Doyuramadık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'ye yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geliyor! (5. sayfa)
-
-
Bunun icin bile almayın diyorum iste.. Millet bu vergiler, bu fiyatlar nedir yahu, bu telefon alınır mı dese satamayacaklar zaten.. Fakat millet her yeni modelde ibon kuyruguna giriyor ve zaafınızı biliyorlar..
Bir seyden eksik kalınca, fakir, ezo falan olmuyorsunuz. Sadece prensip kullanmıs ve almamıs oluyorsunuz.. Para hala cebinizde.. Fiyatı pahalı buluyorsun ve almıyorsun bu gücsüz fakir oldugun anlamına gelmiyor sadece oturdugum masanın cekmecesine elimi soksam bir sürü cumhuriyet altını cıkar oradan kafamda Imac alma düsüncesi var fakat fiyatı pahalı buluyorum kazık buluyorum almıyorum.. Türk milleti bu zihniyeti kafasına oturtsa vergi mergi koyamazlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mayıs 2024; 19:25:26 > -
Bu güvenlik değil evhamcılık.Banka hesapları kripto vs yüklü miktarda olmasına rağmen bir tane Apple cihaz kullanırım bugüne kadar da hiçbir şey olmadı,olmaz da.Açık kaynak bir yazılım değil ios.Hat takmamak,ekstra cihaz bulundurmak çok çok android cihazlarda yapılabilecek bir güvenlik önlemi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş iş yapsalar yapsalar T.C. vatandaşlarına yapabilirler sadece.Düşünsenize turistsiniz Amerika Birleşik Devletleri’nden geliyorsunuz Türk gümrüğü gelip telefonunuza el koyuyor öttürürler orda.Her ülkenin giriş çıkışta el konulacak eşyalar kuralı birbirine yakındır böyle bir şeyin yaşanması durumunda yabancı makamlar haşlarlar bu düzenlemeyi yapanları.
Kesinlikle halk uyguna bir şey kullanmasın diye elinden gelen herşeyi yapıyorlar. Vergi vergi diye daha ne kadar sömüreceksiniz insanları. Tamam ev fiyatıyla aynı yap nasıl olsa insanlar alıcak!!
-
Sana göre... Bana göre durum farklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diyorsunki Filistin gazzede 15bin çocuk katledildi bundan banane.Onlar önemsemiyor ben neden önemseyeyim.
Dedim ya kafanız tipik Batılı kafası.Sizin gibi chp zihniyeti geleceğine Erdoğanı herzam desteklerim.
Libya bizim dediğimiz oldu.
Azerbaycan bizim desteğimizle işgal toprakları kurtarıldı.
Suriyede terör devleti önüne set çekildi istediğimiz zaman kafalarına bomba yağdırıyoruz ordada bizim dediğimiz oluyor abd rağmen.
Irakta Terör örgütünün Sürekli tepelerindeyiz. içeride artık at koşturamıyorlar sürekli inleri yerle yeksan ediliyor artık etkileri yok.
Afrikada Fransa kovuldu sıra abd'de orada kimin etki ve gücü var biraz araştır cahil kalma.
Katar'daki Türk üssü sayesinde Suud Ailesine ayar verende biziz.
Balkanlarda Türkiye'nin istediği oluyor Sırbistan kosava Makedonya
Macaristan Türkiye etkisi
Şimdi diyorsunki Erdoğan etkisiz.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koca devletin 2024'te uğraştı şeye bak. Hala kralların, prenslerin yönettiği bi tarafı kırık arap yarımadası devletleri bile bizden daha adil kanun,kural,vergilendirme sunuyor. Böyle giderse tersine göç olacak biz arap yarımadasına sığınacağız.
Ben alırım yurtdışı cihaz alırım devletin ne dediğinden bana ne? Sen onu yurtçi alana söyle.
40a merdiven dayamış adamım o altından bende de var ama alacağımı alıyorum dünyaya bir kere geliniyor. Devlete vergi ödeyerek almıyorum yurtdışından kaçak herşey geliyor.
Uyandılar artık çift sim telefon kayıtsız 8 ay kullanıldığı için önlem almak istiyorlar. Ama böyle saçma sapan önlem olmaz.
Kendi paran sonucta alabilirsin tabii fakat aldıgın her gereksiz telefonda bir telefon da onlara alıyorsun..
Ben sahsen bazıları gibi 12, 15 ayda bir telefon alsaydım, kendimi enayi gibi hissederdim..
Bizim milletin bu telefon merakından sağlam ekmek yiyorlar..
Yurtdısı olayında Xiaomi önlem almadı mı? Baska cin markaları mı buldunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mayıs 2024; 22:25:46 > -
İstersem 2 iPhone alırım yerli parasına 8 ay birini kullanırım 4 ay birini. İstersem sadece IMEI atılmış ucuz başka çin malı. Xiaomi istersem direnç işlemi yapılmış olarak alır kullanırım. Önlem falan hikaye. Sonuç olarak devlet birşey alamıyor.
Vay be Düşünün bi ülkenin derdi telefon.Gecim.kaynagi telefon, otomobil, sigara bu 3 u olmasin batmiş..Yap yap ayagina skmaya devam et.cok degil 4 sene sonra Tarihin tozlu sayfalarina gomuleceksin
İmei kayıt yasasını Anayasa mahkemesine götürmek bu kadar zor mu?
https://forum.donanimhaber.com/dragon-age-3-inquisition-xbox-one-ana-konu--99475053
Lgbt karakter içeren oyun için ana konu açmış. Yıllar sonra kalkmış millete milliyetçilik dersi vermeye kalkıyor. Bunun gibileri boşuna bloklamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 16 Mayıs 2024; 22:52:22 > -
hediye edeceğime kırar atarım daha iyi.
Ne telefonmus arkadas. Sanki araba
Böyle saçmalıkların olmasının sebebi halkın zihninde her türlü çakallığa meyletmiş olmasından kaynaklanıyor.
Ne yani devlet kontrolsüz bir alan bıraksın halkta o aralıktan istediği gibi her şeyi kaçırsın öylemi.
16-17 yıl önce yurt dışından 5-7-10'luk paketlerle kargo olarak xbox getirenlerin yaptığı ticaret yüzünden ihtiyacı olan insanların imkanına gem vuruldu be.
Devlet kargo yapanlar yüzünden yurt dışı kargolara vergi koymak zorunda kaldı ona rağmen hala vergisi olsa da bu yolla idare edilen şirketler var.
Halk devletin her türlü kuralını sokakta yolda izde evde internette ticarette hayatın her alanında sömürme yada kanun dışına çıkmaya meyilliyse sorun kimde?
insanlar devlete bir gram fayda sağlamadan her türlü kuralın adeta bug'ını bulup çözmeye çalışıyorsa sıkıntı nerede?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X