Premier Lig oyuncusuymuş M.Boro'nun Bizim takımlardan ne fazlası var.Bir kere ŞL'ye gitmişmi
Avrupa Avrupa diye tutturuyo oyuncular , alın işte Türkiye'de Fenerbahçe'den çıktı en baba adamlar:Aurelio , Kazım...
sana katılıyorum dostum dünün favorileri bu ikisiydi.gerçekten çok belli ettiler kendilerini.helal olsun TUNCAYDA KENDİNİ ÇOK BELLİ ETTİ
quote:
Orjinalden alıntı: matrix_neo
quote:
Orjinalden alıntı: gkhnzn
quote:
Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|
Premier Lig oyuncusuymuş M.Boro'nun Bizim takımlardan ne fazlası var.Bir kere ŞL'ye gitmişmi
Avrupa Avrupa diye tutturuyo oyuncular , alın işte Türkiye'de Fenerbahçe'den çıktı en baba adamlar:Aurelio , Kazım...
sana katılıyorum dostum dünün favorileri bu ikisiydi.gerçekten çok belli ettiler kendilerini.helal olsun TUNCAYDA KENDİNİ ÇOK BELLİ ETTİ
servet olmasa 10 gol yerdik zaten kazım topa vurmayı bilmiyor ne oynaması Tuncay da fb den çıkma belirtirim bujuva takımı nolcak
FATİH TERİM GİT ARTIK SEN HOCA FALAN DEĞİLSİN SADECE İYİ KADROLARA DENK GELDİĞİN İÇİN BALLISIN.
Tuncay Kadar uyuz oldugum başka bir futbolcu yok koşmaktan başka ne iş yaparsın sen ya + bir özelliğin yok o koşmalarda boşa koşmalar top ayağına gelirken titriyorsun kaç yüzbin maç oynadın boyle ya tamam ilk 10-15 dk yı anlarımda maçın tamamında oylesin be koçum ah yıldıray ahhhhhh............
topcularda yetenek kalite olmadiktan sonra terim ne yapsin,galatasaray hocasiylami sampiyon oldu,oyuncularin hirsi ve azmiyle,t.direktorlerin katkisi yuzde 10 dur ben suan milli takimin t.dsi olsam hemen ilk ucakla hakan sukurle umit karani cagirirdim
admin beli rakibinin omzunda, en azindan son 15-20 dakka oynar bi korner bi sisirme topla gol atar,adam eksiltir,hersey beklenir ondan
hakan sukur yaslandi kabul edelim artik..onun yerine kim olur derseniz ersen martin var kapi gibi
ya adam bi topa vuramadaı die amma da çok eleştirdijiz adamı oldu bitti kaçırdı nolcak daha önümüzde maçlarımız var. portekiz yendi die sanki kupa bitti bizim için Allah Allah. ben inanıyorum diğer maçlarımızda iyi sonuçlarelde edicez inş. bi maçö verdik diye dünyanınsonu deil ya. dünya kupasına da yenilgiyle başlamıştık 2002 de ama sonra olanları herkez biliyo
fatih hoca sabri malı yerine gökdeniz gibi bi oyuncun var hatırlatırım
Ne diye büyük yazıyorsun. Küçük yazınca anlamıyor muyuz
Takımda birkaç değişiklik olsaydı çok iyi olurdu ama işte. Volkan Hakan B. - Servet - Emre G. - Hamit(Sabri) Mehmet A. - Emre B. Arda(Uğur B.) - Kazım Nihat Mevlüt(Semih) Parantez içine yerlerine girecek oyuncuları yazdım. Eğer bu oyuncularla çıkmış olsaydık bir beraberlik alırdık. Fatih Terim'in taktiği ve komutları değil, oyuncu seçimi hatalıydı. Ek olarak SERVET ÇETİN'e de tebrikler. Adam sakat sakat oynadı.
Tuncayı bırakın milli takımda oynatmayı düğünümde bile oynatmam..
quote:
Orjinalden alıntı: nakkaa
bilmem belki anlamazsın nerden bileyim
yaw tuncayı çıkarmasada olur....yeterki ardayı oynatsın.portekiz gibi takımın karşısına ardasız çıkmak çok saçmaydı...hocam oynat şu ardayı artık yaw....herşey daha bitmedi...haydi hayırlısı.
quote:
Orjinalden alıntı: kobEren
quote:
boyutla anlamanın ne alakası var
quote:
Orjinalden alıntı: akktwell
quote:
Orjinalden alıntı: kobEren
quote:
boyutla anlamanın ne alakası var
işte onu anlamıyormuyuz diyen arkadasa sormak lazım
Adam topa orda vuramadı diye hemen başladınız.Yazık ya. Türk Milli Takım'a çok faydası dokunmus ve gelecekte de dokunacak olan bi futbolcu. Birkaç çokbilmişin laflarıyla birşey olmaz , Tuncay her zaman Milli Takım'da yedek de olsa olması gereken bir futbolcudur.Azıcık saygı gösterin.Adam vuramamış olabilir orda baskası olsaydı da vursaydı kesin gol mü olacaktı ? Bunun gibi hataları dünyada birçok ünlü futbolcu her maç yapıyor , olası şeyler.Ama siz maç boyunca tek pozisyonumuz oldugu için hemen adamı karalamaya başladınız.Yapmayın böyle ! Zaten Portekiz'e %90 yenilecektik ve yenildik maalesef , o %10 luk şans gelmedi bize.Olsun , önümüzdekki maçlarda Çek Cumhuriyeti'ni yener , İsviçre'den de puan kopartırsak zaten tur atlıyoruz.Çünkü Portekiz her türlü yenecek Çekleri.
Tuncay dan ziyade nihat ta pek bir varlık gösteremedi.yine kazım da hiç iş yoktu.neden oynadı hala anlamış değilim.arda oynasaydı daha iyi hucum yapabilirdik.
burada fatih terimde maç boyunca kenarda artist artist yürüyüp kasılmaktan başka hiçbir şey yapmadı, boş yere para yağdırıyorlar şu herife, dün o maçı çözecek adamlardan biri bence yıldıray diğeri de ardaydı, ama biri çoktan kadrodan çıkarılmıştı, biri de oynatılmadı en azından sabri gibi düz bir topçunun yerine gökdeniz oynatılmalıydı