Şimdi Ara

Türkiyede YENİ BİR SOKAĞA ÇIKMA İLAN EDİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki haftasonu için de 18-19Nisan) sokağa çıkma yasağının olacağını duyurdu.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tahmin etmeyen varmıydı gerçekten? her hafta sonu yasak olacak, bunlarda halkına 2 ay yasak koyup para yardımı yapacak göz var mı?
  • Olması gerken bir şey. Bence Ramazan da da olmalı. 30 gün sokağa çıkma yasağı

• Din kardeşlerimize harcanan 40 milyar dolar ile 1-2 ay sokağa çıkma yasağı konur ve virüsün kökü kurutulurdu.
    Ama olmaz, onların dualarına ihtiyacımız var. Her ne kadar ülkemizden gidince arkamızdan sayıp sövüyorlarsa da olsun din kardeşleri onlar.
  • Bilinen bir şeydi, şimdi söylenmesi olumlu. Üstelik Soylu'yu harcayacak o kesin artık. Zamanı göreceğiz.

• hafta sonu yasagi ise yaramaz.

bir isi tam yapmadikca bir anlami yok. sadece zarar.

yapin soyle 15 gun sokaga cikma yasagi, sonrasinda belirti gosterenleri ve yakinlari izole et. olsun bitsin. 15 gun kaybetmemek icin 1 yil kaybetmek mantikli degil
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    hafta içi insanlar çalıştığı için yasak yapamıyorlar ekonomik olarak o yüzden olabilir hafta sonu da daha az insan çalışıyor bununda bir etkisi vardır belki calısmayanlar gezmesin evde otursun gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    iste bu nedenle 2 gunluk yasak getirmenin manasi yok. calismaya giderken, calisirken yine yayacak o virusu
  • Yarım yamalak yani Tam AKP’lik bir icraat

• Rez alın millet yasaktan önce cuma günü avmleri, sahilleri, kafeleri vs. hınca hınç dolduracak haftasonu evde kalacağı için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luppo stoklama zamanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegasustoni

Luppo stoklama zamanı.
    Luppocu, Selin hemşire seni bi yakalarsa çok fena dövecek;)

Selin hemşire Luppo'culara isyan etti! "Bizi cehalet öldürecek"

Super Haber
    Selin hemşire Luppo'culara isyan etti! "Bizi cehalet öldürecek"
    https://www.superhaber.tv/selin-hemsire-luppoculara-isyan-etti-bizi-cehalet-oldurecek-haber-269432

• Hafta içi virüs yok.

Hafta sonu bulaşıyor.

Korona şokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

hafta içi insanlar çalıştığı için yasak yapamıyorlar ekonomik olarak o yüzden olabilir hafta sonu da daha az insan çalışıyor bununda bir etkisi vardır belki calısmayanlar gezmesin evde otursun gibi
    Çalışanlar devam etsin o zaman Cumartesi de
    Ben şimdi Cumartesi gitmiyorum işe gitmediğim için 100₺ yerine 39₺ destek parası alıyorum haftalık 45 saat dolunca kazandığım ücretli pazar tatilim var pazar da 100₺ sayılıyor
    Cumartesi işe gitmiş olsam 200₺ olacak ama hükümet yasaklanınca Cumartesi 39₺ pazar günü için 39₺ toplam 78₺ oluyor ne oluyor tam tamına 122₺ az para almış olacağım maaşım düşüyor o zaman desteği maaş ım kadar yapsın tamam gitmek istemeyim işe ben pazartesi cuma gidiyorum bir şey olmuyorda Cumartesi gidince mi virüs oluyor saçma sapan işler

• Son gelişmelere göre virüs,haftaiçi mesai yapmıyormuş. Haftasonu mesaideymiş.
  • Geceleri 20.00 ile 07.00 arası da yasak olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: snowtger

Din kardeşlerimize harcanan 40 milyar dolar ile 1-2 ay sokağa çıkma yasağı konur ve virüsün kökü kurutulurdu.
    Ama olmaz, onların dualarına ihtiyacımız var. Her ne kadar ülkemizden gidince arkamızdan sayıp sövüyorlarsa da olsun din kardeşleri onlar.
    Bu süreçte onlarıda doyuramazsak maaşlarını yatırmazsak o zaman bak sen neler olucak

• Nerede ilan edildi, 31 ilde mi her yerde mi? Umarım yine sadece 31 ildedir, yasak filan uğraşamam şimdi.

• Devlet para ödememek için her yolu dener ne yapar ederler bir yolunu bulurlar. Bırakın para ödemeyi banka hesaplarımızdakine el koymasınlar ona dua edin.
    Ben hafta içi çalışıyorum o virüsü kapıyorum haftasonu evde kalsam ne olur kalmasam ne olur. İnsanların sabır taşı çatlamak üzere artık.
  • aga mantıklı hafta içi yapsalar ekonomi izin vermiyor en güzeli hafta sonu bir de bahar geldi insanın kendini dışarı atası geliyor bir hafta önceden öğrendiğimiz iyi oldu ona göre ihtiyacımızı gideririz ha birde açık olacak iş sektorlerinide şimdiden ilan etsinler o göre ekmek işi sıkıntıya girmesin ....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.