Şimdi Ara

Türkiyede Xbox Series S ne kadara satılır? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öyle yada böyle ekran kartı fiyatına yeni nesil RTX'li bir konsol sahibi olabileceğiz, cihaz bu arada 299 euro'dan değil 299 dolar'dan satışa çıkacak, firma amerikan firması...
    Vergi oranı da ay sonunda düşünce 3000-3500 arası bir fiyata olacak,
    Ayrıca bu nesil ile birlikte ülkemizde ilk kez Xbox, PS'nin önüne geçecek, zira en ucuz ps5 tahminen 5500tl olacak, bunun yanında Xbox Gamepass ve EA Access sunuyor, muhtemelen bu yeni nesilde bedava olacak, öyle söylentiler var, o zaman geriye ne PS kalır ne birşey,

Hepsinin üzerine Xbox'un sunduğu muazzam geri uyumluluğu da ekleyelim (Klasik Xbox'a kadar destekleyecek), İki tane Exc. oyun için Xbox'a burun kıvırmak ve oyunlara tonla para vermek çok saçma olur. Xbox yığınla stüdyo satın aldı ve pek çok oyun çıkarak, bu oyunların hepsi de Gamepass üyelerine bedava olacak. Yani virüs vs. ile sarsılan ekonomik durumlara ilaç gibi bir konsol geliyor...

• 4499 olur gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt
    Age of empires 4 de konsola gelse tandından yenmez be ;/
    Benim Xbox dan en çok beklediğim hellblade 2 ve ago 4
    Umarım bir an önce çıkarlar

• umarım olur ancak 4000 TL altı diyenler biraz fazla iyimser gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Hocam hava limanlarında konsollar satılıyor muydu? Kıbrısa kaç kez gittim ama yurt dışı Duty free'de göremedim.
    Satılıyor. Duty Freede değil DR mağazasında var. Bugün bakayım bi dedim xbox one x 289 euro yani 2575₺ydi. Bu arada fiyat beklediğim gibi çıktı. 4599.. x’i söylemiyorum bile.. 7.5k ya Xbox alacak çok az bir kesim vardır.. 7.5kya mis gibi sistem toplanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markowic -- 14 Eylül 2020; 23:51:18 >
  • Xbox Series X ve Xbox Series S Türkiye Fiyatları Açıklandı

"Microsoft'un yeni nesil konsolları Xbox Series X ve Xbox Series S'in Türkiye fiyatları belli oldu. Xbox Series X 7,499.00 TL ve Xbox Series S 4,599.00 TL fiyattan satışa sunulacak. Ön siparişler 22 Eylül'de başlıyor. İki konsolun çıkış tarihi de 10 Kasım."

Ana konuyu bölmemek için oradan devam edelim:

Xbox Series S [ANA KONU]
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141171527

Xbox Series X [ANA KONU]
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138606936

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.