Şimdi Ara

Türkiyede YENİ BİR SOKAĞA ÇIKMA İLAN EDİLDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Reisimizden allah razı olsun öyle yollar yaptı öyle köprüler döşediki bizlere sayesinde virüslen falan işimiz olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowtger

Din kardeşlerimize harcanan 40 milyar dolar ile 1-2 ay sokağa çıkma yasağı konur ve virüsün kökü kurutulurdu.
    Ama olmaz, onların dualarına ihtiyacımız var. Her ne kadar ülkemizden gidince arkamızdan sayıp sövüyorlarsa da olsun din kardeşleri onlar.
    Millet neden suriyelilere 40 milyar dolar harcandigi konusunda bu kadar emin? Gercekten bu adamlar cebinden cikarip 40 milyar dolar harcar mi sizce? Ummet mummet sadece belli bir kesim fazla sorgulamasin diye deniyor. 40 milyar abden almislardir. 5-10unu filan harcamislardir multecilere. Bu benim kisisel yorumum ama adamlari onca senedir taniyoruz. O paranin buyuk kismi multecilere gitmemistir bence. Bunun icin konu acacaktim bir ara ama aklimdan cikmis.
  • Hocam emin ol harcanmıştır. Ülkemizde milyonlarca mülteci 10 seneye yakındır ikamet ediyor. Bunlara senelerce verilen kira yardımı, maaş yardımı, ulaşım yardımı. Aynı zamanda sağlık konusunda verilen öncelikler, harcanan malzemeler. İşledikleri suçlar için sağlanan kolaylıklar vs. Bu ülkeye bana kalırsa maddi ve manevi 40 milyar dolardan daha fazla zarar vermişlerdir. Vereceklerdir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowtger

Hocam emin ol harcanmıştır. Ülkemizde milyonlarca mülteci 10 seneye yakındır ikamet ediyor. Bunlara senelerce verilen kira yardımı, maaş yardımı, ulaşım yardımı. Aynı zamanda sağlık konusunda verilen öncelikler, harcanan malzemeler. İşledikleri suçlar için sağlanan kolaylıklar vs. Bu ülkeye bana kalırsa maddi ve manevi 40 milyar dolardan daha fazla zarar vermişlerdir. Vereceklerdir de.
    Kira maas yardimi aliyorlarsa niye b.k pusur islerde calisiyorlar hala? Manevi zarar verdikleri kesin ama maddi yukleri o kadar fazla degil. Abden alinan paranin bir kismiyla kisitli yardim yapiliyordur. Bu iktidar sizce para harcar mi cebinden? Abden para aliyorlar ve koz olarak kullaniyorlar. Millet oyle bir anlatiyor ki sanki suriyeliler el ustunde tutuluyormus gibi. Egri oturup dogru konusalim. Gorduklerimizin cogunun yasam standardi dusuk. Dediginiz yardimi aliyor olsalar asgari maas bile alsalar belli bir standardi yakalarlardi. Kesinlikle ulkede durmalarini savunmuyorum ama gereksiz yere elestiri konusu oluyorlar bazi konularda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.