Şimdi Ara

Türkiye'ye gelmiş en 'kariyerli' oyuncu kim ?(anket) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anlatmak istediğimi yine farklı yönlere çekmişsin ve bu yazılar sonunda yine (ufaktan başlamışsın).
    Bizim Uefa kupamız var sizin neyiniz var'a dönecek. Biz yok demiyoruz ama o kupa alınmış tebrik etmişiz geçmiş gitmiş. ama yoook temcit pilavı gibi alakalı alakasız her konuda bahsetmek lazım sürekli söylemek lazım türünde düşünenler var benim asıl anlatmak istediğim bu diyip konuyu noktalıyayım.

quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

Oyunculardan bahsediyoruz takımlardan değil. Tabii Roberto Carlos'u müzenize şampiyon kulüpler kupası diye koymayı düşünüyorsanız o başka...

Ayrıca Avrupa'da başarısız olduğunuz sürece Fenerbahçe ile dalga geçilecektir, bunda bir anormallik yok. Son senelerdeki performansına bakıp Galatasaray'a laf atman, Galatasaray'ın UEFA ve Süper kupa almadan önce Avrupa'da çeyrek finaller ve yarı final oynamış olduğunu bilemesek bayağı bir anlamlı olabilirdi! Biz sürekli başarılıyız demiyoruz. Dönem dönem başarılıyız. Zaten hiçbir kulüp Avrupa'da sürekli başarılı olamaz... Bu arada nedenini bilmiyorum ama nedense Fenerbahçe sürekli başarısız oluyor!!!

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Hocam sizin aldığınız UEFA ve Süper kupa aspirin niyetine bile kullanılıyor ama.
    O kupalara istinaden Avrupa'da ne yaparsa sadece GS yapar diyenlerin sayısı epey fazla değil mi ?
    GS işin içindeyken UEFA Süper kupa sahaya iner oynar. Söz konusu Fb olunca o adamın aldığı kupalar hiç bir işe yaramaz.
    GS yenilgiler aldımı olsun UEFA süper kupa var. FB yenilgiler aldı mı nihhhooohaaa bunları Edirne'den öteye geçirmeyeceksin.

Neyse bu da bir gelişimdir. Sonunda bazı GS taraftarları UEFA ve Süper Kupanın formsuz bir takıma katkısı olamıyacağını anlamışlar.

quote:

Kariyer falan hikaye. Carlos'un aldığı kupaların Fenerbahçe'nin oyununa falan bir etkisi olmayacak...

Madem kariyer diyorsunuz, o zaman şunu da unutmayın. Fenerbahçe kadrosundaki en kariyerli Türk olan Mehmet Yozgatlıyı kaybetti. Adam 5 Türkiye ligi şampiyonluğu, UEFA kupası şampiyonluğu ve Türkiye kupası şampiyonluğu yaşadı... Mehmet de topçu mu muhabbeti yapsanız da bu da iyi bir kariyerdir ve sizin için büyük bir kayıptır...

• Noktalayalım... Zira belli oldu, oyunculardan takım muhabbetine geçerek Galatasaray'a laf atan sen (ki Galatasaray için Avrupa kupası muhabbetini de sen yaptın, yazdıklarını oku istersen) yine alakasız anlamlar çıkartıp konuyu uzatacaksın.

quote:

Benim anlatmak istediğimi yine farklı yönlere çekmişsin ve bu yazılar sonunda yine (ufaktan başlamışsın).
    Bizim Uefa kupamız var sizin neyiniz var'a dönecek. Biz yok demiyoruz ama o kupa alınmış tebrik etmişiz geçmiş gitmiş. ama yoook temcit pilavı gibi alakalı alakasız her konuda bahsetmek lazım sürekli söylemek lazım türünde düşünenler var benim asıl anlatmak istediğim bu diyip konuyu noktalıyayım.

quote:

Oyunculardan bahsediyoruz takımlardan değil. Tabii Roberto Carlos'u müzenize şampiyon kulüpler kupası diye koymayı düşünüyorsanız o başka...

Ayrıca Avrupa'da başarısız olduğunuz sürece Fenerbahçe ile dalga geçilecektir, bunda bir anormallik yok. Son senelerdeki performansına bakıp Galatasaray'a laf atman, Galatasaray'ın UEFA ve Süper kupa almadan önce Avrupa'da çeyrek finaller ve yarı final oynamış olduğunu bilemesek bayağı bir anlamlı olabilirdi! Biz sürekli başarılıyız demiyoruz. Dönem dönem başarılıyız. Zaten hiçbir kulüp Avrupa'da sürekli başarılı olamaz... Bu arada nedenini bilmiyorum ama nedense Fenerbahçe sürekli başarısız oluyor!!!

quote:

Hocam sizin aldığınız UEFA ve Süper kupa aspirin niyetine bile kullanılıyor ama.
    O kupalara istinaden Avrupa'da ne yaparsa sadece GS yapar diyenlerin sayısı epey fazla değil mi ?
    GS işin içindeyken UEFA Süper kupa sahaya iner oynar. Söz konusu Fb olunca o adamın aldığı kupalar hiç bir işe yaramaz.
    GS yenilgiler aldımı olsun UEFA süper kupa var. FB yenilgiler aldı mı nihhhooohaaa bunları Edirne'den öteye geçirmeyeceksin.

Neyse bu da bir gelişimdir. Sonunda bazı GS taraftarları UEFA ve Süper Kupanın formsuz bir takıma katkısı olamıyacağını anlamışlar.

quote:

Kariyer falan hikaye. Carlos'un aldığı kupaların Fenerbahçe'nin oyununa falan bir etkisi olmayacak...

Madem kariyer diyorsunuz, o zaman şunu da unutmayın. Fenerbahçe kadrosundaki en kariyerli Türk olan Mehmet Yozgatlıyı kaybetti. Adam 5 Türkiye ligi şampiyonluğu, UEFA kupası şampiyonluğu ve Türkiye kupası şampiyonluğu yaşadı... Mehmet de topçu mu muhabbeti yapsanız da bu da iyi bir kariyerdir ve sizin için büyük bir kayıptır...

• Carlosun ortegadan farkı senelerdir Avrupada oynuyor olmasıdır.En kariyerli futbolcu tabi carlos'tur.Şampiyonlar ligi,Dünya kupası ,İspanya ligi ne var ne yok hepsinde bulunmuştur.Hagi Romanya milli takımında olduğunda bu kadar başarı sağlayamamış ayrıca Avrupadada sorunlar(Türkiye hariç)yaşamıştır.Ama ülkemizde en çok yarar sağlayan yabancı futbolcudur...
  • Ortega da carlos kadar isimli bir oyuncu değilmiydi ? ama ne verdi ? benim vurgu yaptığım yer şuydu; hagi'ninadı vardı ve neler yaptığını izleyerek gördük. carlos'un şimdiye kadar ne yaptığının fenerbahçeye maçlar başlayınca kadar faydası olacak mı ? daha Türkiye'ye takım arkadaşlarına uyum sağlayabilecek mi, o yaştan sonra ne verebilecek, uzun yıllardır oturmuş bir real madrid sisteminden sonra aynı başarıyı başka bir takımda gösterebilecek mi ? bunlar hiç konuşulmadan öyle bir yaygara yapılıyor ki, sanki adam geldi öyle başarılar elde etti ki, sizler de onu hagi ile kıyaslamaya kalkıyorsunuz.
    ayrıca hagi ve carlos'un oynadığı mevkileri ve farkını çok iyi biliyorum. ikisinin karşılaştırması derken dikkat ederseniz gol sayısı, vs den bahsetmedim, takımına katıdan, verimden bahsettim, bunu da futboldan az çok anlayan irdeleyebilecektir sanırım. siz daha futbolcuyu sırf hava, reklam uğruna böyle bir atmosfere sokarsanız, o tabi ki fesli fotoğraf da çektirir, beyni de döner. işin tantana kısmını değil de ligler başlayınca gerçekleri izleyelim.

quote:

Hagi çekemezliği mi var. Gizli hayranlık mı ?
    Hocam senden başka türlü yorum beklemezdim.
    Açık açık söylüyoruz Hagi kalteli bir Yıldız'dı diye gizli saklı yorum yapmıyoruz.
    Dünya'nın kabul ettiği Carlos'u kabul edemeyerek çekememezliği diğer takım taraftarları yapıyor gibi sanki

Carlos'u Dünya beğenmiş dünyaya hissettireceğini hissettirmiş.

Hatta eminim bunların içinde FB'ye gelmeden önce GS taraftarları da vardı.

Şimdi FB'ye geldi diye kendilerini daha önce hissettiklerini hissetmemeye zorlayan 3-5 GS taraftarının beğenisini kaybetse ne olacak.

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

şunu kabul etmek lazım ki bazı arkadaşlarda inanılmaz bir hagi çekememezliği ve gizli hayranlığı var. çünkü bu kaliteyi gördüler, yaşadılar ve içlerini çekerek seyrettiler. Kendinden önce adı gelen carlos aynı şeyleri Galatasaray taraftarlarına hissettirebilecek mi göreceğiz.

• Arkadaşlar kariyer deyince akla ilk gelen geçmişteki başarılardır.
    bence hagi ile carlosun karşılaştırılması çok saçma şimdi aralarındaki farkları kendi görüş açımdan yazayım.
    hagi GS yi ateşleyen oyuncu olmuştur ve GS ya katkısı çok fazladır.
    carlos madrid tek yıldız değildi bunu unutmayalım.carlos zidane,makalele,figo,raul gibi üst düzey futbolcularla oynamış ve kupalar kazanmıştır.
    şimdi gelelim kariyere;
    Türkiye'ye gelmiş en kariyerli futbolcu carlos tur.burda kariyer kazandığı başarılardır.carlosun olumsuz tek yönü bence başka takımda oynamamış olmasıdır.başka takımda nasıl oynar uyumu nasıl takımları ateşleyebilicekmi sorun bu.

Yine yazıyorum en kariyerli CARLOS tur
  • en kariyerli carlos en fayadalı olan da hagi.
    hagi nin hakkını kolay kolay kimse ödeyemez
  • Futbolcu'dan takıma geçiş sebebimi gayet mantıklı bir şekilde anlattım.
    Sen anlayamıyorsan ben ne yapayım. Benim anlatma kabiliyetim bu kadar.

Anlatmak istediğimin özünde, kendinin sürekli övündüğün bir konuda karşı takımın benzer bir konusuna çamur atmak var.

-Bizim UEFA kupamız var Berbatta oynasak her zaman her yerde en süper biziz, biz süper olacağız, olmaya devam edeceğiz.

-Carlos'ta kim oluyo ki onun takımıyla kazandığı başarılar kariyeri ne olaki. Bunlar onun her zaman her yerde en iyisi olması için yeterli mi ki. Asla değil böyle olamaz. "KARİYER FALAN HİKAYE"

Sanırım yeterince anlatabildim.

quote:

Noktalayalım... Zira belli oldu, oyunculardan takım muhabbetine geçerek Galatasaray'a laf atan sen (ki Galatasaray için Avrupa kupası muhabbetini de sen yaptın, yazdıklarını oku istersen) yine alakasız anlamlar çıkartıp konuyu uzatacaksın.

quote:

Kariyer falan hikaye.

• Mevkisi itibariyle zaten kimse Carlos'tan tek başına maç kazandırmasını beklemiyor. Yada bunu idda etmiyor.
    Bir tek futbolcuyla da ne UEFA alınır ne de CL.
    Eksik olan sol kanadımıza bence alınabileceklerin en iyisi alındı.

Burada önemli olan Carlos gibi bir futbolcunun Türkiye'ye getirilebilmiş olması ve Fenerbahçe'de oynayacak olması.

Hagi ile Carlos'u kıyaslayan mı var. Geçen Tamburacı yapmıştı öyle bir şey. Kendiniz sanal gündem oluşturup kendiniz inanıyor ondan sonra yaygarayı kopartıyorsunuz. Ayrıca karşılaştırmayı abartıp Carlos'u Hagi'nin malzemecisi yapan birileri vardı hatırlarsan.

Sahi aklıma geldi bende ikisi arasında karşılaştırma yapmıştım. Ama bu karşılaştırma teknik anlamda değil. Sen diyordun ki Carlos bedelsiz geldi yıldız değildir.

Bende sana bir soru sormuştum.

Senin yıldız anlayışına göre . En azından 30-40 M euro ya transfer olanlar Yıldız sayılabileceği için ve Carlos'da bonservissiz transfer olduğu için YILDIZ değildir demiştin.
    Bende sana HAGI GS'a ne kadara transfer oldu 30-40 M Euronun altında transfer oldu ise Hagi YILDIZ değilmidir diye sordum ve yanlış hatırlamıyorsam hala da cevabını alamadım.

Cevap verir misin. Hagi senin para kriterlerine göre YILDIZ mıdır değil midir ?????

quote:

Ortega da carlos kadar isimli bir oyuncu değilmiydi ? ama ne verdi ? benim vurgu yaptığım yer şuydu; hagi'ninadı vardı ve neler yaptığını izleyerek gördük. carlos'un şimdiye kadar ne yaptığının fenerbahçeye maçlar başlayınca kadar faydası olacak mı ? daha Türkiye'ye takım arkadaşlarına uyum sağlayabilecek mi, o yaştan sonra ne verebilecek, uzun yıllardır oturmuş bir real madrid sisteminden sonra aynı başarıyı başka bir takımda gösterebilecek mi ? bunlar hiç konuşulmadan öyle bir yaygara yapılıyor ki, sanki adam geldi öyle başarılar elde etti ki, sizler de onu hagi ile kıyaslamaya kalkıyorsunuz.
    ayrıca hagi ve carlos'un oynadığı mevkileri ve farkını çok iyi biliyorum. ikisinin karşılaştırması derken dikkat ederseniz gol sayısı, vs den bahsetmedim, takımına katıdan, verimden bahsettim, bunu da futboldan az çok anlayan irdeleyebilecektir sanırım. siz daha futbolcuyu sırf hava, reklam uğruna böyle bir atmosfere sokarsanız, o tabi ki fesli fotoğraf da çektirir, beyni de döner. işin tantana kısmını değil de ligler başlayınca gerçekleri izleyelim.

quote:

Hagi çekemezliği mi var. Gizli hayranlık mı ?
    Hocam senden başka türlü yorum beklemezdim.
    Açık açık söylüyoruz Hagi kalteli bir Yıldız'dı diye gizli saklı yorum yapmıyoruz.
    Dünya'nın kabul ettiği Carlos'u kabul edemeyerek çekememezliği diğer takım taraftarları yapıyor gibi sanki

Carlos'u Dünya beğenmiş dünyaya hissettireceğini hissettirmiş.

Hatta eminim bunların içinde FB'ye gelmeden önce GS taraftarları da vardı.

Şimdi FB'ye geldi diye kendilerini daha önce hissettiklerini hissetmemeye zorlayan 3-5 GS taraftarının beğenisini kaybetse ne olacak.

quote:

şunu kabul etmek lazım ki bazı arkadaşlarda inanılmaz bir hagi çekememezliği ve gizli hayranlığı var. çünkü bu kaliteyi gördüler, yaşadılar ve içlerini çekerek seyrettiler. Kendinden önce adı gelen carlos aynı şeyleri Galatasaray taraftarlarına hissettirebilecek mi göreceğiz.

• carlos hangi takımda kupalrı aldı real madrid ve brezilya ikiside dünyada klup ve ülke olarak 1. sıradalar.hagi real ve barcelonada oynadığında ayağına top geldiğinde taraftarlar ayağa kalkıyordu.yani çok şeyler bekliyorlardı bir nevi maradona gibi ben izledim maçlarını.ama ikisindede başarılı olamadı.yalnız hagi normal bir takıma çok şey katar ama çok iyi takımda real gibi kendisini hissettiremez.carlos ise büyük takım oyuncusu.fener gibi bir takıma katkısı sınırlı olacaktır bana göre çünkü mevki ve karakter olarak takımı sürükleyecek topcu değil ama çok çok iyi bir sol kanat.
  • hagi yıldız değil yıldız ötesi bir şeydir. bunu sizin yaptığınız gibi daha takıma katkıda bulunmadan değil, gerçeklere dayanarak söylüyorum. ben bedelsiz geldi yıldız değildir gibi düz bir cümle kurmadım. varsa öyle bir şey link verirsen bakalım. dediğim şuydu; popülaritesi, finanasman kuvveti, kadro yapısı ve yaşanılan ülke olarak niye ispanya da kalmayı tercih etmedi bu adam ? niye real madrid gitmesine engel olmadı ? fenerbahçe kadar verebilecek parası yok mu real madrid'in. aynı verimi alacağını bilse performansını bildiği bir futbolcuyu niye tutmasın ? bunun cevabını verebiliyormusunuz ? neymiş fenerbahçe'ye söz vermiş. bunun nasıl boş bir söylem olduğunu biliyorsunuzdur. bu işler sözlerle yürümez, her futbolcu bu konulara haklı olarak profesyonelce bakar, maddiyat önde olmak üzere avantajlarını değerlendirir ve karar verir. fenerbahçe böyle bir teklifi carlos'a götürdüğünde carlos'un doğuştan içinden gelen fenerbahçe aşkı ile evet diye haykırdığınımı düşünüyorsunuz ? meneceri kulübü ile zaten görüşmüştür, real madrid onu kadroda düşünmediğini veya düşünse bile verebileceği parayı söylemiş, carlos'da durumu değerlendirmiş ve ona göre kararını vermiştir. bonservisinin olmamasına rağmen avrupanın kalburüstü takımlarının en az fenerbahçe kadar ona teklif götürmemesi çok manidar değil mi ? hele onlarca milyon euro bonservis bedellerini çatır çatır ödemeyi göze alarak gerçek yıldızları kadrolarına katmaya çalıştıkları bu dönemde.
    umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

Hagi ile Carlos'u kıyaslayan mı var. Geçen Tamburacı yapmıştı öyle bir şey. Kendiniz sanal gündem oluşturup kendiniz inanıyor ondan sonra yaygarayı kopartıyorsunuz. Ayrıca karşılaştırmayı abartıp Carlos'u Hagi'nin malzemecisi yapan birileri vardı hatırlarsan.

quote:

Sahi aklıma geldi bende ikisi arasında karşılaştırma yapmıştım. Ama bu karşılaştırma teknik anlamda değil. Sen diyordun ki Carlos bedelsiz geldi yıldız değildir.

Bende sana bir soru sormuştum.
    Senin yıldız anlayışına göre . En azından 30-40 M euro ya transfer olanlar Yıldız sayılabileceği için ve Carlos'da bonservissiz transfer olduğu için YILDIZ değildir demiştin.
    Bende sana HAGI GS'a ne kadara transfer oldu 30-40 M Euronun altında transfer oldu ise Hagi YILDIZ değilmidir diye sordum ve yanlış hatırlamıyorsam hala da cevabını alamadım.

Cevap verir misin. Hagi senin para kriterlerine göre YILDIZ mıdır değil midir ?????

Bu soruyu hatırladım hocam, cevap alamamıştın

• İşine geldiği şekilde alıntı yapıp kocaman harflerle yazarak rezil etme kendini. O ifadenin arkasından başka bir şey daha denmiş. Orada sadece futbolcular hakkında yorum yapılmış ve sahada kariyerin işe yaramayacağı belirtilmiş... Anlatma ve anlama kabiliyetin hakkında pek bir şey söyleyemem ama çarpıtmada üzerine yok...

quote:

Futbolcu'dan takıma geçiş sebebimi gayet mantıklı bir şekilde anlattım.

Anlatmak istediğimin özünde, kendinin sürekli övündüğün bir konuda karşı takımın benzer bir konusuna çamur atmak var.

-Bizim UEFA kupamız var Berbatta oynasak her zaman her yerde en süper biziz, biz süper olacağız, olmaya devam edeceğiz.

-Carlos'ta kim oluyo ki onun takımıyla kazandığı başarılar kariyeri ne olaki. Bunlar onun her zaman her yerde en iyisi olması için yeterli mi ki. Asla değil böyle olamaz. "KARİYER FALAN HİKAYE"

quote:

Noktalayalım... Zira belli oldu, oyunculardan takım muhabbetine geçerek Galatasaray'a laf atan sen (ki Galatasaray için Avrupa kupası muhabbetini de sen yaptın, yazdıklarını oku istersen) yine alakasız anlamlar çıkartıp konuyu uzatacaksın.

quote:

Kariyer falan hikaye.

• quote:

hagi yıldız değil yıldız ötesi bir şeydir. bunu sizin yaptığınız gibi daha takıma katkıda bulunmadan değil, gerçeklere dayanarak söylüyorum. ben bedelsiz geldi yıldız değildir gibi düz bir cümle kurmadım. varsa öyle bir şey link verirsen bakalım. dediğim şuydu; popülaritesi, finanasman kuvveti, kadro yapısı ve yaşanılan ülke olarak niye ispanya da kalmayı tercih etmedi bu adam ? niye real madrid gitmesine engel olmadı ? fenerbahçe kadar verebilecek parası yok mu real madrid'in. aynı verimi alacağını bilse performansını bildiği bir futbolcuyu niye tutmasın ? bunun cevabını verebiliyormusunuz ?

Hagi neden Barcelonada kalamyı tercih etmedi? Barca neden gitmesine engel olmadı? GS kadar parası yokmuydu Barca'nın? Aynı verimi alacağını bilse niye tutmasın? Bunun cevabını sen verdiğin anda cevap alacaksın .Taner. hocam

• En kariyerli tabi ki Carlos. Ama bana göre de en iyi oyuncu Tartışmasız Hagi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gael

Turkiyeye gelen en iyi yabanciyi tutturamadilar belki burdan kendimize bi fayda cikaririz dediler heralde

Hagi'nin ve İlhan Mansız'ın Carlos'a attığı çalımdan pay çıkaranlar bu duruma ses çıkarmasınlar bence.

Eeee birileri Carlos'u kendi takımında izler. Birileride fiii tarihinde yediği çalımlara bakarak avunurlar. Avunsalar neyse marifetmiş gibi birde anlatırlar.
    hoca okeyde bişey dicem hagi o çalımı hangi takım formasıyla atmışdır carlosa?

galatasaray fı-ormasını sahaya sersen yine atar çalımı carlos'a, fazla abartmayın

<<eğer Carlos Fb forması giymişse o dediğin kola ağacı

• quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

quote:

hagi yıldız değil yıldız ötesi bir şeydir. bunu sizin yaptığınız gibi daha takıma katkıda bulunmadan değil, gerçeklere dayanarak söylüyorum. ben bedelsiz geldi yıldız değildir gibi düz bir cümle kurmadım. varsa öyle bir şey link verirsen bakalım. dediğim şuydu; popülaritesi, finanasman kuvveti, kadro yapısı ve yaşanılan ülke olarak niye ispanya da kalmayı tercih etmedi bu adam ? niye real madrid gitmesine engel olmadı ? fenerbahçe kadar verebilecek parası yok mu real madrid'in. aynı verimi alacağını bilse performansını bildiği bir futbolcuyu niye tutmasın ? bunun cevabını verebiliyormusunuz ?

Hagi neden Barcelonada kalamyı tercih etmedi? Barca neden gitmesine engel olmadı? GS kadar parası yokmuydu Barca'nın? Aynı verimi alacağını bilse niye tutmasın? Bunun cevabını sen verdiğin anda cevap alacaksın .Taner. hocam

ilk ben sordum. soruya soruyla karşılık vermeyelim. teker teker

• Masallara devam..
    Sana 50 defa sordum hocam.
    Hala öyle bir şey demedim diyorsun. Söylediklerini de inkar ediyorsun.

Sen değil miydin. "Şu futbolcu 30 M Euroya şu futbolcu 40 M Euroya transfer oldu . Asıl yıldız onlardır Carlos yıldız değildir" diyen.

O söylediklerini eğer konular silinmediyse arar bulurdum ama. Sen söylediklerini kolayca inkar edebiliyorsan o konuları ararken harcadığım zamana değmez.

Aşağıda anlattığın masal kahramanın yerine Hagi'yi koy bakalım. Mega Süper Star Hagi, Tam Mega Süper Starlığının doruğundayken neden Galatasaray'ı tercih etmiş. Yoksa öyle değil miydi GS'a gelirken.

O soruların cevabını bulabilirsen, Belki Carlos'un FB'yi neden tercih ettiğini anlayabilirsin.

Söyledim bir söz ama baktım ucu Hagi'ye dokundu. Hagi'ye de Yıldız değildir diyemiyorum diyemiyorsun da. Hala masallar anlatmaktasın.

quote:

hagi yıldız değil yıldız ötesi bir şeydir. bunu sizin yaptığınız gibi daha takıma katkıda bulunmadan değil, gerçeklere dayanarak söylüyorum. ben bedelsiz geldi yıldız değildir gibi düz bir cümle kurmadım. varsa öyle bir şey link verirsen bakalım. dediğim şuydu; popülaritesi, finanasman kuvveti, kadro yapısı ve yaşanılan ülke olarak niye ispanya da kalmayı tercih etmedi bu adam ? niye real madrid gitmesine engel olmadı ? fenerbahçe kadar verebilecek parası yok mu real madrid'in. aynı verimi alacağını bilse performansını bildiği bir futbolcuyu niye tutmasın ? bunun cevabını verebiliyormusunuz ? neymiş fenerbahçe'ye söz vermiş. bunun nasıl boş bir söylem olduğunu biliyorsunuzdur. bu işler sözlerle yürümez, her futbolcu bu konulara haklı olarak profesyonelce bakar, maddiyat önde olmak üzere avantajlarını değerlendirir ve karar verir. fenerbahçe böyle bir teklifi carlos'a götürdüğünde carlos'un doğuştan içinden gelen fenerbahçe aşkı ile evet diye haykırdığınımı düşünüyorsunuz ? meneceri kulübü ile zaten görüşmüştür, real madrid onu kadroda düşünmediğini veya düşünse bile verebileceği parayı söylemiş, carlos'da durumu değerlendirmiş ve ona göre kararını vermiştir. bonservisinin olmamasına rağmen avrupanın kalburüstü takımlarının en az fenerbahçe kadar ona teklif götürmemesi çok manidar değil mi ? hele onlarca milyon euro bonservis bedellerini çatır çatır ödemeyi göze alarak gerçek yıldızları kadrolarına katmaya çalıştıkları bu dönemde.

• sanırım subsonic ile ortak bir bildiri kaleme almışsınız. ikinizin mesajı da aynı
    quote:

Masallara devam..
    Sana 50 defa sordum hocam.
    Hala öyle bir şey demedim diyorsun. Söylediklerini de inkar ediyorsun.

Sen değil miydin. "Şu futbolcu 30 M Euroya şu futbolcu 40 M Euroya transfer oldu . Asıl yıldız onlardır Carlos yıldız değildir" diyen.

O söylediklerini eğer konular silinmediyse arar bulurdum ama. Sen söylediklerini kolayca inkar edebiliyorsan o konuları ararken harcadığım zamana değmez.

Aşağıda anlattığın masal kahramanın yerine Hagi'yi koy bakalım. Mega Süper Star Hagi, Tam Mega Süper Starlığının doruğundayken neden Galatasaray'ı tercih etmiş. Yoksa öyle değil miydi GS'a gelirken.

O soruların cevabını bulabilirsen, Belki Carlos'un FB'yi neden tercih ettiğini anlayabilirsin.

Söyledim bir söz ama baktım ucu Hagi'ye dokundu. Hagi'ye de Yıldız değildir diyemiyorum diyemiyorsun da. Hala masallar anlatmaktasın.

quote:

hagi yıldız değil yıldız ötesi bir şeydir. bunu sizin yaptığınız gibi daha takıma katkıda bulunmadan değil, gerçeklere dayanarak söylüyorum. ben bedelsiz geldi yıldız değildir gibi düz bir cümle kurmadım. varsa öyle bir şey link verirsen bakalım. dediğim şuydu; popülaritesi, finanasman kuvveti, kadro yapısı ve yaşanılan ülke olarak niye ispanya da kalmayı tercih etmedi bu adam ? niye real madrid gitmesine engel olmadı ? fenerbahçe kadar verebilecek parası yok mu real madrid'in. aynı verimi alacağını bilse performansını bildiği bir futbolcuyu niye tutmasın ? bunun cevabını verebiliyormusunuz ? neymiş fenerbahçe'ye söz vermiş. bunun nasıl boş bir söylem olduğunu biliyorsunuzdur. bu işler sözlerle yürümez, her futbolcu bu konulara haklı olarak profesyonelce bakar, maddiyat önde olmak üzere avantajlarını değerlendirir ve karar verir. fenerbahçe böyle bir teklifi carlos'a götürdüğünde carlos'un doğuştan içinden gelen fenerbahçe aşkı ile evet diye haykırdığınımı düşünüyorsunuz ? meneceri kulübü ile zaten görüşmüştür, real madrid onu kadroda düşünmediğini veya düşünse bile verebileceği parayı söylemiş, carlos'da durumu değerlendirmiş ve ona göre kararını vermiştir. bonservisinin olmamasına rağmen avrupanın kalburüstü takımlarının en az fenerbahçe kadar ona teklif götürmemesi çok manidar değil mi ? hele onlarca milyon euro bonservis bedellerini çatır çatır ödemeyi göze alarak gerçek yıldızları kadrolarına katmaya çalıştıkları bu dönemde.

• Senin ve benim yazdıklarımı dikkatlice tarafsız gözlerle okuyan birisi kimin rezil olduğunu gayet iyi anlamıştır.

Nerden eksik alıntı yapmışım. Ben mi söyledim kariyer hiç bir şeydir diye. Carlos'un onca senelik başarılarla kariyerini yok sayan ben miyim.

Zaten millette salaktı. Niye kariyeri başarılarla dolu futbolcu transferleri yapıyorlar ki. Al sokaktan koy bir adam sahaya. Nasıl olsa kariyer fasa fiso.

İyi kariyer iyi tecrübe demektir. Bu da sahada oynayacağı futbolun kariyersiz bir futbolcuya göre daha iyi olacağının garantisidir. Futbolcu ilk önce yetenekli olacak ve bu yeteneğini sahaya en iyi şekilde yansıtacak ve takımına katkısıyla hem kendi kariyerini yükseltecek hemde takımının.
    Carlos'ta senelerdir Real'de bunu başarıyla gerçekleştiriyor.
    FB'de de aynı ayarda oynayacaktır..

quote:

İşine geldiği şekilde alıntı yapıp kocaman harflerle yazarak rezil etme kendini. O ifadenin arkasından başka bir şey daha denmiş. Orada sadece futbolcular hakkında yorum yapılmış ve sahada kariyerin işe yaramayacağı belirtilmiş... Anlatma ve anlama kabiliyetin hakkında pek bir şey söyleyemem ama çarpıtmada üzerine yok...

quote:

Futbolcu'dan takıma geçiş sebebimi gayet mantıklı bir şekilde anlattım.

quote:

quote:

Kariyer falan hikaye.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.