Şimdi Ara

Türkiyedeki Siyasi Yönelimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben tespitlerime göre en büyük siyasi kayışları, eğilimleri sayıyorum merak ediyorum siz tespitlerime katılıyor musunuz

1) Hali hazırda HDPli ailelerin AKPye kayması
    2) Ailesi çoğunlukla AKPli çocukların Ulusalcı, Türkçü, Atatürkçü siyasi görüşlere kayması
    3) Eski yaşlı ülkücülerin AKPli olması
    4) Atatürkçü ailelerin çocuklarının aşırı solcu olarak Atatürkten Uzaklaşması( HDP, TKP gibi)

Not: Sıralı değil sadece saydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan.asan -- 15 Haziran 2017; 4:24:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 olabilir 3 biter (kendi çevrem az bilinçli bilgili bir çevre de tüm türkiyeyi bilemiyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekleşme oranlarına göre 3 > 1 > 4 > 2 olarak sıralayabileceğimizi düşünüyorum. İlk ikisinin sıklığı, son ikisinin sıklığına göre çok çok daha fazladır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Henry Huxley

Gerçekleşme oranlarına göre 3 > 1 > 4 > 2 olarak sıralayabileceğimizi düşünüyorum. İlk ikisinin sıklığı, son ikisinin sıklığına göre çok çok daha fazladır.

Anlamadım hocam ilk ikisi mi 1 ve 3 mü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan.asan

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Henry Huxley

Gerçekleşme oranlarına göre 3 > 1 > 4 > 2 olarak sıralayabileceğimizi düşünüyorum. İlk ikisinin sıklığı, son ikisinin sıklığına göre çok çok daha fazladır.

Anlamadım hocam ilk ikisi mi 1 ve 3 mü

1 ve 3
  • Rol değişimi. Bu kaymalar kemik kitlelerde o kadar fazla değildir. Bunun en büyük etkisi medya propagandaları, dezenformasyonlardır. Algılarını değiştirince rolün de değişiyor. Her daim kendi fikirlerini, ideolojisini denetleyen ve sorgulayan bir yapıdaysan bu yönelimlerin kolay kolay değişmiyor. Veya değişse de bu şekilde keskin hatlara sahip olmuyor. Mesela atıyorum Türkçü'ydü solcu oldu gibi kesin çizgilerle ayrılmış kümelerde yer almıyor. Biraz ondan biraz bundan. Bir de çıkar faktörü var tabi. Kişilerin çıkarları o an ne gerektiriyorsa o maskeyi takıyorlar bilerek veya tam olarak farkında olmadan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.