Şimdi Ara

Türkiyede son 3 yılın en çok satan 11i (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yıllardır sınıfının en çok tercih edilen modeli astraya bravo doğrusu,peynir ekmek gibi satılıyor.hele son kasası tam bir tasarım harikası.astranın yanında megane,golf,c4,308 vs sönük kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadroo

yıllardır sınıfının en çok tercih edilen modeli astraya bravo doğrusu,peynir ekmek gibi satılıyor.hele son kasası tam bir tasarım harikası.astranın yanında megane,golf,c4,308 vs sönük kalıyor.

hocam bence astranın çok satmasını sağlayan, astra j değil astra classic.
    34 bin tl den başlayan fiyatlarla satılması çoğu tüketicinin ilgisini çekiyor.
    yollarda da astra j pek görmüyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 17 Ocak 2013; 13:15:02 >
  • Diger araclar belirli bir sayiya ulastiktan sonra VW nin herhangi bir modelinin listede olmasi sansi zaten yok. Belirli bir kotalari var ve o kotadan daha fazla araba getirme sanslari yok. Zamanin klimasiz Golf getirilip burda satilmasinin sebebi de kendi kotalarini doldurduklari icin soguk iklimlerde satilmayan Golfleri getirip satmalariydi. Ayrica bence listede Astra haric helal olsun cok satmis denecek arac yok. Digerlerinin satma sebebi belli zaten.

Not: VW dusmanlari saldiracak VWci bulamamislar israrla kiskirtmaya calismislar ama olmamis. Canlari sikilmasin bari VWcilerin gorevini ben ustlenim bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The AGiLiTy

Diger araclar belirli bir sayiya ulastiktan sonra VW nin herhangi bir modelinin listede olmasi sansi zaten yok. Belirli bir kotalari var ve o kotadan daha fazla araba getirme sanslari yok. Zamanin klimasiz Golf getirilip burda satilmasinin sebebi de kendi kotalarini doldurduklari icin soguk iklimlerde satilmayan Golfleri getirip satmalariydi. Ayrica bence listede Astra haric helal olsun cok satmis denecek arac yok. Digerlerinin satma sebebi belli zaten.

Not: VW dusmanlari saldiracak VWci bulamamislar israrla kiskirtmaya calismislar ama olmamis. Canlari sikilmasin bari VWcilerin gorevini ben ustlenim bu konuda.

Hocam belirli kotalari varsa neden polo yerine passat getirerek, hem daha yuksek kar hem de daha yuksek marka imaji cizmiyorlar.
    Yollarda en cok gordugumuz vw ler kibrit kutusu boyutunda pololar ve cin mali jettalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Diger araclar belirli bir sayiya ulastiktan sonra VW nin herhangi bir modelinin listede olmasi sansi zaten yok. Belirli bir kotalari var ve o kotadan daha fazla araba getirme sanslari yok. Zamanin klimasiz Golf getirilip burda satilmasinin sebebi de kendi kotalarini doldurduklari icin soguk iklimlerde satilmayan Golfleri getirip satmalariydi. Ayrica bence listede Astra haric helal olsun cok satmis denecek arac yok. Digerlerinin satma sebebi belli zaten.

Hocam belirli kotalari varsa neden polo yerine passat getirerek, hem daha yuksek kar hem de daha yuksek marka imaji cizmiyorlar.
    Yollarda en cok gordugumuz vw ler kibrit kutusu boyutunda pololar ve cin mali jettalar.

Hocam her model icin ayri ayri kotalari var. 100 Poloyu cikarin onun yerine 100 Passat getirin diyemiyorlar. Bildigim kadariyla VW butun ulkelere bu kotalari uyguluyormus. Daha once klimasiz Golfte yaptigi gibi kotasini satamamis bir bolge yakalarlarsa onlari da getirtip satiyorlar. Ama neden VW nin fabrikalarini buyuterek ya da ekstra fabrikalar acarak daha fazla uretip ulkelerin kotalarini arttirmadigini ben de anlamis degilim. Ya da benim ogrendigim bilgiler satis elemaninin hayal gucu. Ama bu sefer de aklima su soru geliyor. Eger bir kotalari yoksa neden Dogus bol bol getirip satmak yerine millete elimizde yok malesef deyip ya geri ceviriyor ya da 3 ay sonrasina sira veriyor? Neticede bu ulkede Golfun Polo nun vs. ellerinde kalmasi soz konusu bile degil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Hocam her model icin ayri ayri kotalari var. 100 Poloyu cikarin onun yerine 100 Passat getirin diyemiyorlar. Bildigim kadariyla VW butun ulkelere bu kotalari uyguluyormus. Daha once klimasiz Golfte yaptigi gibi kotasini satamamis bir bolge yakalarlarsa onlari da getirtip satiyorlar. Ama neden VW nin fabrikalarini buyuterek ya da ekstra fabrikalar acarak daha fazla uretip ulkelerin kotalarini arttirmadigini ben de anlamis degilim. Ya da benim ogrendigim bilgiler satis elemaninin hayal gucu. Ama bu sefer de aklima su soru geliyor. Eger bir kotalari yoksa neden Dogus bol bol getirip satmak yerine millete elimizde yok malesef deyip ya geri ceviriyor ya da 3 ay sonrasina sira veriyor? Neticede bu ulkede Golfun Polo nun vs. ellerinde kalmasi soz konusu bile degil.

2011 öncesinde opel, toyota, vw içinde yakın satışlar yapmalarına rağmen
    2011de vw içlerinden sıyrılıyor
    2012 de ise Fiat ve Ford dan bile daha çok otomobil satışı gerçekleştiriyorlar.

peki, doğuş ne zaman araba yok elimizde demeye başladı 2011 yılında.
    elimizde araç yok, çok satıyoruz, politikasıyla bu satışları elde edebildiler.
    Bu politikaya başlamadan önce Renault, Fiat, Ford, Hyundai, Toyota, Opel' den sonra vw geliyordu.

edit: Velhasıl kelam, aslında kota filan yok. Sıra veriyoruz ayağına stoktaki arabaları bekletiyolar sadece.
    stoktaki arabaları müşteri görünce de yalanları hazır, bunların hepsi satıldı...
    bu pazarlama tekniğini kullanmasalardı ne golfler ne pololar ellerinde kalırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 17 Ocak 2013; 19:43:43 >

• Bence kota olayi dogru, birde almanyada mesela passat almak isteseniz ozel siparisle 6-8 ayda veriyorlarmis, ben ocak ortasi siparis ettim nisanda geliyor, ben fan falan degilim, cok arastirdim , fransiz grubunu sevmiyorum ,

Opel insignia da motor seceneim yoktu, geriye 2.elde minimum eriyen passat kaldi, kendi ihtiyacima gore opsiyonlari ekleyip siparis verdim , 2 aydir otomobil bolumunu ziyaret ediyorum ama herkes cocukca araclarini ovmus durmus:)

Benim dusuncem 5 yil sonra satmak , o yuzden vw passat yoneldim,

Aslida p.tesi gunu 20900 tl satacagim 2000 model astra 1.6 cd lpg li aracimi aralijta satip dacia sandero stepway 31000 falan almayi dusundum, ama nerden nereye geldim bende sastim kaldim, sadece arabayi sifirlamak istedim ama sandero suanki opelimden 50 kat daha bostu, tek artisidizel motoru ve yeni olmasi olacakti,

Neyse arkadaslar marka fanatikligi falan yapmaya gerek yok , benimcebime faydasi olana bakarim ben, herkes kendince tercih yapip arac alir, zaten herkesin tercihi ayni olsa herkes tosbaaya binmek zorunda kalablrdi :)

Herkese iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.