Şimdi Ara

Türkiyede yargının durumu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: neommy

quote:

Orijinalden alıntı: achilles97
    quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik
    Kuzey Avrupalı iki ülkenin birbirleri için anlattıkları bir fıkra var. Bizimkiler duyunca her zamanki gibi Karadenizlilere çevirmişler...
    Norveç'te bir mezarlığa helikopter düşmüş. Yetkililer 20.000 ölü çıkarmışlar, hala da çıkarıyorlarmış...
    Başlıkla ilgisi yok ama aklıma geldi, paylaşayım dedim...

Hımmm, anladığım kadarıyla anlatılandan bişi anlayamamışsınız, peki şöyle anlatsam!
    Ülkenin birinde ( haşa kesinlikle herhangi belli bir ülke veya anladığınızı sandığınız ülke değil, Patagonya filan işte oralar gibi bir yer ) adamın birisi düşmüş, düşünce de ölmüş! Yakınları yavv demişler şimdi bunu düştü öldü diye resmi makama götüreceğiz, resmi adamlar bir sürü dert çıkartacaklar başımıza yok nasıl öldü, doktor kağıdı vs. en iyisi bunu biz sessizce biz gömelim. Yüklenmişler tabutu mezarlığa giderlerken ayakları kaymış, tabut ellerinden kurtulmuş, nehre düşmüş. Biraz nehirde yüzünce tabutu nöbet tutan bir asker görmüş, vay demiş şimdi ben bunu görmedim desem komutanlar yutmaz en iyisi bir alarm vereyimde başıma bir dert gelmesin! Alarm vermiş komutanı gelmiş ve tabutu görünce hemen Hastaneye götürülmesini emretmiş. Askerler ölüyü Hastaneye götürmüşler, dokorlar hemen ameliyata almışlar ölüyü. Aradan yarım saat filan geçmiş ameliyata giren doktor kan ter içinde çıkmış dışarı bekleyen askerlere " çok zorlandık ama kurtamayı başardık " demiş!
    Umarım şimdi anlaşılmıştır! Her yeri bozuk ülkenin Yargısı çalışsa ne olur çalışmasa ne olur!

esas suçluları teyeyağından kıl çeker gibi kurtarmak denir buna. sen sağ ben selamet gibi birşey. yok öyle..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.