Şimdi Ara

Türkiyem [İstiklal Marşı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada ottoman_power kendini ozletti dimi arkadaslar............
  • Sohbet YeriDeğil.
  • Evet bence de yapmamanız gerekiyor.Korelilerin yorumu olumsuz sanırsam.Oyuna zaten illegal girmiş bulunuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FeYYaZ-

Evet bence de yapmamanız gerekiyor.Korelilerin yorumu olumsuz sanırsam.Oyuna zaten illegal girmiş bulunuyoruz.

+1
  • çok bilionuz ya yazdınız şimdi ne oldu korelilere türk gücü mü gösterdiniz veya birkaç koreli istiklal marşı nı veya 10.yıl marşını okuyup türk mü oldu ?hayır sadece korelilerin artık daha önceden de banladığı hileci türklerin bu oyunda da olduğunu erkenden öğrenmelerine yol açtınız
    digimon rpg ye girerseniz bi köşede masters in sitesi var.Allah sonumuzu hayır ede
  • Shaq33 sana uyuz oluyorum(çok bilmiş,çok bilionuz lafına) ama diğer cevaplarında haklısın birazda olsun,

quote:

Evet bence de yapmamanız gerekiyor.Korelilerin yorumu olumsuz sanırsam.Oyuna zaten illegal girmiş bulunuyoruz.

+1
  • quote:

Evet , Doğru Korea Kssn girdik ama benim açtığım üyelikler illegal olmuyor Arkadaş sağolsun korealı

-----------------------------------------------------------------------------

@Shaq33: Çok bilmişlik değil bu. Ben orda ne Türk'ün büyüklüğünü yada Türk'ün gücünü göstermedim. istiklal marşını okusunlar türkçe bilen varsa orda bu senı ılgılendırmez.biliyorsun ki bizim dilimizde 'link takas' diye bişe var DMO yardım eden siteler DigimonRpg de var...

Her konuma yada başka konuya cevap verceksen hiç yazma..

• aslında o kadar da çok kullanmam sadece birileri bişeyler bildiğini sanıyor ve yanılıyorsa kullanırım
    ayrıca ben de sana en az senin kadar gıcığım
    quote:

Orijinalden alıntı: Mew_Three

Shaq33 sana uyuz oluyorum(çok bilmiş,çok bilionuz lafına) ama diğer cevaplarında haklısın birazda olsun,

quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dujo

@Shaq33: Çok bilmişlik değil bu. Ben orda ne Türk'ün büyüklüğünü yada Türk'ün gücünü göstermedim. istiklal marşını okusunlar türkçe bilen varsa orda bu senı ılgılendırmez.biliyorsun ki bizim dilimizde 'link takas' diye bişe var DMO yardım eden siteler DigimonRpg de var...

Her konuma yada başka konuya cevap verceksen hiç yazma..

+1 Katılıyorum

Shaq33 peki sen neden gıcıksın
  • mewthree senle dost olmak istiyom sana kotu davranmamın sebebi farklı msni pm atar msn
  • güzel olmuş.
  • SÜPERSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: peren_potter

Bence böyle yapmayın arkadaşlar.. Evet Türk'üz ve Türk olduğumuzu belli etmemiz güzel bir şey ama biraz sakat iş gibi geliyor bana...

Burak abinin de dediği gibi: Oyunu sahiplenmiş gibi oluyoruz ve bu da ban sebebidir.

MSN'deki konuşmanın en uygun kısmını almışsın
  • Arkadaşlar acaba bu sebeple banlanmış ve oyuna giremiyor olabilirmiyiz?
  • olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzhan61

Arkadaşlar acaba bu sebeple banlanmış ve oyuna giremiyor olabilirmiyiz?

quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

arkadaslar sitede boyle bişe yazıodu

Merhaba. Dijimon Yüksek Lisans mı.

Faiz ve iki araç teyimeo TCMB insanların katılımı bir çok güvenli bir şekilde kapatıldı.
    TCMB boyunca 2 araç, ancak sayesinde Ben yoluyla elde edebildi birçok sorun bulunmaktadır.
    Bize bir kez daha test Thank you in birden fazla teyimeo katılacak.

※ 2 araç TCMB çıkmak
    23 Temmuz 2009 Perşembe, 10

Geçen Cumartesi (25 Ocak, 2) dengeye ve gwabuhwa sunucu test etmek
    Ilgi ve katılım bir sürü sorun. ^ ^

Dengeye test sunucusu, zaman sunucusu, açık ※
    25 Temmuz 2009 Cumartesi, 6:00 için 2:00

Daha gelişmiş geri gitmek için söz veriyorum.
    Teşekkürler.

Büyük bir ihtimalle öyle.

• ban yedisek ne diyim size arakdaşlar hangi oyuna girerse bu bancılar(hileyi sevenler) o oyun bize yar etmiyor kendileri bi şeye sahip olamıyorlar bırakında bizler olalım b kadarda olmaz artıq her oyunda artıq türkler istenmiyo örnek vereyim perfect world bu oyunda en fazla 5 türk var onu bulmakta zor bi taneside bnm türklere yasak bu oyun ama esas serverları yasak normal serverları açık sadece bi zmanlar bu oyundada türkler hile yapmıs ban yemişler .alıştık artıq biz böle şeylere başkasının hatası yüzünden biz yanıyoz
  • @hüseyin345: Çarlar ban değil ben hepsini denedim sadece oyun kapalı oynamadığım carlarla girdim.. Sorun yok oyun kapalı...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 4 Ağustos 2009; 13:36:16 >
  • Ya IP ban yeseydik
  • İNSALLAH YEMEMİŞİZDİR..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.