Şimdi Ara

Türkiye ve avrupada kullanılabilecek gps cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba.. Yurtdışı seyahatlerimde, ve türkiye'de kullanmak üzere bir gps cihazı arıyorum. Şu an amerika'dayım ve 1-2 hafta civarında türkiyeye döneceğim. Amerika'da elektroniğin ucuz olduğunu düşünerektende bu konuyu açıyorum. Cihaz için istediğim özellik gideceğim yerin ilaçlı haritasını kolayca bulup yükleyebilmek ve cihazı yaya iken sorunsuz bir şekilde kullanabilmek. Açıkçası harita için ekstra para ödemek istemiyorum. (avrupa ülkeleri) Yeni cihaz alıcaklar için açılmış olan konuyu okudum fakat kafam karıştı. Harita konusunu tam anlayabilmiş değilim. Cihazı amazon.com dan almayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..

• yokmu yardım edebilecek birisi arkadaşlar?
  • Merhaba,

-Harita bulunabilirliği ve kolay yüklenmesi
    -Cihazlarının kaliteli oluşu
    -Uygun rota seçimi ve yönlendirme
    -vs vs

gibi nedenlerle Garmin cihazları sana uygun olur.

Araç içinde kullanırken aynı zamanda eldede kullanımı olsun diyorsan ; araç içinde görebileceğin kadar büyük elinde taşıyabileceğin kadar küçük bir tip olmalı buna sen karar vermelisin

Telefonda kullanım ise unutulmamalı bu ihtimalide değerlendirebilirsin. Nokia s60 3rd işletim sistemli entegre gps li telefonlar örneğin

Navigasyon için cihaz ve yazılımlar çok olunca herkesin tavsiyesi farklı olacaktır. Ancak çok seyahat ederim araçta ve elde kullanabilmeliyim dediğinde telefonda navigasyon daha uygun gibi duruyor.
  • cevabın için teşekkür ederim... tomtom marka cihazları çok tavsiye ediyorlar.. tomtom a kolayca harita yüklemek mümkün müdür acaba? mesela şu adresteki cihaza?

http://www.amazon.com/TomTom-3rd-3-5-Inch-Portable-Navigator/dp/B000U9WVW6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1218865552&sr=1-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt10 -- 16 Ağustos 2008; 8:50:34 >
  • http://www.tomtom.com/support/index.php?Language=1&FID=5169

Burada nasıl indirileceği ve yükleneceği anlatılmış.
  • TOMTOM cihazları henüz türkiyede satışı yok ve bu arada satışı olmadığı için türkiye haritasıda yoktur. şuandawww.hizlial.com web sayfasında bir indirim var bence o modeli alın. hem kullanışlı hemde harika bir cihaz. garmin nuvi 310
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.