Bildirim
türkiyede var mı bu psu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
2005 te bı ara vardı ama pek ıyı seyler soylememısler zaten bu aralarda pek duymadım ısmını cısmını
http://forum.donanimhaber.com/m_5020256/tm.htm belkı 2elde ılan acıp bulabılırsınız -
quote:
Orijinalden alıntı: han_gisi
modular psu arıyorum fakat bu resimlerdeki gib.
bir de böylelerinin performansı nasıldır?
Neden böyle bi psu istiyosunuz ki ? Hayır yani şimdiki modüler psu lar dan fazlası ne sizce ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SKRİLLEX16
quote:
Neden böyle bi psu istiyosunuz ki ? Hayır yani şimdiki modüler psu lar dan fazlası ne sizce ?
Zevk meselesi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
12v çıkışları modüler bir psu için düşük.
Ayrıca zamanında vardır Tr'de. İncelemeler sonucunda pek de iyi olmadığı anlaşıldı.
480-580-680w olanları vardı sanırım. 580w için 12v kanallarından 360w veriyor. Oldukça düşük -
quote:
Orijinalden alıntı: volki97
quote:
quote:
Zevk meselesi...
hımm bulabilriseniz banada pm atarmısınız bende alabilrim çünkü gerçekten görünüş itibarı ile güzel
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: volki97
quote:
quote:
Zevk meselesi...
hımm bulabilriseniz banada pm atarmısınız bende alabilrim çünkü gerçekten görünüş itibarı ile güzel
Tamam ama bulacagımı zanetmiyorum.
-
quote:
quote:
görünüşü çok güzel.
bir de şimdiki modular sistemlerde plastik kullanılıyor. pek plastik sevmem. sağlam gelmiyor bana.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X