Şimdi Ara

Türkiyede Bunu tamir edebilecek yokmu yahu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
6.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yurt dışı sitelerinden takip et yada sıcak hava tabancası vb. cihazla işlem yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksmurl

yurt dışı sitelerinden takip et yada sıcak hava tabancası vb. cihazla işlem yaptır

Sitelerden takip ediyorum ama kime göstersem çözüm yoluna gitmiyor.o işlemi yapacak birisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki74

quote:

yurt dışı sitelerinden takip et yada sıcak hava tabancası vb. cihazla işlem yaptır

Sitelerden takip ediyorum ama kime göstersem çözüm yoluna gitmiyor.o işlemi yapacak birisi yok.

bide ben araştırma yapayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

cevabınızı bekleyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

bir sonuç yokmu :(
  • Gördüğüm üzere film kablolar ekrandan ayrılmış.Tamir etmesi biraz zor olabilir..Benim şahsi görüşüm şudur hocam;
    Aleti komple sökün kabloyu devreden çıkartın.İzoropil alkol ile ekranı,toz olmayan bir ortamda temizleyeceksiniz.Kabloyuda temizleyin toz kalmasın.Işık kaynağı hazır olsun ama..
    Ardından güçlü bir ışık kaynağıyla ekrandaki yollara bakın dikkatlice,inceleyin.Sonra o yolların üstüne çok az alkol damlatın eşit biçimde.Kabloyu elinize alın,ekrana yerleştirin.Her tarafa sıkıca bastırıp 10 saniye bekleyin.Saç kurutma makinesiyle en yüksek ayarda 1 dakika gezdirin,kablonun üstünde.Daha sonra ekrana ağırlık koyup yarım saat dinlendirin(çok fazla ağırlık koymayın).Gidin,epoksi yapıştırıcı alın.Ekranın üstüne eşit biçimde sıkın,ekranın her tarafına ince tabaka biçiminde yayılsın.1 gün sonra hazırdır hocam..

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir sonuç yokmu :(

Maalesef ama arkadasimizin söylediği yöntemi deneyebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zeki74 Z kullanıcısına yanıt
    hocam linkteki iletken boyalı kalemlerden alıp hassas şekilde yapabilirsin. İşe yarar fakat sabitlemek için dikkatli şekilde çalışmak gerek. Umarım halledebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpersddk

Gördüğüm üzere film kablolar ekrandan ayrılmış.Tamir etmesi biraz zor olabilir..Benim şahsi görüşüm şudur hocam;
    Aleti komple sökün kabloyu devreden çıkartın.İzoropil alkol ile ekranı,toz olmayan bir ortamda temizleyeceksiniz.Kabloyuda temizleyin toz kalmasın.Işık kaynağı hazır olsun ama..
    Ardından güçlü bir ışık kaynağıyla ekrandaki yollara bakın dikkatlice,inceleyin.Sonra o yolların üstüne çok az alkol damlatın eşit biçimde.Kabloyu elinize alın,ekrana yerleştirin.Her tarafa sıkıca bastırıp 10 saniye bekleyin.Saç kurutma makinesiyle en yüksek ayarda 1 dakika gezdirin,kablonun üstünde.Daha sonra ekrana ağırlık koyup yarım saat dinlendirin(çok fazla ağırlık koymayın).Gidin,epoksi yapıştırıcı alın.Ekranın üstüne eşit biçimde sıkın,ekranın her tarafına ince tabaka biçiminde yayılsın.1 gün sonra hazırdır hocam..

Bu gün bahsettiğiniz alkolden aldı.lakin filmin yollarının bazılarında deforme olduğunu gördüm.filmi uç kısımlarından kessem geri tarafta bulunan kısımdan iletkenlik alırmı onu düşünüyorum.yoksa kestikten sonra yolların üzerini nasıl açarım ?
     Türkiyede Bunu tamir edebilecek yokmu yahu ?

• Konu hortladımı ,problem çözüldümü bilemeyeceğim fakat Ebay da gezerken şöyle bir ürün buldum . havyasız lehim kaynağı . olurmu olmazmı onuda bilemeyeceğim fakat dikkatli ve temiz iş çıkaran usta olursa mutlaka başarır .

• iletken boya o lehimle ilgisi yok.
  • Yapışma özelliği var .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpersddk

Gördüğüm üzere film kablolar ekrandan ayrılmış.Tamir etmesi biraz zor olabilir..Benim şahsi görüşüm şudur hocam;

Bu gün bahsettiğiniz alkolden aldı.lakin filmin yollarının bazılarında deforme olduğunu gördüm.filmi uç kısımlarından kessem geri tarafta bulunan kısımdan iletkenlik alırmı onu düşünüyorum.yoksa kestikten sonra yolların üzerini nasıl açarım ?
     Türkiyede Bunu tamir edebilecek yokmu yahu ?

BÂKİR isimli karbon boya ile yolları tamamlamanız gerekiyor.Ama dikkatli olmalısınız tamamlarken.Fiyatı 10 tl civarı karbon bazlı bir boyadır.Karaköy gibi yerlerde bulabilirsiniz.Bu arada hocam bu boya genellikle araçların arka rezistansını tamir için kullanılır.Yani tam bu iş için biçilmiş kaftan.Filmi sakın kesmeyin kullanılmaz hale gelir.Bir ihtimal oto tamircilerde bu boyayı bulabilirsiniz.Size önerim netten almanız.

• tamır edersenız banada yazın ne lanet parçaymış ya cıkmasıda 200 lira civarı
  • o iletken filmler tek kullanımlık ve ısıyla (ütü vb.) yapışıyor diye biliyorum ben.
    ancak iletken filmin sıfırını (kullanılmamış) bulup diğer (karttaki) tarafını da koparıp
    ütü ile yeniden yapıştırabilirsiniz. kocaeli'de pek elektronik malzeme satan yoktur.
    merkez'de bir elektronik malzeme satan yer vardı, ismini tam hatırlayamadım şimdi.
    2008'de askerlik yaptım kocaeli'de. bir de bir mp3 tamiri yapan vardı merkezde
    yine ana caddede, fethiye caddesi miydi neydi. orduevi misafirhanesi olduğu cadde.
    iki dükkan da o cadde üzerinde hatırladığım kadarıyla :) oralara bakın, özellikle mp3
    tamir eden yerde bulabilirsiniz tahmin ediyorum ki. kolay gelsin.
  • şöyle bi ürün buldum bununla yapılabilir diye düşünüyorum deneyen olursa bende kendımınkını yapacagım benımkı kopuk degıl ama goruntu vermıyor  Türkiyede Bunu tamir edebilecek yokmu yahu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 17 Ağustos 2015; 1:01:38 >
  • 8200217443reno Laguna saat radyo gösterge gösterge ekranı paneli ,akabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.