Şimdi Ara

Türkiye'ye yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geliyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
8.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayın kullanmayın 1 tane telefon kullanın.. Ülke zaten bu telefonlar yüzünden plastik cöplügüne dönüstü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mayıs 2024; 13:21:49 >
  • Hangi ulke lan bu.demek ki bizim ulkeden beterleride varmis..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'ye yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geliyor!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Patron çıldırdı işte enflasyon ile mücadele tedbirleri. Buyur istediğin yerden yak

• Kendileri Türkiye’de satılmayan lüks arabaları telefonları kullanıyor sıra vatandaşa gelince haramilik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu işin sonu Özgürlük ve Hürriyet'e gitmez umarım...

• yurt dışından gelene komple yasak gelsin? bir kere çıktığın zaman bir daha giremiyorsun gibi.

• Ben de 3 telefon var. Bir şirketin, diğeri normal arama whatsapp sosyalmedya vs için. Diğeride banka ve yatırım işlemleri için. Saçmalık derecesinde sıvamaya devam ediyorlar.

• dogru karar ama yetmez daha fazla disiplin lazim

• jiletosman kullanıcısına yanıt

Büyükbabam, Yunan mezaliminden kacıp Bursa'ya yerlesen Yunanistan Türklerinin soyundan geliyor ve CHP bursa milletvekiliydi ve gurur duyuyorum. Sülalecek CHP'liyiz.. CHP'li olmaktan gurur duyarız.. Fakat, Telefon mevzusu umrumda bile değil.. Almayın bence paranızı bosa harcıyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mayıs 2024; 13:38:28 >
  • Ya he he uygulanabilir değil hikayeden ibaret bence.Hangi memur onunla uğraşıcak.Memurun başka işi gücü yok onlamı uğraşacak gene hikayeden düzenleme

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Hepten telefon kullanmayı yasaklamaları lazım

• Tendürek T kullanıcısına yanıt
    😅🤣🤣

• .ikmediginiz bi kulak arkası kaldı 😤😤😤

• MunOG kullanıcısına yanıt
    Vatandaşlıktan çıkarmak onlara ödül, s*llandıraksın bunla…

• bugüne kadar değil miydi? iyi sokmuşlardır, telefonları yaniTürkiye'ye yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geliyor! 

• Türkiye'ye yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geliyor!
    Pambık eller cebe arkadaşlar 😉

• Ne haddinize ucuz telefon kullanmak. İçeriden alacaksınız kardeşim!!! 🤔

• kayserilili K kullanıcısına yanıt

Yani simdi bana göre, milletten vergi alma amaclı, tüm telefonların, IMEI kayıtlarını yapmak bile hukuksuz bir olay. Bunu Türkiye haric uygulayan kac ülke var? Iran, Afganistan falan herhalde.. Bu IMEI kayıt olayını da, zaten bunlar 2006 yılında cıkartmıslardı galiba.. 2006 mıydı? LLM'ci kamiller gibi, LLM'lere sormadan kendi aklımdan getirmeye calıstım.. O yüzden belki daha eskidir ya da yenidir.. Fakat Beyaz listeye telefon kaydedeceksin, gerisi kara listede olacak.. Ben yaptıkları uygulama dogru demiyorum, size gereksiz telefon almamanızı tavsiye ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mayıs 2024; 13:52:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.