Şimdi Ara

Türkiyedeki en saldırgan taraftar grubu kim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
15.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Problem?
  • bu bursa bizle çekiştiği sezon fairplay şampiyonu olmamış mıydı
  • Karşıyaka 1 Ankaragücü 2'dir...
  • soru yanlış.Bursadan sonra en saldırgan taraftar grubu olarak sormalıydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

en küfürbaz çarşı. saldırgan olarakta bursa denebilir

Her mesajda bi Beşiktaş'a gönderme yapılacak ya

Taraftar gruplarının hepsi saldırgandır.İçlerinde hepsinin iyide kötüde vardır ama Bursa taraftarının hayatta bi amacı olmadığını düşünüyorum.

Beşiktaş taraftarı keşke biraz Bursalı kadar olsada ağzı düzelse. saldırganlık deyince küfürde var içinde adam soru sormuş cevapladık. sen eleştiriyi kabul edemiyorsan o başka

Kulaklarını kullanmıyorsun galiba pas tutmuş olmalı.Daha 2 hafta önce Beşiktaş maçında Bursa taraftarı 90 dakika Beşiktaş'a küfür etti.Ayrıca Beşiktaş taraftarını küfürü nedeniyle eleştiren adamın taraftar grubunun en büyük mahareti Çarşı'nın bestelerini küfüre uyarlamaları.Neyse uzatmanın alemi yok.

zamanında çarşı nın fatih terime ve kızlarına bestelediği iğrenç marşlarıda biliyorum merak etme

• bursa ankaragücü ve beşiktaşın çok ciddi adları geçiyo bursa ve ankaragücü henüz karşıyaka ve göstepe takımlarındaki gibi tribüncülükden kurtulmuş değiller beşiktaşıda birt türlü anlamıyorum bu konuda taraftarına çok iş düşüyo bence
  • Ankaragücü

Ayrıca konuyu açan arkadaş için belirteyim İngiltere'nin (belkide dünyanın) en holigan grubu Millwall Bushwackers'dır.
  • 8-10 sene önce trabzondu (oraya giren takım otobüsü kevgire dönüp çıkardı) ama şimdilerde bursa ve bjk
  • quote:

Orijinalden alıntı: asukonline

8-10 sene önce trabzondu (oraya giren takım otobüsü kevgire dönüp çıkardı) ama şimdilerde bursa ve bjk

10-15 hatta 20 sene öncesini tribünlerin olaylı dönemlerini sayacak olursak Trabzon (Farozlular), Samsun (Sögütlübahçe), Göztepe (Yankiler), Eskişehir (Ayder) yine tabiki Ankaragücü, Karşıyaka ve İstanbul takımlarından Fenerbahçe'nin olayları meşhurmuş.

çok hikayeler var bu şekilde mesela bizimkiler cezalı bir maçta Ankara'da Bjk'nin rahmetli Optik başkanını ve tayfasını kovalıyor sonra optiğe araba çarpıyor insaf edip taksiyle hastaneye taşıyorlar o zamanlar delikanlılık varmış şimdi olsa herhangi bir adamı linç ederler öyle bir durumda.

tribünde atışma olmalı, rekabet başarıyı sağlar ama şiddet hiç birşeyin çözümü değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ir0nfist~

Problem?

• Ankaragücü. 10 yıl önce Karşıyaka'yı da sayabilirdim ama bizim tribün bitti artık.
  • Kesinllikle 1 numara Ankaragücü.

2 numarayı da Göztepe ve Karşıyaka paylaşırlar.
  • Bence adli olaylara bakıldığında ÇARŞI açık ara önde. Kendi içlerinde bile birbirlerini vurabiliyorlar. TEXAS da çok saldırgan taraftar grubu olarak ama adam öldürmeye,vurdurtmaya vardırmadılar işi. Tabi Texas' ın yaş ortalaması daha düşük orası bir gerçek ama yaş ortalaması büyük olunca da işler daha kanlı bir hal alabiliyorlar.
  • Bursa-Beşiktaş tan başka arası limoni olan takım yok galiba. O yüzden Texas ve Çarşı diyorum.

Göztepe-Karşıyaka daha eskilerden şimdi de devam ediyor ama B-B kadar değil.
  • 10 sene önceki mevzular olmuyo ki artık.. nerde o eski sakarya-kocaeli maçları,trenle yapılan deplasmanlar..
  • Yazan var mi bilmiyorum ama kesinlikle ama kesinlikle kocaelii!!! Kendimden biliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VogAumTaR

10 sene önceki mevzular olmuyo ki artık.. nerde o eski sakarya-kocaeli maçları,trenle yapılan deplasmanlar..

Kocaelili olarak az dayak yemedim sakarya ve kartallilardan :D
  • bursa çocukları çok küfürbaz olurlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.