Bildirim
Türkiyede Parkour
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yukari -
Istanbulda Anadolu yakasında parkur sporu yapan varsa bana mesaj atsın -
http://www.acrorun.com/ benim bildiğim avrupa yakasında bir bura var. -
Parkour bir nevi sokak jimnastigi. Jimnastik yapin biraz esneklik ve ceviklik kazanirsiniz. Sonrasi antreman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa yakası Sarıyer'de yapılacak yer yok onu biliyorum. Gerçi parkur gözüyle bakmadım ama sanmıyorum. -
Parkour yapıcak yer diye bişey yok sokaklar parkourdur zaten antrenman yapcak yer bulmak sizin hayal gücünüze kalmış ama öğrenmek istiyorum derseniz youtube da eğitim videoları var yada internetten yaşadığınız yerde yapanları bulun istanbulda ben leventte acrorun var diye biliyorum onun dışında türkiyede başka kurs yok parklar sokaklar ormanlar sizi bekler hatta şişli mecidiyeköy civarlarındaysanız bende arayış içindeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben sarıyerde parkour yapıyrm salon olarak acroruna gidiyorm isteyen olursa beraber gidebilirz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X