Şimdi Ara

Turkiyeden den Amerikaya Gidip Gelen Var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Amerika Virginia Manassas da yasiyorum. Mevcut isimi birakip Turkiyeye gidemiyorum. Amerikaya gidip gelen varsa bana bu iyiligi yapmak isterse karsiligin da 400 dolar vermek isterim.

Turkiye Ankara da 7 yasin da Siyam (Rifki) erkek cinsi kedim var. Biraz yasi oldugu icin kargo bolumun de gelmesini istemiyorum saglik acisindan bu yuzden ucusgonullusu veya ucreti karsiliginda yardim edebilcek birisini ariyorum. Ucakta yolcu yaninda ki koltuk da kafesinin icerisinde gelebilir. Butun gereksinimler saglanacak ( Yol boyu sakin olmasi icin sakinlestirici, asilari, Passportu, Gerekli izinleri, Ucak bileti ) Siz sadece Istanbul havaalanindan elden alicaksiniz ve uygun Amerika ici lokasyondaki havaalanindan cikisinda elden alincaktir.

Uygun olabilecek lokasyonlar DMW Bolgesi, New Jersey, New York, Kuzey Caroline, Bati Virginia, Pensilvanya, Delaware.

• şubat sonu doneceğim getirilecek bir şeyi olan varsa getirebilir uygun boyutlarda olacak şekilde ilgilenen mesaj atsın cuma gidiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikadan gelen var!!!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.