Şimdi Ara

Türkiye VR Headset Kullanıcıları (Oculus Rift, Rift S, Go, Quest, HTC Vive ve diğerleri) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.460
Cevap
44
Favori
64.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Quest için yeni yazılım gelecek mi, bu el ile kontrol olcak dediler. Kollardan kurtuluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iskenderolu kullanıcısına yanıt
    Hocam, Denizli'ye yolun düşerse, buyur gel iş yerime misafirim ol. Geleceğin zaman haber ver özelden adresi atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa1yan0s

Hocam, Denizli'ye yolun düşerse, buyur gel iş yerime misafirim ol. Geleceğin zaman haber ver özelden adresi atarım.
    Bizede at

• Oculusyoutube
    New Games Coming to Oculus Quest | Oculus Connect 6
    https://www.youtube.com/watch?v=Ppgqg_zN7EE&feature=youtu.be

Grafiği güzel oyunlar gelecek gibi

• Bugün Half life benzeri vr oyunu olan Boneworks çıkıyor. Muhtemelen saat 8 gibi steam de indirmeye açılır. Merakla bekliyorum...

https://store.steampowered.com/app/823500/BONEWORKS/

• OLIHOGDES kullanıcısına yanıt
    Modern evde takıl hocam sen.Elin kesilince mesaj at, canın sıkılınca mesaj at iyi burası senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fa1yan0s -- 10 Aralık 2019; 20:0:15 >
  • quote:

Modern evde takıl hocam sen.Elin kesilince mesaj at, canın sıkılınca mesaj at iyi burası senin için.
    Forumun amacı bu her türlü bilgi paylaşımı ve uyarıları yapmak. Dikkat et de sende oynarken elini kesme.

• quote:

Orijinalden alıntı: tornavida

Bugün Half life benzeri vr oyunu olan Boneworks çıkıyor. Muhtemelen saat 8 gibi steam de indirmeye açılır. Merakla bekliyorum...

https://store.steampowered.com/app/823500/BONEWORKS/
    Questi destekleyecek mi link kablosu ile?. Gtx 1050 ti ekran kartı yeterli olur mu.

Ben 38 yaşında, 2 çocuk babası bir insanım, kinayeni anlamayacak kadar cahil biri de değilim. Eğer mesleğin gerçekten öğretmen ise mesleğinin gerektirdiği gibi biri olmanı ümit ederim. İnsanlar sana bir soru sorduğun da alay eder gibi cevap vermek, çok biliyorum tarzı ile cevap vermek senin gibi birine yakışan bir durum değil. Eğer letafet sınırını bir daha aşarsan senin gibi çirkinleşirim.
  • quote:

Ben 38 yaşında, 2 çocuk babası bir insanım, kinayeni anlamayacak kadar cahil biri de değilim. Eğer mesleğin gerçekten öğretmen ise mesleğinin gerektirdiği gibi biri olmanı ümit ederim. İnsanlar sana bir soru sorduğun da alay eder gibi cevap vermek, çok biliyorum tarzı ile cevap vermek senin gibi birine yakışan bir durum değil. Eğer letafet sınırını bir daha aşarsan senin gibi çirkinleşirim.
    Kinayeli mesajlara kinayeli cevap veririm. Ayrıca beni tehdit eder gibide konuşmana izin vermem. Evet mesleğimde öğretmenlik. Yazmalarımdan rahatsız oluyorsanız bir daha soru sormazsınız olur biter. İyi akşamlar size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLIHOGDES -- 10 Aralık 2019; 20:33:38 >
    Oculus Rift i destekliyorsa onu da destekleyecektir diye düşünüyorum. Bu arada oyun saat 21:00 de açılıyormuş

Benim ilk yazdığım kinaye değildi hocam.Elini kesilip paylaşımını yapan sensin, seninle samimiyet kurmak isteyene verdiğin cevap "modern bir ev", buna karşılık yazdıklarına nazaran arkadaşa ben cevap verdim.Bunun üstüne dalga geçer gibi bana da cevap yazdın ve ben de senin daha önceki yazdıklarına nazaran cevap verdim ve bunda kinaye yoktu.
    Ardından çirkince ve yaşıma hiç uygun olmayan bir cevap yazdın bunun üzerine bende, bir daha çirkinleşirsen bende çirkinleşirim dedim. Yani tehdit yok etki - tepki var.Konuda uzatıyormuş gibi gözükmemesi adına özel mesaj attım lakin kapatmışsın bu yüzden buradan yazdım.Umarım bu sefer ifadem de eksiklik olmamıştır,İyi akşamlar dilerim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fa1yan0s -- 10 Aralık 2019; 20:58:51 >
  • quote:

Benim ilk yazdığım kinaye değildi hocam.Elini kesilip paylaşımını yapan sensin, seninle samimiyet kurmak isteyene verdiğin cevap "modern bir ev", buna karşılık yazdıklarına nazaran arkadaşa ben cevap verdim.Bunun üstüne dalga geçer gibi bana da cevap yazdın ve ben de senin daha önceki yazdıklarına nazaran cevap verdim ve bunda kinaye yoktu.
    Ardından çirkince ve yaşıma hiç uygun olmayan bir cevap yazdın bunun üzerine bende, bir daha çirkinleşirsen bende çirkinleşirim dedim. Yani tehdit yok etki - tepki var.Konuda uzatıyormuş gibi gözükmemesi adına özel mesaj attım lakin kapatmışsın bu yüzden buradan yazdım.Umarım bu sefer ifadem de eksiklik olmamıştır,İyi akşamlar dilerim hocam.
    Sen yazılanları en baştan yanlış anlamışsın.Elimi kesip attıysam bu arkadaşlara oynarken dikkat etmeleri içindi. Ayrıca arkadaşın sorduğu soruya cevabım alaycı değil. Önce dinlemesini öğrenin. Arkadaş bana mahallemi sordu. Modern ev iskenderunda mahalle adı. Yazık herşeyi yanlış anlamışsın. Ayrıca. Sen git elini kes yok canın sıkılınca buraya yazı yaz. Çok çirkin sözler. Lütfen benimle konuşmayın artık. Özürde dilesen bi anlamı yok. En çok kızdığım şey anlamadan insanları yargılayan tipler. Allaha emanet ol

• Questte şöyle bir eksiklik var. Kollarda R ve L yazıları yapıştırma ile tutturulmuş. Bende söktüm onu. Keşke boya ile yapsalardı. Gözlüğü açınca bir seferliğine Sanal olarak kollar üzerinde R ve L yazıyor ama herzaman göstermiyor.

• virtual desktop u quest e nasıl yüklüyoruz. Side quest dekini denedim fakat çalışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boylum

virtual desktop u quest e nasıl yüklüyoruz. Side quest dekini denedim fakat çalışmadı.
    Bişey sorcam. Sen oyunları oynarken wifi yi açıyon mu, sorun olur mu. Ben offile oynuyom. Birde beat saber bende açılmıyor. Oyun açılıyor sonra geri kapanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: iskenderolu

Mahallemi yazmıcam bir daha

Grafikler: NVIDIA GTX 1060/970 eşdeğeri veya daha üstü sıkıntı yaşamaz VR için ideal
  • tornavida T kullanıcısına yanıt
    Oyunun yorumları gayet güzel, malum yere crackli versiyonu düştü.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.