Şimdi Ara

Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.460
Cevap
44
Favori
64.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim değerli yorumların teşekkür ediyorum umarım keyfini çıkarırsın filim izleme şansın oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderolu

Kardeşim değerli yorumların teşekkür ediyorum umarım keyfini çıkarırsın filim izleme şansın oldumu
    Yok daha denemedim ama sinema efektinde film ve video izlemek istiyorum. Vr videoları izlemek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa1yan0s

Link olarak denedin mi? Yoksa şuana kadar mobil mi takıldın?
    Deneyecek bilgisayarım yok. Burda hepsiburadadan alıp deneyen arkadaşlar vardı. Hatta linkte atılmıştı. Geçmiş sayfalara bak bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLIHOGDES -- 9 Aralık 2019; 22:55:29 >
  • Quest i yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Daha önce psvr vardı sattım bunu alınca.
    PSvr ile farkları ve quest in deneyimi:
    -PSvr ın oyun kalitesi yok quest te. Oyunlar cep telefonundan hallice grafiklerde. İyi oyun için PC bağlantısı şart. Bunun için kablo bağlantısı ya da oculus rift s almak şart.
    - Mobil durumunu kullanım rahatlığı olarak düşünebilirsiniz, fakat kendi işlemcisi PC ye göre zayıf olduğu için, mobile kafayı çok takmamak lazım. Mobil Oyunlarından (beat saber hariç) çabuk sıkılırsınız. Ya da orijinal oyun alıp online takılırsanız mobil idare eder.
    - Çözünürlük psvr a göre iyi fakat mükemmel değil. Sanırım sonraki versiyonlarında da mükemmel olmasa da düzelme olacaktır. Aslında oyun güzelse pek de önemsenmez bence çözünürlük.
    - Cihaz kendi içinde işlemcili ve şarjlı olduğu için kafada biraz ağırlık yapıyor. Bu da bir süre sonra yüzde baskı ve iz yapabiliyor.
    - Kumandalar çok stabil ve pürüzsüz.
    - Başta kendinize sınır çiziyorsunuz ve aklında tutuyor. Dışına çıktığınızda siyeh beyaz görüntü şeklinde dışarıyı görebiliyorsunuz.
    - Bir taşıma çantası edinmek şart. Aliexpres de bolca çeşit var.
    - Anker kablo sipariş ettim pc için. HB da uzun temin süresi nedeniyle bir haftadır hala gelmedi.
    - Bu kablonun köşe dönme aparatı var amazonda fakat kalmamıştı.

- Memnunmusun derseniz, evet memnunum. PC bağlantısı sonucunu görmek lazım. Eminim ki iyi olacaktır. Özellikle yeni Half life ı bekliyorum.
    - Bu arada amazondan aldığım rift s i açmadan satıyorum. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 9 Aralık 2019; 23:14:55 >

• boylum kullanıcısına yanıt
    yani şmdi link kablo normal kendi oculusun kablosu gibi çalışacak mı? kesintisiz hızlı gecikmesiz?
    oyunlarda gecikme yok deme birde önemli bir nokta BU.
    kaca satıyorsunuz RIFT s 'I ? NIE satıoysunuz bide :D okadar mı yani quest iyi

QUEST VE RIFT S ın herşeyi aynı mı ya? hiç öyle bi bahsetmedi kimse. bi kendi işlemcisi var o mu olay? herşey aynı mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

yani şmdi link kablo normal kendi oculusun kablosu gibi çalışacak mı? kesintisiz hızlı gecikmesiz?

QUEST VE RIFT S ın herşeyi aynı mı ya? hiç öyle bi bahsetmedi kimse. bi kendi işlemcisi var o mu olay? herşey aynı mı.
    Sabır taşı olsa çatlar sorularına

• quote:

-İnceleme videolarından gördüğüm kadarıyla fark yok gibi,
    -Rift s i önceden sipariş vermiştim, quest i buradan alınca rift s boşa düştü. Özelden link atarım.
  • OLIHOGDES kullanıcısına yanıt

bnm dier konuları dolaş
    yorumlara bak. hele sen özelime baksan özlden dalıom soruyla insanlara :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 9 Aralık 2019; 23:38:35 >
  • boylum kullanıcısına yanıt
    bekliyorum. hocam hala soruma tam yanıt glmedi ama.

GECİKME olayı?

• quote:

bnm dier konuları dolaş
    yorumlara bak. hele sen özelime baksan özlden dalıom soruyla insanlara :))
    Allah sabır versin o insanlara. Yaşın ufak gibi. Kaç yaşındasın

18. üni 1 tıp. 🙄 biraz cocuksuyum, 😂

ya smdi baktımda 72hz miş questin ekranı? gercktendemi?? 144hzye alısmıs olarak bu işkence olur ya sncee🙄

• quote:

18. üni 1 tıp. 🙄 biraz cocuksuyum, 😂

ya smdi baktımda 72hz miş questin ekranı? gercktendemi?? 144hzye alısmıs olarak bu işkence olur ya sncee🙄
    Hiç farkına bile varmadım. Sözde psvr da 120 herz ama onun artısınıda görmedim

diosun hm. 🙄 👍 gecikme olayı var mı. sorularıma tekte cevap alabilsem keske telden yazmak işkence.

• quote:

Orijinalden alıntı: OLIHOGDES

Hiç farkına bile varmadım. Sözde psvr da 120 herz ama onun artısınıda görmedim

Alıntıları Göster
    evet hertz olayı pek farkedilmiyor. PSvr daki untildown, resident evil oyunlarını arıyorum. PC yi dört gözle bekliyorum. Kendi oyunları tadımlık biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

evet hertz olayı pek farkedilmiyor. PSvr daki untildown, resident evil oyunlarını arıyorum. PC yi dört gözle bekliyorum. Kendi oyunları tadımlık biraz.

Alıntıları Göster
    Resident evili aldım daha hala evin içinde geziyom. Midemi mahvetti. Until down u oynuyorum ama kol ile olmuyor. Silahlı oyunlarda kol olmuyor. Gerçi move kontrollerimde var. Sen niye sattın ki o zaman psvr. Ama bak şunu diyim resident ve until dan başka o şekilde baba oyunlar çok yok. Çok saçma oyunlar var. Skykrm ve raw data falanda var ama çok pahallı. Mobilin avantajı beleş olması

• Benim bilgisayar kesin ikiye bölünür vr de. Laptop aldım birde akılsız gibi

• quote:

diosun hm. 🙄 👍 gecikme olayı var mı. sorularıma tekte cevap alabilsem keske telden yazmak işkence.
    İyi haber. Sen hastaları kanser edip öldürürsün bu sayede iş yoğunluğun çok olmaz

Gecikme olmuyor tek cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: boylum

Alıntıları Göster
    Bilgisayarın kaldırıyor mu

• Şimdi değişik oyunlarda oynadım. Grafiği güzel oyunlar var ve ayrıca ilerlemeli oyunları oynadım. Baş dönmesi ve mide bulanması olmadı. Çünkü oyun içinde kafa hareketimle dönüp ilerleyebiliyom. Masa tenisi var. Çok güzel. Anlatılmaz yaşanır. Gerçek masa tenisinden hiç farkı yok. Kontroller çok iyi çalışıyor. Masa tenisinde ilgimi çeken çaprazımda televizyonun altındaki ses sisteminden müzik çalması. Yok böyle bişey. Müzik kulağıma sanki gerçektende o bölgeden geliyormuş gibi ses geliyor. Oyunun tamamen içinde hissediyorsunuz. Yanlarda çok az siyah bölge oluşuyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.