Şimdi Ara

Türkiyemiz elden gidiyor!!! Erepublik'e destek!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
7.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Son Bir Davetiyem kaldı. Yeni Üye arkadaşlarda Oyuna üye katarlarsa Büyüyeceğiz İnş.
  • davetiye bnde atabilirim 5 tane pmden ulaşın vede bnm ilk günüm wireless im %49 food 6 tane var nsl yiycem food

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 15 Temmuz 2008; 16:02:41 >
  • Food İsteğinle Yiyemiyosun malesef Her Gün Bir Tane Tüketiyor sanırım ve W.lessini arttırıyor. Food bittiğinde %10 w.less düşüyor dikkat etmezseniz Ölürsünüz...
  • arkadaşlar tam destek bu oyuna...............
  • bitürlü işe giremedim sie holding e msj attım teklif yolla die 3-4 saattir cvp gelmedi
  • Şirket sahibi Online Olsun Bakar.
  • ok saol bu arada herkes üye olsun çok süper bi oyun heyecanı flnda var mükemmel
  • Önemli Değil Bilgilendirmek Görevimiz... Evet Son Davetiyem kaldı onuda verip öyle çıkıyım Hadi Beyler konu Up
  • Davetiye Gönderirmisiniz Lütfen ...
  • Pmle E-mail Atarsan Gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zesty Phoenix -- 15 Temmuz 2008; 17:33:07 >
  • Mesaj atıcam bütün çalışmak isteyenler SiE Egitime basvururlarsa daha ii olur
  • bn şimdi atıom ona işsizimde
  • Evet Davetiye İsteyen Elimde 5 Tane Var
  • SiE eğitim ve hospitala işsiz olduğumu msj attım hala bi cvp gelmedi ya
  • selcuk1907 ye Atacaksın Oyundaki Nicki Bu
  • İŞ teklifini gönderiorum arkadaşlara maaş konusunda fazla veremioruz başlangıç olarak ancak ilerleyen zamnlarda daha çok verebiliriz.
  • Beyler DH Silahçılık A.Ş yi kuralım.

4 adet davetiye kaldı elimde.İsteyen pm atsın.Bu arada lütfen msn i başlığa yazın.

İnventoryde yemek var nasıl yiyecem?

Oyunda ismim OnbasiSeyit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 15 Temmuz 2008; 19:06:17 >
  • ev almak istiom ama çokpahalı yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: behtiyar

Food İsteğinle Yiyemiyosun malesef Her Gün Bir Tane Tüketiyor sanırım ve W.lessini arttırıyor. Food bittiğinde %10 w.less düşüyor dikkat etmezseniz Ölürsünüz...

Aynı Cevabı Vermiştim Banada ev Pahalı Gelmişti Ama Şu An Ev Alıyorum Para Biriktirdim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.