Bildirim
Türkiye Yollarından Nostaljik-Aktüel Görüntüler (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
arşivlik görüntüler sağolun. -
quote:
Orijinalden alıntı: çekomastik
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
quote:
Orijinalden alıntı: governor92
Az tepmedim bu yolları hala tepiyorum.
Çine çıkışı muğla-yatağan sapağına kadar yol eskiden çok berbattı o yolu iptal ettiler 3 şerit yaptılar şimdide 2 gidiş 2 geliş yaptılar az adam öldürmedi bu yollar az daha bende gidiyordum şans eseri kurtuldum.
Muğla çıkışı sakar yokuşu:Adındanda anlaşıldığı gibi eskiden kamyonların frenleri patlayıp,buzlanmadan otomobillerin kayıp uçurumların yuttuğu yokuştur.
Yatağandan Milasa inerken boğa yokuşu:Burası kazalarla olduğu kadar vukuatlarla da ünlüymüş babamın anlattığına göre yokuşun en kritik ve dik yerleri biterken meşhur bir u manevrası vardır hızınızı 20-30 civarına düşürmeniz gerekir tam bu manevraya kütük atıp araçların takla atmalarını izleyen kansızlar olurmuş eğer kütüğü farkedip durursanız öldürüp soygunculuk yaparlarmış akşam bu yollarda emanetsiz dolaşılmazmış.(Bahsettiğim 80'li yılların başı şimdi gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz jandarmalar kol geziyor.)
2 hafta önce bodruma gittim yollar yapılıyor Bodruma kadar 2 gidiş 2 geliş bölünmüş yollar olacak artık Yatağan üzeri yol 1-2 sene içerisinde tamamlanır.Gündemde yeni bir yol güzergahı var bodruma Aydını geçtikten yaklaşık 15 km sonra karpuzludan başlıyor ve milasta son buluyor yolun 30-40 km azalacağı söyleniyordu gelişmeleri tam bilmiyorum.
Memleket neresi? Anlattıklarının neredeyse tamamını ben de biliyorumda.
Aydın.
-
şarkılar fena yaptı. -
Videolarin Hepsini seyrettim sarkilar icmeden carpti goruntu kalitesi cok iyi.. -
Uzun zamandır seyrediyordum ben bu vatandaşın görüntülerini. Hatta Konya'ya da giderken bir videosu var. Önünde Özkaymak Turizm'in bir zamanlar 42 NA 10X plakalarını taktığı Kassbohrer Setralardan bir tanesi var. Onu solluyor. Benim için hoş bir görüntü oldu. Otobüs S 215 HD. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Uzun zamandır seyrediyordum ben bu vatandaşın görüntülerini. Hatta Konya'ya da giderken bir videosu var. Önünde Özkaymak Turizm'in bir zamanlar 42 NA 10X plakalarını taktığı Kassbohrer Setralardan bir tanesi var. Onu solluyor. Benim için hoş bir görüntü oldu. Otobüs S 215 HD.
BU VİDEO MU HOCAM...
-
mesajım bulunsun -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Uzun zamandır seyrediyordum ben bu vatandaşın görüntülerini. Hatta Konya'ya da giderken bir videosu var. Önünde Özkaymak Turizm'in bir zamanlar 42 NA 10X plakalarını taktığı Kassbohrer Setralardan bir tanesi var. Onu solluyor. Benim için hoş bir görüntü oldu. Otobüs S 215 HD.
BU VİDEO MU HOCAM...
Evet. kasdettiğim video tam olarak buydu.Teşekkürler.
-
videolar güzel, şarkıları da uzun zamandır dinlemiyordum tuhaf oldum -
Bende de var bir sürü yol videoları. Kamerayı 2008 yılında aldım. O zamandan beri tüm seyahatlerimde video çekiyorum. Bir sürü kaset oldu evimde. Yalnız şu var ki, kasetten bilgisayara görüntü aktarmak ve onu işlemek bir sürü zaman kaybı oluyor. Düşünüyorum da. DVD'li veya harddiskli kamera almayıp kasetli kamera aldığım için kendi kafama turp sıkıyım diyorum. -
Paylaşımlar için teşekkürler. Vay anasını be -
-
Çok güzel olmuş bu konu. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Çine çıkışı muğla-yatağan sapağına kadar yol eskiden çok berbattı o yolu iptal ettiler 3 şerit yaptılar şimdide 2 gidiş 2 geliş yaptılar az adam öldürmedi bu yollar az daha bende gidiyordum şans eseri kurtuldum.
Muğla çıkışı sakar yokuşu:Adındanda anlaşıldığı gibi eskiden kamyonların frenleri patlayıp,buzlanmadan otomobillerin kayıp uçurumların yuttuğu yokuştur.
Yatağandan Milasa inerken boğa yokuşu:Burası kazalarla olduğu kadar vukuatlarla da ünlüymüş babamın anlattığına göre yokuşun en kritik ve dik yerleri biterken meşhur bir u manevrası vardır hızınızı 20-30 civarına düşürmeniz gerekir tam bu manevraya kütük atıp araçların takla atmalarını izleyen kansızlar olurmuş eğer kütüğü farkedip durursanız öldürüp soygunculuk yaparlarmış akşam bu yollarda emanetsiz dolaşılmazmış.(Bahsettiğim 80'li yılların başı şimdi gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz jandarmalar kol geziyor.)
2 hafta önce bodruma gittim yollar yapılıyor Bodruma kadar 2 gidiş 2 geliş bölünmüş yollar olacak artık Yatağan üzeri yol 1-2 sene içerisinde tamamlanır.Gündemde yeni bir yol güzergahı var bodruma Aydını geçtikten yaklaşık 15 km sonra karpuzludan başlıyor ve milasta son buluyor yolun 30-40 km azalacağı söyleniyordu gelişmeleri tam bilmiyorum.
Aydın.
Çine yolu eskiden çayın kenarından geçiyodu... O yolda da çok yolculuk yaptım ama babamdı sürücü ve hatta birinde ciddi bir kaza tehlikesi atlatmıştık....Yeni yoldan ise yüzlerce kez geçtim kemdim...Çok değişti tabi...Görevim sebebiyle çok uzaklardayım ama baraj su tutmaya başlamış...Hem seyir tepesinden seyredicem nasip olursa yazın hem de olta atıcam baraja...
-
güzel paylaşım olmuş
şarkılar üzerine cila olmuş
tatlıses hayranıyım şarkılar aldı götürdü biryerlere beni -
Videoları hiç sıkılmadan izliyorum.
Özkaymak turizm.
Kassbohrer Setra 215.. Şimdi S 417 ler ..
Yaşım genç ama yollara, yolculuklara bayılırım. Hele böyle nostaljik görüntüler izleyince kalkıp yol yapasım geldi.
303 V8 lerde muavinlik yaptımi s 215 lere yetişemesemde 317 lerde muavinlik yaptım , 403 zaten banko..
Eskiden yolculuklar daha zevkliymiş sanki.. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Aydın.
Çine yolu eskiden çayın kenarından geçiyodu... O yolda da çok yolculuk yaptım ama babamdı sürücü ve hatta birinde ciddi bir kaza tehlikesi atlatmıştık....Yeni yoldan ise yüzlerce kez geçtim kemdim...Çok değişti tabi...Görevim sebebiyle çok uzaklardayım ama baraj su tutmaya başlamış...Hem seyir tepesinden seyredicem nasip olursa yazın hem de olta atıcam baraja...
Çok güzel bir yoldur çine çıkışı rampa özellikle yolun etrafındaki taşlar sanki tek tek dizilmiş gibi harika bir manzaraya sahiptir.2 hafta sonra tekrar geçeceğim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X