Bildirim
Türkiye ve spor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Atılım var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atılım var.
Fenerbahçe bu futbolla, bu oyuncularla nasıl buralara kadar gelebildi anlamış değilim.
kuru bi tesisleşme var inceden bunu inkar edemeyiz , kuru diyorum çünkü organizasyon , sistem sıfır o yüzden aynı tas aynı hamam gideriz ,başarı gelir arada bir sonuca odaklı bakarsak ama işte böyle real madridi 3-2 yendik , uefada yarı finale çıktık diye bayram ederiz o kadar
eklemeden geçmeyelim , basketbol ve voleybolda altyapılara verilen önem sonucu artık takımlar istikrarlı başarıyı yakaladılar bence çok güzel bi örnek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 12 Nisan 2013; 14:29:06 > -
Olimpiyatlarda başarı çok az ve gelişmede var desk yalan olur :D
Futbol filan zaten özel sektör , paraları çok olursa iyi adam alır başarılı olurlar yani burdada bi başarı yok kısaca yurt dışından iyi futbolcu alınca türk gelişmiyor sadece türk takımlarında iyi yabancı oyuncular oluyor.
Türkiyede spor sıfıra yakındır 2020 olimpiyatları adayıymışız bide adamlar en geride kalan branşları bile gidip izlerler bizde spor dedinmi futbolda bu maç var sadece zaten spor yapmayanlar sporu sadece futbol maçı olarak görürler 2 maç kazanıncada o nasıl ilerliyoruz sporda derler.
Bizde anca bireysel başarılar olur onun dışında bi cacık olmaz. -
Türkiye de ne spor var nede spora saygı var.Bir olimpiyat sporu değil fakat örnek vermem gerekirse ben kendo yapıyorum.Bir kılıç sporudur kendisi ve milletin verdiği tepkileri hayal bile edemezsiniz.İnsanlar henüz sporun mantığına varabilmiş değil."Olum devir tüfek devri kılıcı ne yabacan?" en çok aldığım sorulardan birisi fakat adam henüz bir şeylerin mantığına varamamış olsa gerek ki bana bu soruyu yöneltiyor yada "Olum her gün sopayı yanında mı taşıyacaksın adam dövmek için ? " tarzı sorular.Ben inanıyorum ki bir olimpiyat sporu olan eskrim veya okçulukla uğraşanlarda benzer sorularla karşılaşıyorlardır.Türkiye de spor demek çoğu kimse için televizyon başından futbol izlemektir.Bu onlar için büyük bir spor faaliyetidir.Ülkemizde de futbol ve basketbol dışında diğer bir çok şey spor olarak görülmez.Mesela dövüş sanatları dersi adam alanın aklında acaba bunu kavgada nasıl uygularım mantığı her zaman ön plandadır(genellemeydi).Sporu ne için yaptığınızı unutmayın
-
Olimpiyatlar mı? anca futbol, voleybol.
o kadar çok yetenekli arkadaşım futbol da (hocanın oğlu ile tartışma,klüp başkanının bilmem yeğeni ile arasının iyi olmaması,sadece fiziğine bakılıp sen daha fazla süt iç gel...vs) heba edildi ki kimse bana Türkiye'de sporun geliştiğini söylemesin.Öncelikle mentalitenin değişmesi lazım. -
Kim izleyecek olimpiyatları ? -
-
Memleket eyiye gidiy
quote:
Orijinalden alıntı: qer_1st_k
Olimpiyatlar mı? anca futbol, voleybol.
2020? -
Parayla birlikte gelen başarılar doğaldır yani olsun o kadar.Ama önceden kısıtlı kadrolarla milli takım vs gsnin başarıları daha iyiydi yani. -
Türkiyede olimpiyat düzenlense kim izleyecek tribünlerde allasen ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X