Şimdi Ara

TÜRKİYEDE TEK SPECİAL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ben bişey anlamadım
  • arkadaşım daha yeni üye oldum foruma yani acemiyim.ama sana şunu söylim 98 gli spc aldım 97 binde ek olarak park sensörü var klima aırbek abs sıralı sistem çelik jant paynır 8600 bagajdan cd özel ses yalıtımı.çok aradım ama buldum hastayım toyotalara da ondan yaztım türkiyede tek diye aslındada fazla yok special.hazır yazmışken kasislerden geçerken yumuşak bir gıcırtı geliyo ama amortisörler yeni nedendir.ayrıca 3,4,5 viteslerde 3000 devirde olması gereken hız nedir .şimdiden tşk emailim ekurnaz55@hotmail.com.bu forumda nasıl haberleşecez acemiyim daha.sağlıcakla kal
  • forumda sorunu buraya yazacaksın bilenler yardım etmeye calışacak
  • O zaman diğer specialler sana göre special değil demekki. Sen 3 sene önce görecektin special nasıl oluyor diye ama geç kaldın. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 98 special

arkadaşım daha yeni üye oldum foruma yani acemiyim.ama sana şunu söylim 98 gli spc aldım 97 binde ek olarak park sensörü var klima aırbek abs sıralı sistem çelik jant paynır 8600 bagajdan cd özel ses yalıtımı.çok aradım ama buldum hastayım toyotalara da ondan yaztım türkiyede tek diye aslındada fazla yok special.hazır yazmışken kasislerden geçerken yumuşak bir gıcırtı geliyo ama amortisörler yeni nedendir.ayrıca 3,4,5 viteslerde 3000 devirde olması gereken hız nedir .şimdiden tşk emailim ekurnaz55@hotmail.com.bu forumda nasıl haberleşecez acemiyim daha.sağlıcakla kal

hayırlı olsun.
    3000 devirde hız;
    1. vites... yaklaşık 28 km/h
    2. vites... yaklaşık 44 km/h
    3. vites... yaklaşık 64 km/h
    4. vites... yaklaşık 82 km/h
    5. vites... yaklaşık 100 km/h

bi ara bizde 96 gli vardı oradan hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 10 Mart 2008; 18:46:51 >

• teşekkür edrim musonic şimdi ne var sende.bu arada 98 gli ye hangi yağ koymalıyım her usta farklı konuşuyo 20/50-10/40 hangisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkür edrim musonic şimdi ne var sende.bu arada 98 gli ye hangi yağ koymalıyım her usta farklı konuşuyo 20/50-10/40 hangisi

10w40 yağı gönül rahatlığı ile kullanabilirsin arkadaşım
  • quote:

teşekkür edrim musonic şimdi ne var sende.bu arada 98 gli ye hangi yağ koymalıyım her usta farklı konuşuyo 20/50-10/40 hangisi

motorun yağ eksiltme durumuna ve yaşadığınız ile göre yağ seçebilirsiniz.

ili ve motorun durumunu söylerseniz yardımcı olabilirim...

kolay gelsin...
  • konu başlığınız forum kurallarına uygun değildir..forum kurallarını okuyarak konu açınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.