel.

Ekisi olarak gösterilenözellikleri ise (bana göre hiç sorun değil) raminin 333 mhz olması (ama tek parça 512) hdd sinin de 4200 rpm olması.ekran kartıda 128 mb intel paylaşımlı.

Noteebookta ısınma sorunu kesinlikle yok.Kanepenin üzerinde oluyor çoğu zaman oyun oynuyor dvd yazıyorum saatlerce kaldırmıyorum yerinden yinede ısınma yok.Şimdilik bukadar ama aklınıza takılan olursa paylaşırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocali

Ben m40x-119 kullanıcısıyım gayet memnunum.Siz kaç paraya almayı düşünüyorsunuz? 1299$+ kdv piyasada tabi yanında çeşitli hediyeleride var.Eğer bu fiyata alacaksanız belki özelllik olarak daha fazlasını sunan noteeboklar bulabilirsiniz.Ama yinede almak isterseniz gayet hoş bi cihaz şarjı 3 saat 15 dakika gidiyor.Ekranı güzel.

Ekisi olarak gösterilenözellikleri ise (bana göre hiç sorun değil) raminin 333 mhz olması (ama tek parça 512) hdd sinin de 4200 rpm olması.ekran kartıda 128 mb intel paylaşımlı.

Noteebookta ısınma sorunu kesinlikle yok.Kanepenin üzerinde oluyor çoğu zaman oyun oynuyor dvd yazıyorum saatlerce kaldırmıyorum yerinden yinede ısınma yok.Şimdilik bukadar ama aklınıza takılan olursa paylaşırız.

öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. 1900 ytl'ye alacağım. dizüstünde, oyun oynamayacağım. onun için ekran kartının paylaşımlı olması çok önemli değil sanırım. ( bu arada ilk kez dizüstü alacağım) önem verdiğim hususlar: şarjının uzun süre gitmesi, hızlı olması, modelin kısa zamanda eskimemesi (malum en az üç-dört yıl içerisinde değiştiremeyeceğim), teknik olarak sorunlarının en az olması. (çok şey mi istiyorum acaba) bu paraya önereceğiniz başka dizüstü olursa sevinirim.

• Bende bir Toshibaci olarak hatta toshibasindan cok memnun bir toshibaci olarak arkadaslari selamlarim benim notebook imzamda var incelemek isteyen bakabilir. Sorusu olanlara da yardimci olmaya calisirim.
  • vermiş olduğunuz linki ve dizüstü modelini inceledim. yalnız dizüstü benim için biraz pahalı en fazla 2000-2300 ytl verebilirim. forumu okudukça zihnim aydınlanmaktan ziyade iyice karışıyor. m40x-119 almayı düşünüyordum. ancak, 4200 rpm. 4200 rpm'nin hızın yanında gürültü sorunu olduğunu öğrendim. ekran kartı da 128 mb. yine forumdan öğrendiğim kadarı ile ekran kartı sonradan değiştirilemiyormuş. ben aslında (forumu okuduktan sonra) dizüstü oldukça primitif amaçlar için kullanacağım. internet, word, pdf, müzik, fotoğraf vs. oyun oynamayı düşünmüyorum. bilgisayarla (kullanma amaçlarım haricinde) pek ilgilenmiyorum. teknik konular hakkında da çok az bilgi sahibiyim. forumu okudukça iyice dağıldım. m70-122'de ilgimi çekti. (5400 rpm) önerilerinizi bekliyorum. (okulun 2. dönemi bir bilgisayar sahibi olmak istiyorum)
  • m70 215 kullaniyorum.

Iyiki almisim. cok memnunum. sorunsuz bir sekilde kullaniyorum. tum ihtiyaclarimi rahatlikla karsiliyor.
    Makine cok stabil.
  • ARKADASLAR MERHABA
    bende m35x-s329 var.aldıktan 4-5 ay sonra batarya girisinde sorun yasadım. garantıye gonderdım yapıldı.bır arkadasda da m30x vardı oda aynı sorunu yasadı.ıkı markada da aynı kasadan var. birde kullanıcı hatası var seklınde bır cevapla da karsılasmadım.kafama takıldı acaba bu kasalarda aynı sorunu yasayan yıne varmı?bu konuda bılgısı olan varsa yardımcı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seox -- 13 Şubat 2006 3:18:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sl55amg

şu L-10 nasıl arkadaşlar..şu 999usd olan..

L10 kullanıyorum bence cok iyi tavsıye ederım.
  • Şunu tam olarak bilen var mı m70-160 daki harddisk SATA mı ATA mı???
  • sata (yani serial ata) harddisk
    harddiskin linki:http://www3.toshiba.co.jp/storage/english/spec/hdd/mk8032gsx.htm
  • Sağol
  • arkadaşlar bu model (toshiba satellite a105 s2712) bir makine alacağız yorumlarınızı ve kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

GAZİANTEP TE üniversitede elektronik müh. okuyan bir çocuk kafamı karıştırdı toshiba ya amele malı dedi. ülkeni seviyorsan casper alacaksın dedi içi komple ASUS imiş kendi tabiriyle yorumlarınızı bekliyom.

saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.