Şimdi Ara

TÜRKİYEDEKİ ERMENİLER SİZCE NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar Son Günlerde Fransa sözde soykırım falan bizi bayağı gerdi sizce tTürkiyedeki Ermaniler nasıl insanlar tanıtanınız varmı onlarda bizler gibimi?

• Türkiyde 2 çeşit ermeni var

1 Osmanlı imparatorluğu zamanından beri bizimle yaşayan, söylemezlerse ermeni olduğunu anlamayacağınız ermeniler.
    2 Son yıllarda çalışmak için ermenistandan gelen, en kötü işlerde kaçak olarak çalışan ermemeniler.

2. gruptakiler bence hemen memleketlerine postalamalıyız. buradan kazandıkları paralrı memleketlerine aktarıyorlar. yani uluslararası arenada her fırsatta bizi sokan yılanları besliyoruz.

1. gruba gelince, onlar şu anda Türkiyeye tamamen entegre olmuş gibi görünüyorlar ve televizyonlarda soykırım iddalarına sert tepkiler gösteriyorlar ama bence kurtuluş savaşında yaptıkları gibi Türkiye Cumhuriyetinin zayıf düşebileceği bir anda (Allah vermesin), mesela savaş gibi bir durumda hemen ayaklanıp iç karışıklık çıkaracaklarını düşünüyorum. Yani onlara da güvenmemek lazım.
  • ben tanıdım.ozaman sayı 1 milyondu.evet 1 milyon kişi öldürüldü diyordu.
    kendisiyle ilişkimi kestim.
  • Türkiyedeki bütün ermeniler aynı hepsi aynı seyi söylüyor. Ayrıca eurovision-dan ermenistana nasıl 10 puan çıktı dersiniz hepsini çoğunluğu gizli olarak asalya yardım etmiştir ben türküm diyen bir ermenide itiraf etmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xdirectix

Türkiyde 2 çeşit ermeni var

1 Osmanlı imparatorluğu zamanından beri bizimle yaşayan, söylemezlerse ermeni olduğunu anlamayacağınız ermeniler.
    2 Son yıllarda çalışmak için ermenistandan gelen, en kötü işlerde kaçak olarak çalışan ermemeniler.

2. gruptakiler bence hemen memleketlerine postalamalıyız. buradan kazandıkları paralrı memleketlerine aktarıyorlar. yani uluslararası arenada her fırsatta bizi sokan yılanları besliyoruz.

1. gruba gelince, onlar şu anda Türkiyeye tamamen entegre olmuş gibi görünüyorlar ve televizyonlarda soykırım iddalarına sert tepkiler gösteriyorlar ama bence kurtuluş savaşında yaptıkları gibi Türkiye Cumhuriyetinin zayıf düşebileceği bir anda (Allah vermesin), mesela savaş gibi bir durumda hemen ayaklanıp iç karışıklık çıkaracaklarını düşünüyorum. Yani onlara da güvenmemek lazım.

Sana katılmıyorum arkadaşım. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan Ermeniler, benim için en az diğer vatandaşlar kadar değerlidir. Türkiye şu anda yeterince zayıf düşmüş bir halde zaten. Ermeni Vatandaşlarımız hala bizimle beraber ve en az bizler kadar kendi vatanlarını savunuyorlar. Ermeni patriği gibi dini örgütler aslında tüm din örgütler gibi hem siyasi hem de ekonomik amaçlıdır. İşte bu yüzden onlar politik davranıyorlar. Sen Ermeni vatandaşlarımızı burada güya kendince " güvenilmez " ilan etmeye kalkışıyorsun ki buna katılmak mümkün değil. Çanakkale savaşlarında şehit olan askerlerimizin isimlerinin olduğu listelere bakarsan yüzlerce ermeni ve musevi olduğunu da görürsün ki, o zamanlarda bu kişiler azınlıkların askere alınmasının söz konusu olmadığı dönemlerde askere " Gönüllü " olarak gitmişler ve vatanları için şehit olmuşlardı.

Lütfen, Önce Vatan kelimesinin arkasında ülkemizin önemli gerçeklerinin yattığının bilincine varılmasını arzu ederim. Bu önemli bilinç ise, hepimizin bu vatanda yaşayan değerli birer VATANDAŞ olduğu bilincidir ve bu bilinçten asla uzaklaşılmamalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infosist -- 20 Ekim 2006; 12:59:58 >

• o zaman bu işte bir karışıklık var:

çanakkale de bizimle aynı safta savaşdtılar, doğuda da bize karşı savaştılar ermeniler yani.
    yani şunu merak ettim şimdi kazım karabekir ve ordusu kiminle savaştı?
  • Hiçbir karışıklık yok. Karışıklık senin düşüncelerinde.
    Güneydoğuda şehit olan hiçmi kürt vatandaşımız yok yani..? İzmirde veya İstanbulda PKK sempatizanı da yok..
    Üstelik PKK teröristleri ermeniler gibi hıristiyan da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infosist -- 20 Ekim 2006; 14:13:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avrupa mı Çin mi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır onu demek istemedim kazım karabekir ve ordusu kurtuluş savaşında savaştı mı?savaştı.doğuda kimlerle savaştı bunlar.ben ermenilerle savaştı biliyorum yanlış mıyım?

doğu derken orda da bir cephe vardı bizi ordan da işgale geldiler.o gelenler kimdi ben bunu soruyorum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.