Ya arkadaşının lafına sadece gülerim, ülkeyi sevmekle casper'ın ne alakası var... Casper'ın bütün parçaları Türk Malı'mı sanki...
quote:
Orjinalden alıntı: atlatma
arkadaşlar bu model (toshiba satellite a105 s2712) bir makine alacağız yorumlarınızı ve kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
GAZİANTEP TE üniversitede elektronik müh. okuyan bir çocuk kafamı karıştırdı toshiba ya amele malı dedi. ülkeni seviyorsan casper alacaksın dedi içi komple ASUS imiş kendi tabiriyle yorumlarınızı bekliyom.
saygılarımla
Tüm Toshiba'cilara selam, ben Temmuz 2005'te M40X-116 modelini 1599+kdv'ye almıştım, şimdi bimeks'e baktım hala aynı fiyat Demek ki bu model değerinden bişi kaybetmiyor Gerçi şimdi o paraya çok daha iyi modeller alınıyor ama olsun elimde gerçekten değerli bir modelin olduğunu hissettiriyo bana Bu modelin özelliği nedir acaba içine yanlışlıkla altın tozu mu karıştı noldu fabrikada çok merak ettim
m30 - 858 kullanıyorum ben de ... var mı acaba forumda kullanann aynı bilgisayarı ?
quote:
Orjinalden alıntı: vertisol
Ya arkadaşının lafına sadece gülerim, ülkeyi sevmekle casper'ın ne alakası var... Casper'ın bütün parçaları Türk Malı'mı sanki...
quote:
arkadaşlar bu model (toshiba satellite a105 s2712) bir makine alacağız yorumlarınızı ve kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
GAZİANTEP TE üniversitede elektronik müh. okuyan bir çocuk kafamı karıştırdı toshiba ya amele malı dedi. ülkeni seviyorsan casper alacaksın dedi içi komple ASUS imiş kendi tabiriyle yorumlarınızı bekliyom.
saygılarımla
hadi parçaları geç, ismi bile türkçe diilki, sevimli hayalet casper
quote:
saygılarımla
birader sen o salak arkadasına söyle casper trk malıda neden türkçe yazmamıslar casper ı kespır dıye nıye yazmamıslar sen o arkadasına soyle olmassa ben mail adresımı vercem anlamassa ben anlatırım öyle salak salak muhabbet etmesın.
dostum sen para verceksın assagı yukarı 1,5 mılyar verceksın al adam gıbısını türklerde yapsın kardsım biz niye yapamıyoz iyi bılgısayar nedenı ney bızde yapalım gıdıp onu alalım ama yabancı dah aboyle seylerde milliyetcılık olmaz.herkes mıllıyetcı bu ülkede her kes vatanını sevıyo ıstısna lar var tabı.
ama bence sacma yok turk malı gıyın ,yok turk malı ye sen o arkadasına soyle cokacola ıcmesın butun parası israile akıyo gıt boyle de ustune levis kot gıymesın oke sorsan usunde levis kot vardır boyle seylerle olmaz.kızdım baq gece gece konus nereye geldı.
kusura baqmayın konu saptı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme