Şimdi Ara

Türkiye'ye yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geliyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
4
Favori
8.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hem iş hem şahsi telefonu olan ne yapsın
    Şirket telefonundan bireysel görüşme yapmak yasak
    Bireysel numaranı müşterilere vermek yasak.

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Öyle olmayacak zaten yanlış anlaşılıyor resmî gazetede yayınlanınca daha rahat anlaşılır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Haberi geç.Mevzu haber değil haber başlığı altında yazılıp çizilenler.

• NoExx kullanıcısına yanıt

Nihayet okuyup öyle bir şeyler yazan birisini görüyorum.

• Her kafadan ayrı bir ses çıkmış. Türkiye'ye yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geliyor! 

Ama bu durumu normal karşılamak lazım. Herkeste bir adet kafa olunca, her kafadan ayrı bir ses çıkacak haliyle...

Bir de nedense herkes kendini telefonlara fikslemiş... Başka alanlarda düzenleme çıkınca bu kadar tepki gösterilmiyor. Ama iş telefona gelince, çıkıp - çıkmayacağı belirsiz bir konu üzerinden herkes hop oturup hop kalkıyor.

Sanki telefonla doğdunuz. Türkiye'ye yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geliyor! 

• çarşı pazar karışmış yine. bu kadar yorumu nasıl okuyacağım şimdi

• Dünyada imei kayıt işiyle uğraşan tek ülke biziz. Bu işle de uğraşırız. Vatandaşın gırtlağına çökme ülkesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aptal bir halka, herşey müstehaktır.

Bu hükümetin yapmış olduğu adaletsizlikler, yalan, dolan, rant, hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet, dolandırıcılık, hukuksuzluklara rağmen, bunca senedir başımızda olması, halkın aptallığının tescilinden başka bir şey değildir. Sadece cehaletle açıklanamaz.

Araba alıyorsun, ÖTV si, KDV si, bilmem nesi, dünyanın en pahalı araçlarına biniyoruz. Yetmiyor, 6 ayda bir MT vergisi veriyoruz. Üstüne de muayene....

Ev alıyorsun, alım-satım vergisi, çöp vergisi, çevre temizlik vergisi, deprem vergisi, bilmem ne vergisi.... Üstüne de emlak vergisi.....

Öldüğünüzde bile rahat yok.... Mirasçılarınız veraset vegisiyle karşı karşıya. Ölümüzden bile vergi toplamaya çalışıyor.

Kısacası devletin bir eli sürekli cebimizde. Kazancınız, mal varlığınız ne varsa, devlet herşeye ortak....

Bununla da ne yapıyor? Havalimanı, yol, şehir hastaneleri, cami.... Başka????

5-6 büyük şehir dışında havalimanları doğru dürüst çalışmıyor. Yol desen, her yerde hoplaya zıplaya yolculuk yapıyoruz. Şehir içlerinde 1 tane düzgün yol yok. Olana da zaten tümsek koyarak hoplamayı, zıplamayı kesmek istemiyorlar. Şehir hastaneleri de....Aranızda mimar-mühendis varsa bilir. Bir binanın ömrü zaten 30-40 yıldır. Bunları da 25 yıllığına işletmeye verdiler. Yani, işletme süresi bittiğinde, binanın yıkılıp yeniden yapılması gerekiyor.

Camilere hiç girmeyeceğim. Vergilerle cami yapılmaz. Tersini iddia eden varsa, buyursun, kanıtlasın. Camiler halk yardımıyla, bağışla veya kişisel servetlerle yapılır. Vergilerle değil...

Peki bu verdiğimiz vergiler nerede?.... Saraylar, her yıl zırhlı makam araçlarının yenilenmesi, bunların yakıt masrafları, korumalar, konvoylar, uçaklar, onlarca ahçı, garson, yurtdışı gezileri, alışverişleri.....

Cengizin vergi borçlarını silin, Bayraktarın borçlarını silin, liste fiyatının 3 katına iha, siha satın alın, tüpçünün medya kredilerini faizsiz erteleyin....

Suriyeliler, Afganlar vergisiz işletme açabilir, bedava tedavi olabilir, ilaç paraları devlet tarafından karşılanır, üstüne de maaş bağlanır....

Türkler yurtdışından ucuza telefon alamaz, laptop alamaz, araba parçası alamaz, ev eşyası alamaz.... Ama hepsi sığınmacılara vergisiz....

Birisi vardı, ismini hatırlamıyorum.... Türk halkı büyük hırsızı çok sevviyor, küçük hırsızdan nefret ediyor.... diyordu.... ve hala peşinden koşup savunanlar var.....

1 tane..... sadece 1 adet sivil toplum kuruluşu da çıkıp, biz bu haksızlığı kabul etmiyoruz, protesto ediyoruz demiyor, bir gösteri yapamıyor.....

Aptalız!!!.....

• Hunter_Soldier kullanıcısına yanıt

Batı ülkelerinde çürük yumurta gösterileri oluyor aslında bu bizde olmalı . Son model Mercedes Audi çürük yumurta ile oldukça anlamlı olur zaten normal vatandaşta o model araç da olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem cahil, hem muhakeme yeteneği yok. Cevap vermeye bile değmez.

• Milyonlarca sapığı ülkeye sokabilirsin ama ikinci telefonu sokamazsın. Başımızda yunan başbakanı olsa ülke bu kadar kötü yönetilemezdi herhalde...

• Uygulamanın kapsamı, şu şekilde ;

Türkiye'ye yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geliyor!
    Türkiye'ye yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geliyor!www.trthaber.com
    Yurt dışından getirilen ikinci cep telefonları için düzenleme
    https://www.trthaber.com/haber/gundem/yurt-disindan-getirilen-ikinci-cep-telefonlari-icin-duzenleme-858130.html

Yurtiçine girerken uygulama nasıl yürütülür, yaşayarak göreceğiz.

Tahminim, gümrükte kutulu cihazları inceleme altına alırlar. Yolcunun üzerinde, çantasında, açık vaziyette 2 adede kadar olan cep telefonlarına dokunulmaz diye değerlendirmekteyim.

• Tendürek T kullanıcısına yanıt
    Abi direkt yatırıp s.....sinler ne gerek var ki dolaylı yontemlere :)

• REİSİMİZ ÇALIŞIYOR ÜLKEMİZ KAZANIYOR! 5 BİNLİK TELEFON NEYİNİZE YETMİYOR! 2 CEP TELEFONU LÜKÜSTÜR LÜKÜS! ALLAH HÜKÜMETİMİZE ZEVAL VERMESİN!

Türkiye'ye yurt dışından getirilen ikinci telefona yasak geliyor!
  • bu tasarı muhtemelen kutu içinde gelen kullanılmamış telefınlar için çılaxak, kimse kimsenin kullandığı telefona karışmaz. Burdaki amaç yurtdışından getirip burda satılmasını engellemek. Eğer kullabmak için alınıyorsa da açıp kurulumunu yapıp kullanmaya başlayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • no telefon no problem

• serdarcenk kullanıcısına yanıt

15 temmuz olaylarında gazi olan kişilere gazi maaşı bağlanmıyormuş bu doğru mudur? bilginiz var mı?

• volkman kullanıcısına yanıt
    Eksik yazmışsın hocam...

Bu sisteme dur diyip de sesini yükselten tek muhalif lideri de Sarayın adamı, bir bölen, Kemal Dedeme hayınlık ediyor diye taşladık demeyi de unutmuşsun. Onu da yaz lütfen!

Muharrem İnce başkaldırdı diye sizlere taşlattılar. Siz bunları fazlasıyla hak ettiniz.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 17 Mayıs 2024; 20:21:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 ay belçika da 6 ay türkiye de kalıyorum. 2 telefonum var. 1 si belçika çipli diğeri türk. Nasıl olacak. Bütün banka bilgilerim, emeklilik ve devlet sağlık her şeyim belçika telefonunda. Bu telefonu sadece wifi ile kullanıyorum Türkiye de. Türk telefonunuda Belçika da wifi ile kullanıyorum. Bir kaç sene evvel 1 telefon kullandım. maalesef bazen karışıyor. Türkiye de belçika sim kartı açılıyor bazende belçika da türk sim karti açılıyor. Hiç konuşma yapmadan binlerce tl veya euro hesap geldi. Bunu 2 yelefon kullanarak hallettim. El koyacaklar mış. Gerçekten şaşarım böyle bir kanuna. Kime ne? Bu telefonu sadece yurt dışında kullanıyorum ve ihtiyacım olduğu zaman wifi ile bağlanıyorum. Sonra kapatıyorum. Kim karışabilir? Yasak değil Türk simi yok içinde.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.