Şimdi Ara

Türkiyede son 3 yılın en çok satan 11i (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volkman

Naayırr, tosabağasız bir liste nnolamazzz! Yalan söylüyorsun, yalannn! (Şrraaak!)

• quote:

Orijinalden alıntı: volkman

Naayırr, tosabağasız bir liste nnolamazzz! Yalan söylüyorsun, yalannn! (Şrraaak!)

• Sıkıldım artık her konuda vw muhabbetinden, tadında bırakalım diyeceğim ama tadı da kaçtı iyice..
  • Trafikte gördüğüm en sıkıntılı, kurallara uymayan sürücüler de ilginç şekilde çoğunlukla bu araçların sürücüleri.

Şirket aracı olmalarının yanında kolay ulaşılabilir olmalarının da etkisi büyüktür sanırım.
  • Aralarında en çok göze çarpan Astra. Şirket, filo ve kiralık araçlardan iyi sıyrılmış hakikaten
  • Ticariler almış yürümüş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Bu liste milletimin ne kadar da çalışkan olduğunu gösterir nitelikle

Bir de derler ki yerli oto üretilse kim alacak al delili bu listeye liderlik etmezse ben de ne olayım. Kartal, Şahin halen bu ülkede üretilebilse en kafada olurdu onu derim.

Listenin tamamı da burada beğenilmeyen araçlar hani. Demek ki yurda eşit dağılımlı bir foruma sahip değilmişiz.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kocatepe

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Vwciler burayı dağıtır

O değilde ülkemizde hafif ticariyi aile arabası zanneden 300.000 insan var listeye göre.

2010 ve üstü herhangi bir marka herhangi bir hafif ticari sahibi oldun mu? ne eksiği var "aile araçlarından" ?

2012 Kangoo'ya binmiştim.

Koltuklar feci sert. Arka koltuklarla kapılar arasında uçurum var ve kol dayama yok. Kollarım ağrıdı arabada girerken. Sürücü ve yan yolcu pozisyonu rahat değil. Arka taraf çok hopluyordu. Kapılar kullanışlı değil.

Bazen soruyorum kendime millet bu arabaları bagajı için alıyor ancak bagajı Kangoo'dan büyük bir dünya binek araç var. Neyin kafasını yaşıyorlar hala anlamıyorum.

• amerikada F150, bizde fiorino
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

amerikada F150, bizde fiorino

adamlarda benzinin litresi 1 lirada ondan.
  • VW ciler yetişmeden VW düşmanları konunun içine etmiş. VW Avrupa nın en büyük otomobil üreticisi, Türkiye de en çok satılan listesinde olmaması bunu değiştirmiyor. Avrupa toplam satışına baktığınızda 1. sıranın kime ait olduğunu görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

VW ciler yetişmeden VW düşmanları konunun içine etmiş. VW Avrupa nın en büyük otomobil üreticisi, Türkiye de en çok satılan listesinde olmaması bunu değiştirmiyor. Avrupa toplam satışına baktığınızda 1. sıranın kime ait olduğunu görürsünüz.

Hocam 3-5 tane vw dusmani var,
    inan ilk 11de 2-3 tane vw olsaydi bu konu 1. sayfadan dusmezdi.
    1 vw dusmanina 10 tane vw fanatigi dusuyor.

• aboowww vw listede yok
  • VW nin şu listede olmadığını görüp göbek titretenler önce cehaletlerine gülmeli. Adamlar bu sene 92 bin sattı piyasayı süpürdü bunlar halen göbek atıyor
  • quote:

VW nin şu listede olmadığını görüp göbek titretenler önce cehaletlerine gülmeli. Adamlar bu sene 92 bin sattı piyasayı süpürdü bunlar halen göbek atıyor

92 bin sattıysa niçin listede yok? Linea'nın üstünde olması demek oluyor bu.
  • Ağırlıklı yerli araçların tercih edilmesi sevindirici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

quote:

VW nin şu listede olmadığını görüp göbek titretenler önce cehaletlerine gülmeli. Adamlar bu sene 92 bin sattı piyasayı süpürdü bunlar halen göbek atıyor

92 bin sattıysa niçin listede yok? Linea'nın üstünde olması demek oluyor bu.

Tek modelle değil bütün modelleriyle 92bin satmistir büyük ihtimalle

• opel astra iyi satmış helal olsun
  • 30 bin tl ortalamasında dizel az yakan ve yetrli donanıma sahip olması görüldügü gibi lider olmasına yetmiş mini cargo projesinin
  • fiestaya şaşırmadım her köşe başında bi fiesta var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.