Şimdi Ara

Türkiyede hi-fi sektörü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen katılıyorum. Müşteri mi satıcının peşinden koşmalı yoksa satıcı mı?
    Bu tip davranış gösteren satıcılar, herhalde müşteriye doymuşlar ve yeni gelen müşterileri umursamıyorlar. Fakat bu kafa yapısıyla nereye kadar.....
    Tuncay Bey'in başka işler de yaptığı ve zamanının olmaması savunmasına pek katılmıyorum. Eğer ki tek kişi olarak bu işlere yetişemiyorsa ya işe birini daha işe alacak ya da internetten satış vs. işlerine girmeyip sadece mağazaya gelenlere hizmet verecek.
    Müşteriyi memnun etmemenin ve ilgisiz davranmanın herhangi bir savunması olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poirot

Yazıyı yazmayım yazmayım dedim sonunda dayanamadım. 2-3 haftadır bookshelf hoparlörlerime stereo amfi almaya çalışıyorum. İnternetten fiyatlara bakıp kartla taksitli ödeyeceğim bir site aradım, sektördeki bütün adamlar sözleşmiş gibi 1000 liralık ürünlere 1500 lira fiyat yazmışlar. Birkaç firmayla görüştüm, havale yapın diyorlar 300-500 lira fiyat indiriyorlar, bazıları fiyat için geri dönelim diyip iki ürün fiyatı için günlerce bekletip aramıyorlar (pro av), bu firmalardan yine birine komisyonlu siteler üzerinden alayım dedim, kaç senelik firmayız bize güvenmezseniz bizde size güvenemeyiz dediler (gizem müzik). Hayret edilecek bir sektör dedim kendi kendime. Yine bir arkadaşıma havale ile aldığımız amfide cızırdama sorunları olduğu halde satıcı ürünü ısrarla geri almadı. Genellemeler yanlıştır ama bu sektörün çoğunluğuna güvenim kalmadı. Yazmış olduğum bu konunun pek bir amacı yok aslında, sadece hi-fi alışverişi sorunlarından bahsetmek istedim. Saygılar.

sayin poirot

Turkiye de amerika fiyatlari ile alisveris yapabileceginiz taksitlendirebileceginiz ve ayni gun kargo ile ertesi gun urunlerinizi kapinizda bulabileceginiz adreswww.audioavm.com

bizim tek farkimiz.. stokta olmayan urunleri sitemizde yayinlamamamiz.

sitede ne goruyorsaniz saat 17:00 a kadar verilen siprarisler ayni gun kargoya verilecektir.

tum urunlerimizin ithalatini biz yaptigimiz icin tedraik gibi bekleme sureci yoktur.

detayli bilgi icin

info@audioavm.com

www.audioavm.com

• gsa ve dikmen den alışverişlerim oldu.alışveriş yapmadan öncede gerek mail gerekse telefon ile durmaksızın sorduğum sorunlara anında cevap verdiler.müşteri memnuniyeti bakımından ben sahsen gsa ve dikmeni tavsiye ederim.proav de iyi niyetli bir şeyler yapmaya çalışıyorlar muhakkak ama işler bu şekilde yürümüyor malasef.eğer yetiştiremiyorlarsa bi adam daha alınsın veya net satışı yapılmasın.bende bir çok mailime ve telefonuma cevap alamadım.
    ayrıca can hifi de geri dönüşleri bakımından iyidir.ama ben en çok orhan beyin tavrını seviyorum.gerçekten çok yardımcı oluyor insanlara.incelemeler yapıp yayınlıyor.her soruya cevap veriyor.taktir ediyorum kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 19 Ağustos 2013; 11:13:26 >
  • Ahhh ahhh.. şu Hi-Fİ ticaretinde hep problem mi yaşayacak insanlar..
  • İstanbul da, Timpani de Adnan bey oldukça ilgilidir ve maillere hizli bir sekilde dönüş yapar. Fiyatlari genelde yurtdisi fiyat arti kdv şeklinde. Ankarada sigma ses var o da timpani gibi ilgilidir, fiyatlar yurtdisindan bile uygun olabiliyor. İzmirde de fil elektronik vardir onda da fiyatlar ve ilgi gayet iyidir.
    Bu firmalarla beraber dikmen elektronik te iyidir. Bu firmalari tavsiye ederim. Alisverisin boyutuna bakmadan alaka gösterirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.