Şimdi Ara

Türkiye'ye gelmiş en 'kariyerli' oyuncu kim ?(anket) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hagi ve ilhan, carlos'a çalım attı. öyle bir söylüyorsunuz ki, sanki 3-5 hareketle vezir ve rezil olunur gibi. Peki ilhan ve hagi hayatlarında hiç mi top kaptırmadı? Kaptırdılarsa bu durumda onlar da kötü oyuncu oluyor.
  • Hocam peki bende sana şunları sorayım.

1- Carlos ve Hagi şu anda nerelerde.

2- Carlos o zaman hangi takımın formasını giyiyordu.

3- Ciddi ciddi bir çalım için bu kadar seviniyor yada çalım yedi diye Carlos'a çapulcu muamelesi yapıyor olamazsınız değil mi ? Çalım yediyse yedi ne var bunda sevinecek abartılacak anlamadım.

Hocam çalım konusunda gerçekten ciddi değilsin dimi.

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: gael

Turkiyeye gelen en iyi yabanciyi tutturamadilar belki burdan kendimize bi fayda cikaririz dediler heralde

Hagi'nin ve İlhan Mansız'ın Carlos'a attığı çalımdan pay çıkaranlar bu duruma ses çıkarmasınlar bence.

Eeee birileri Carlos'u kendi takımında izler. Birileride fiii tarihinde yediği çalımlara bakarak avunurlar. Avunsalar neyse marifetmiş gibi birde anlatırlar.
    hoca okeyde bişey dicem hagi o çalımı hangi takım formasıyla atmışdır carlosa?

• quote:

Hocam peki bende sana şunları sorayım.

3- Ciddi ciddi bir çalım için bu kadar seviniyor yada çalım yedi diye Carlos'a çapulcu muamelesi yapıyor olamazsınız değil mi ? Çalım yediyse yedi ne var bunda sevinecek abartılacak anlamadım.

quote:

quote:

quote:

Turkiyeye gelen en iyi yabanciyi tutturamadilar belki burdan kendimize bi fayda cikaririz dediler heralde

Hagi'nin ve İlhan Mansız'ın Carlos'a attığı çalımdan pay çıkaranlar bu duruma ses çıkarmasınlar bence.

Eeee birileri Carlos'u kendi takımında izler. Birileride fiii tarihinde yediği çalımlara bakarak avunurlar. Avunsalar neyse marifetmiş gibi birde anlatırlar.

1- hagi başarısının doruk noktasında görevini bitirdi ve futbolu bıraktı romanyada
    carlos ise realden emekli oldu çünkü eski carlos değil 34yaşnda fb ye geldi emekli ikramiyesine
    2-carlos realdeydi
    3-benim en çok beğendiğim oyuncu ve en büyük yıldız olan hagi türkiyeye bir super sup getirirken carlosu bakkala yollamış neden seveinmeyelim yada bize hoş gelmesin hoca. carlosa bu arada çapulcu vs diyen olmadıki

• Kariyer falan hikaye. Carlos'un aldığı kupaların Fenerbahçe'nin oyununa falan bir etkisi olmayacak...

Madem kariyer diyorsunuz, o zaman şunu da unutmayın. Fenerbahçe kadrosundaki en kariyerli Türk olan Mehmet Yozgatlıyı kaybetti. Adam 5 Türkiye ligi şampiyonluğu, UEFA kupası şampiyonluğu ve Türkiye kupası şampiyonluğu yaşadı... Mehmet de topçu mu muhabbeti yapsanız da bu da iyi bir kariyerdir ve sizin için büyük bir kayıptır...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çalım diyorlar hala ya..Ula ne komik adamlarsınız.Anelka burada bitin GS-BJK savunmasına çalım attı da noldu.Song ile Anelka kıyası mı yaptık.Çalım yemeyen herhangi bir oyuncu varsa söyleyin alalım.Yada Carlosun Haginin ayağından topu aldığı bir görüntü bulup aha işte Hagi madara oldu diyelim

• quote:

1- hagi başarısının doruk noktasında görevini bitirdi ve futbolu bıraktı romanyada
    carlos ise realden emekli oldu çünkü eski carlos değil 34yaşnda fb ye geldi emekli ikramiyesine

2001 yılında yani 36 yaşında hagi gs'den ayırılınca "başarısının doruk noktasında görevini bitirdi"
    34 yaşında carlos fenerbahçe'ye gelince "emeklilik ikramiyesi"

hoş
  • Hagi 31 yaşında geldi...

quote:

Orjinalden alıntı: JR

quote:

2001 yılında yani 36 yaşında hagi gs'den ayırılınca "başarısının doruk noktasında görevini bitirdi"

hoş
  • quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

Hagi 31 yaşında geldi...

quote:

Orjinalden alıntı: JR

quote:

hoş

ben 36 yaşında geldi demedim ki, 36 yaşında futbolu bıraktı ama siz "zirvedeyken bıraktı" diyorsunuz. bir oyuncu 36 yaşında zirvede olabiliyorsa carlos niye 34 yaşındayken emekli olsun

• EN kariyerlisi Carlos..En iyisi Hagi.
  • Arkadaşlar Haginin futbolculuğunu tartışan adam ile futbol konuşmam orası ayrı.Hangisi daha iyi futbolcu kıyaslaması için mevkileri aynı olması lazım.Shaq mı -Kobe mi desem saçma sapan bir soru olur.Hangi takımın eksiği ne ise ona göre transfer yapar o oyuncuda ona göre katkı sağlar.

Oynadıkları mevki bakımından en kolay meşhur olacak adamlar forvet ve hücuma dönük oynayan orta saha oyuncularıdır.Savunma oyuncularının çok sivrilmesi gerek.Carlos bunlardan biri.Bugün Türkiyeye gelmese Porto ya gitse yarın yine Carlos'u çok iyi bilecektik,özellikleri neler bilecektik,kariyeri boyunca neler yaptığını bilecektik.Carlos zaten Realden ayrılmadan efsane olmuştu Dünya futbolu için...

Gelelim Hagiye.Şahsen Barcelonada oynadığını biliyordum GSye gelmeden önce ama hiç hatırlamıyorum orada ne yapardı ne ederdi.Ama Romanya Milli Takımındaki performansını izliyordum oradan biliyordum.Hagi o dönem Barçadan Portoya gitse orada 4 sene üstüste şampiyonluk+Uefa+Super Kupa kaldırsa Allah aşkınıza kaçınız diyecektiniz Hagi efsane,Carlos çapulcu vs vs....

Hagi kötü futbolcu demem hiçbir zaman,kıyaslamam da Carlos ile şu böyle o böyle diye.Ama şu bir gerçek ki Hagi TR ye gelmese bugün kendisini hatırlayan 10 kişiden idda ediyorum yarısından fazlası hatırlamayacaktı bile kimdir diye.Ama Carlos TR ye gelmese 3-5 sene sonrada 10 sene sonra hatta 20 sene sonra bile bugün kendisini bilenler hep hatırlayacaktır.Bu fark neyin farkıdır bilmem.Sanırım şöhret olsa gerek.Bu yüzden daha şöhretli olan Carlostur.Yapabileceğim tek karşılaştırma bu

• Kariyerli R.carlos da
    En havalısı Anelka tabiki :D
  • sadece şunu söylüyeyim hagi gs'ye geldiğinde kariyerinin en kötü zamanlarını geçiriyordu ve gs'ye transferi gerçekleşince herkes hep bir ağızdan bu yaştaki bir adamın gs'ye hiç bir yararı omaz konusunda hem fikirdi ama hagi herkesi utandırdı

carlos gelirken ise dünyanın en büyük klübünde sürekli banko oynayan biri olarak geldi
  • Daha önce yazdıydım ama bir daha yazayım.

FB-GS maçı sonrası

-Oleeeey oleeyy oleeyy oleeey Şampiyon Ciimmboomm

-Ooo abi böyle şenlik olduğuna göre FB'ye 3-4 tane attık heralde.

-Yok yaw ne 3-4 tane atması

- O zaman 1-0 yendik.

- Yooo yenmedik

- Beraberliğe de seniniyoruz deme bana

- Ne beraberliği 6-0 yenildik

- ???? Yenildiysek niye şenlik yapıyonuz abi..

- Sabri 5 kere, Hakan Şükür 3 kere, Lincoln 7 kere Kaleci Aykut bile 2 kere Carlos'a çalım attı onu kutluyoruz.

- Abi baştan söylesene şunu. Haydi hep beraber. Oleeeey oleeyy oleeyy oleeey Şampiyon Ciimmboomm.

Hocam boşuna çabalıyorsun
    1- Carlos burada Hagi gelsin'de 80 çalım atsın ona atabiliyorsa anlamında sordum ama sen işin bilmemezliğe getirip gerçekten şu anda ne yaptığından bahsetmişsin.

2- Carlos o zaman Real'deyse git Real'li taraftarla makara yap. Bize ne Hagi'nin fiii tarihinde Carlso'a attığı çalımdan.

3- Bu video neden acaba Carlos FB'ye transfer olduktan sonra popüler olmaya başladı.
    Hocam hepimiz biliyoruz ki. O linkler Ahhaaahahaa FB'nin yaptığı transfere bak Hagi zamanında onu böyle böyle çalımlamıştı anlamında veriliyor.

4- Kezman 'da fiii tarihinde Galatasaray'a gol atmıştı buyur linkihttp://www.youtube.com/watch?v=Ga4fIcAn2Nk FB'liler olarak buna mı sevinelim şimdi. Kezman FB'de iken GS'a gol attı biz bu gole sevindik. Gene atar gene seviniriz.
    Hagi'nin FB'li Carlos'a öyle çalım atıp sizi sevindirme şansı kalmadı ama. Belki Sabri çalım atar.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2-carlos realdeydi
    3-benim en çok beğendiğim oyuncu ve en büyük yıldız olan hagi türkiyeye bir super sup getirirken carlosu bakkala yollamış neden seveinmeyelim yada bize hoş gelmesin hoca. carlosa bu arada çapulcu vs diyen olmadıki

• şunu kabul etmek lazım ki bazı arkadaşlarda inanılmaz bir hagi çekememezliği ve gizli hayranlığı var. çünkü bu kaliteyi gördüler, yaşadılar ve içlerini çekerek seyrettiler. Kendinden önce adı gelen carlos aynı şeyleri Galatasaray taraftarlarına hissettirebilecek mi göreceğiz.
  • Hocam sizin aldığınız UEFA ve Süper kupa aspirin niyetine bile kullanılıyor ama.
    O kupalara istinaden Avrupa'da ne yaparsa sadece GS yapar diyenlerin sayısı epey fazla değil mi ?
    GS işin içindeyken UEFA Süper kupa sahaya iner oynar. Söz konusu Fb olunca o adamın aldığı kupalar hiç bir işe yaramaz.
    GS yenilgiler aldımı olsun UEFA süper kupa var. FB yenilgiler aldı mı nihhhooohaaa bunları Edirne'den öteye geçirmeyeceksin.

Neyse bu da bir gelişimdir. Sonunda bazı GS taraftarları UEFA ve Süper Kupanın formsuz bir takıma katkısı olamıyacağını anlamışlar.

quote:

Kariyer falan hikaye. Carlos'un aldığı kupaların Fenerbahçe'nin oyununa falan bir etkisi olmayacak...

Madem kariyer diyorsunuz, o zaman şunu da unutmayın. Fenerbahçe kadrosundaki en kariyerli Türk olan Mehmet Yozgatlıyı kaybetti. Adam 5 Türkiye ligi şampiyonluğu, UEFA kupası şampiyonluğu ve Türkiye kupası şampiyonluğu yaşadı... Mehmet de topçu mu muhabbeti yapsanız da bu da iyi bir kariyerdir ve sizin için büyük bir kayıptır...

• quote:

Daha önce yazdıydım ama bir daha yazayım.

FB-GS maçı sonrası

- O zaman 1-0 yendik.

- Yooo yenmedik

- Sabri 5 kere, Hakan Şükür 3 kere, Lincoln 7 kere Kaleci Aykut bile 2 kere Carlos'a çalım attı onu kutluyoruz.

- Abi baştan söylesene şunu. Haydi hep beraber. Oleeeey oleeyy oleeyy oleeey Şampiyon Ciimmboomm.

hocam kurgu sıfır senaryo sıfır verdim sana

• Hagi çekemezliği mi var. Gizli hayranlık mı ?
    Hocam senden başka türlü yorum beklemezdim.
    Açık açık söylüyoruz Hagi kalteli bir Yıldız'dı diye gizli saklı yorum yapmıyoruz.
    Dünya'nın kabul ettiği Carlos'u kabul edemeyerek çekememezliği diğer takım taraftarları yapıyor gibi sanki

Carlos'u Dünya beğenmiş dünyaya hissettireceğini hissettirmiş.

Hatta eminim bunların içinde FB'ye gelmeden önce GS taraftarları da vardı.

Şimdi FB'ye geldi diye kendilerini daha önce hissettiklerini hissetmemeye zorlayan 3-5 GS taraftarının beğenisini kaybetse ne olacak.

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

şunu kabul etmek lazım ki bazı arkadaşlarda inanılmaz bir hagi çekememezliği ve gizli hayranlığı var. çünkü bu kaliteyi gördüler, yaşadılar ve içlerini çekerek seyrettiler. Kendinden önce adı gelen carlos aynı şeyleri Galatasaray taraftarlarına hissettirebilecek mi göreceğiz.

• Bence 5.5 'tan 6'yı hakettim gibi ama olsun eleştirmenin kestiği parmak acımazmış.

quote:

quote:

Daha önce yazdıydım ama bir daha yazayım.

FB-GS maçı sonrası

- O zaman 1-0 yendik.

- Yooo yenmedik

hocam kurgu sıfır senaryo sıfır verdim sana

• Oyunculardan bahsediyoruz takımlardan değil. Tabii Roberto Carlos'u müzenize şampiyon kulüpler kupası diye koymayı düşünüyorsanız o başka...

Ayrıca Avrupa'da başarısız olduğunuz sürece Fenerbahçe ile dalga geçilecektir, bunda bir anormallik yok. Son senelerdeki performansına bakıp Galatasaray'a laf atman, Galatasaray'ın UEFA ve Süper kupa almadan önce Avrupa'da çeyrek finaller ve yarı final oynamış olduğunu bilemesek bayağı bir anlamlı olabilirdi! Biz sürekli başarılıyız demiyoruz. Dönem dönem başarılıyız. Zaten hiçbir kulüp Avrupa'da sürekli başarılı olamaz... Bu arada nedenini bilmiyorum ama nedense Fenerbahçe sürekli başarısız oluyor!!!

quote:

Hocam sizin aldığınız UEFA ve Süper kupa aspirin niyetine bile kullanılıyor ama.
    O kupalara istinaden Avrupa'da ne yaparsa sadece GS yapar diyenlerin sayısı epey fazla değil mi ?
    GS işin içindeyken UEFA Süper kupa sahaya iner oynar. Söz konusu Fb olunca o adamın aldığı kupalar hiç bir işe yaramaz.
    GS yenilgiler aldımı olsun UEFA süper kupa var. FB yenilgiler aldı mı nihhhooohaaa bunları Edirne'den öteye geçirmeyeceksin.

Neyse bu da bir gelişimdir. Sonunda bazı GS taraftarları UEFA ve Süper Kupanın formsuz bir takıma katkısı olamıyacağını anlamışlar.

quote:

Kariyer falan hikaye. Carlos'un aldığı kupaların Fenerbahçe'nin oyununa falan bir etkisi olmayacak...

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

şunu kabul etmek lazım ki bazı arkadaşlarda inanılmaz bir hagi çekememezliği ve gizli hayranlığı var. çünkü bu kaliteyi gördüler, yaşadılar ve içlerini çekerek seyrettiler. Kendinden önce adı gelen carlos aynı şeyleri Galatasaray taraftarlarına hissettirebilecek mi göreceğiz.

Hahahaha. Haginin klasını FB lilerin çoğu takdir et. forumda araştırma yap, beğenen ve beğenmeyen oranını görebilirsin.
    Esas Carlos sponsurların şişirdiği futbolcu diyenler müthiş bir çekememezlik içinde
    Hagiyle Carlosu yine kıyaslamışsın. Zaten sol bekle 10 numara anca bizim ülkede karşılaştırılır

quote:

Hocam senden başka türlü yorum beklemezdim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.