İngiltere'de west ham diye biliyorum geçen bir film izlemiştim oradan aklımda kalmış o holiganlar ..
Türkiye hakkında pek fikrim yok kimdir bilen var mı ?
İngiltere'deki West Ham'ın ezeli düşmanı Millwall daha saldırgan diye biliyorum.Adamlar derbi maçlarında çıplak testereli geliyor düşünün gerisini.
quote:
Orijinalden alıntı: VogAumTaR
10 sene önceki mevzular olmuyo ki artık.. nerde o eski sakarya-kocaeli maçları,trenle yapılan deplasmanlar..
aynen.bir maçta kocaelililerin üzerini yürüdü bizim tribün onlar da kenarda sıkıştılar o kocaman tel örgünün kırılacak gibi esnemesini unutamıyorum az daha sıkıştırsalar ambulans yoluna dökülecekti hepsi :D
Diğer grupların nazik olması bizim suçumuz değil
Ankaragücü... iki sezon önce beşiktaş çarşının önünde adeta terör estirmişlerdi...
quote:
Orijinalden alıntı: Timsah-16
Diğer grupların nazik olması bizim suçumuz değil
adamın bi yeri kalktı beyler
adamlara, hayvansınız saldırgansınız diyoruz adam bunu kendine övgü olarak alıyor. saldırgan olmak veya hayvan olmak bir ölçüt değil yalnız, geçen sene beşiktaşlılar pataklarken bursalılarda o saldırganlığı pek göremedik
Bundan 5-6 sene önce olsa Ankaragücü falan derdim de, şu an kesinlikle Bursa.. Taraftar kalitesi yerlerde..
Ankaragücü. Öyle ki derbi maçlarında toplanan FB - GS - BJK taraftarlarına bile saldırırlar.
alkol içip maça giden her taraftar saldırgandır.
Ya arkadaşlar siz dalga mı geçiyorsunuz göztepemiz varken böyle bi konu nasıl açılır? Bursalı kardeşlerimizde ateşlidir ama siz yalı grubunu, yankileri tepecik tayfayı bilmeden konuşuyorsunuz ya hem ankara gücü de kim oluyormuş çok iyi hatırlıyorum fener maçına gelmişlerdi 3-4 sene evvel 200-300 kişi maç boyunca sesleri çıkmamıştı göztepemiz artık geri döndü inşallah fortis kupasında bir istanbul takımını izmire bekliyoruz bi bakında görün taraftar grubunu. 2 hafta önce karşıyaka maçı vardı karşıyakalıların iki katı çevik kuvvet vardı stadda 90 dakika hiç durmadan sövülür mü bi takıma
ankaragücü - beşiktaş - bursa
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
ne alaka şimdi alkol almadan saldırgan olunmuyor yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: webaslan
quote:
Orijinalden alıntı: VogAumTaR
10 sene önceki mevzular olmuyo ki artık.. nerde o eski sakarya-kocaeli maçları,trenle yapılan deplasmanlar..
aynen.bir maçta kocaelililerin üzerini yürüdü bizim tribün onlar da kenarda sıkıştılar o kocaman tel örgünün kırılacak gibi esnemesini unutamıyorum az daha sıkıştırsalar ambulans yoluna dökülecekti hepsi :D
ee sakaryalılarıda az kovalamadık çene suyuna doğru :) kocaeli sakarya taraftarları es eçilmesin şu fenerin son şampiyonluğunda bile en çok dayağı izmit sokaklarında yedi fb liler
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
quote:
Zamanında otobüsle Karşıyaka'nın deplasman maçlarına gittim. Çok efendi olarak bildiğim arkadaşlarımın dahi sanki kural gibi otobüste başlayan bira vs. aşırı alkol alma muhabbetinin sonunda sapıtıp neler yaptığını bizzat yaşadım. Saldırgan olarak bildiğimiz en ateşli taraftar gruplarını ve elebaşlarını inceleyin. Bunların hepsi maçtan saatlerce önce birahanelerde, pub'larda buluşur ve alkol almaya başlar. Alkol insanın kontrol mekanizmasını zaafa uğratır ve zaten gençlikle gelen o hareketlilik, etrafa bir şeyler ispatlama çabası zirveye çıkar. Alaysı ifade ile yazdığınıza göre alkol almadan da saldırgan olunabilir ama alkol alan daha da saldırgandır. En azından ben böyle düşünüyorum.
quote:
quote:
quote:
Zamanında otobüsle Karşıyaka'nın deplasman maçlarına gittim. Çok efendi olarak bildiğim arkadaşlarımın dahi sanki kural gibi otobüste başlayan bira vs. aşırı alkol alma muhabbetinin sonunda sapıtıp neler yaptığını bizzat yaşadım. Saldırgan olarak bildiğimiz en ateşli taraftar gruplarını ve elebaşlarını inceleyin. Bunların hepsi maçtan saatlerce önce birahanelerde, pub'larda buluşur ve alkol almaya başlar. Alkol insanın kontrol mekanizmasını zaafa uğratır ve zaten gençlikle gelen o hareketlilik, etrafa bir şeyler ispatlama çabası zirveye çıkar. Alaysı ifade ile yazdığınıza göre alkol almadan da saldırgan olunabilir ama alkol alan daha da saldırgandır. En azından ben böyle düşünüyorum.
avrupanın en az alkol tüketen ülkesi olmamıza rağmen cinayet ve adam yaralamada avrupanın önde gelen ülkelerinden olduğumuzu biliyormuydunuz :)
içince ağzına içmeyi bilen insan kimseye zarar falan vermez ama bazıları içmeyi bilmiyor bazılarıda içindeki canavarı açığa çıkarmak için özellikle alkolden yardım alıyor mesele bu
Ankaragucu.
çarşının yanında bursa kimmiş,ankaragücü kimmiş gidin youtube merdivenden yukarıya kaçanlar yazın bakalım ne çıkacak ankaragücü taraftarı dediğin 1 kişiye 10 kişi iken saldırır,taşkınlık yapar çarşı heryerde her zaman...
quote:
quote:
quote:
quote:
avrupanın en az alkol tüketen ülkesi olmamıza rağmen cinayet ve adam yaralamada avrupanın önde gelen ülkelerinden olduğumuzu biliyormuydunuz :)
içince ağzına içmeyi bilen insan kimseye zarar falan vermez ama bazıları içmeyi bilmiyor bazılarıda içindeki canavarı açığa çıkarmak için özellikle alkolden yardım alıyor mesele bu
Muhteşem mantıklı bir cevap oldu. Siz süpersiniz, altta kalmadınız harikasınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
en küfürbaz çarşı. saldırgan olarakta bursa denebilir
Her mesajda bi Beşiktaş'a gönderme yapılacak ya
Taraftar gruplarının hepsi saldırgandır.İçlerinde hepsinin iyide kötüde vardır ama Bursa taraftarının hayatta bi amacı olmadığını düşünüyorum.
Beşiktaş taraftarı keşke biraz Bursalı kadar olsada ağzı düzelse. saldırganlık deyince küfürde var içinde adam soru sormuş cevapladık. sen eleştiriyi kabul edemiyorsan o başka
en küfürbaz çarşı. saldırgan olarakta bursa denebilir
Her mesajda bi Beşiktaş'a gönderme yapılacak ya
Taraftar gruplarının hepsi saldırgandır.İçlerinde hepsinin iyide kötüde vardır ama Bursa taraftarının hayatta bi amacı olmadığını düşünüyorum.
Beşiktaş taraftarı keşke biraz Bursalı kadar olsada ağzı düzelse. saldırganlık deyince küfürde var içinde adam soru sormuş cevapladık. sen eleştiriyi kabul edemiyorsan o başka