Şimdi Ara

Turkiyede r36s konsol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malum 27 dolar muhabbetine yurtdısından alamiyoruz. turkiyeden guvenilir ve saglam r36s oyun konsolunu nerden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende arıyorum hocam.

• Cakmalari çok,reddit sitesinden anlayabilirsiniz. Datafrogx ten alanlar var veya Trendyol premium store dan alanlar var, trendyoldakine sordum clone çıkarsa şartsız koşulsuz iade kabul ediyor musunuz diye dedim, onlarda; o kadar açıklama yapmamıza rağmen inandiramiyoruz böyle bir dusunceniz varsa almayınız yazmışlar :)
    https://www.reddit.com/r/R36S/comments/1gateuq/how_to_tell_if_your_r36s_is_real_or_fake/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 5 Şubat 2025; 15:50:32 >
  • Sizin ilacınız bende arkadaşlar. Ürünü yurtdışından hala alabilirsiniz. Nereden mi? Datafrog'tan. Reklam falan yapmıyorum. Bahsettiğim yer bana sponsor falan da değil. Tanımam etmem. Çinli satıcılar. Yanlış anlaşılma olmasın. Ben de çevremdekilerden, eh biraz da araştırmayla bu siteyi keşfettim. Almadan önce satın alan insanlarla abartısız günlerce konuştum. Aklımdaki sorulara cevap bulup, ikna da olunca sipariş verdim. Birkaç gün oldu ürün elime ulaşalı ve yaklaşık 8 günde geldi. Haliyle gümrükten de sorunsuz geçti. Ürün de orijinaldi. Şu an sorunsuz kullanıyorum hatta cihazda dizi film bile izliyorum  

Eğer hala bu el konsolunu almak isteyen olursa, detayları sizlerle paylaşacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 SLİM DİGİTAL AVRUPA
    geçen yıl açıldı
    Satilik Android Cok Ucuz!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.