Şimdi Ara

Türkiyemiz elden gidiyor!!! Erepublik'e destek!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
7.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • durum hakkında biraz bilgi vermek gerekirse

etürkiye olark askeri bakımdan oldukça güçlü durumdayız. yunanistanı diğer ülkelerden gelecek askerler katılsa blie yenebilecek durumdayız (mppler hariç) ama tehlike yunanistanı tamamen işgal edersek doğacak, yunanistanın şişirme nüfusu fazla olduğundan dolayı seçimlerde kendi başkanlarını çıkartabilir. yunanlılar fakeçi ve çok hırslı oynuyorlar bu nedenle tehlikeli

diğer yandan meclise bugün savaş açma teklifi yollandı ama ortak karar gereği vekiller olarak kararı onaylamadık bu da dış basında (erepublik forumlarından da anlaşıldığı gibi) yunanistana durması için son uyarımız ve saldırmaktan çekinmeyeceğimiz anlamını taşıyor

ama yunanlılar yine çirkefliklerini sürdürmeye ve türklere ve türkiyeye hakaret etmeye devam ettiler, şu durumda yunanistanın mpp adı verilen saldırı durumunda savaşa katılabilecek anlaşmalı ülkelerin mpplerini iptal ettirmeye çalışıyoruz

herkesi oyuna bekliyoruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: caresizm

durum hakkında biraz bilgi vermek gerekirse

etürkiye olark askeri bakımdan oldukça güçlü durumdayız. yunanistanı diğer ülkelerden gelecek askerler katılsa blie yenebilecek durumdayız (mppler hariç) ama tehlike yunanistanı tamamen işgal edersek doğacak, yunanistanın şişirme nüfusu fazla olduğundan dolayı seçimlerde kendi başkanlarını çıkartabilir. yunanlılar fakeçi ve çok hırslı oynuyorlar bu nedenle tehlikeli

diğer yandan meclise bugün savaş açma teklifi yollandı ama ortak karar gereği vekiller olarak kararı onaylamadık bu da dış basında (erepublik forumlarından da anlaşıldığı gibi) yunanistana durması için son uyarımız ve saldırmaktan çekinmeyeceğimiz anlamını taşıyor

ama yunanlılar yine çirkefliklerini sürdürmeye ve türklere ve türkiyeye hakaret etmeye devam ettiler, şu durumda yunanistanın mpp adı verilen saldırı durumunda savaşa katılabilecek anlaşmalı ülkelerin mpplerini iptal ettirmeye çalışıyoruz

herkesi oyuna bekliyoruz...

Her gün güncel şekilde antreman yaparsak iyi olabiliriz.

• evet ama yunanistanı ele geçirirsek yunanlılar da bize katılacak ve ozaman sayısal üstünlükleri oluyor. başkanlığı ele geçirmemeleri de lazım bu da önemli
  • nüfusun baya artması lzm bn herkese yaymaya çalışıom oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: caresizm

evet ama yunanistanı ele geçirirsek yunanlılar da bize katılacak ve ozaman sayısal üstünlükleri oluyor. başkanlığı ele geçirmemeleri de lazım bu da önemli

Evet Almanya Durumuna Düşmek İstemeyiz.
  • Bana da davetiye gönderirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtka -- 16 Temmuz 2008; 13:23:29 >
  • 3.5 yıldır diyosun ban mı yedin daha önce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: brtka

Bana da davetiye gönderirseniz sevinirim.

E-Mail Adresini Pm Atarsan Gönderirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: behtiyar

quote:

Orjinalden alıntı: brtka

Bana da davetiye gönderirseniz sevinirim.

E-Mail Adresini Pm Atarsan Gönderirim.

Gönderdim.Şimdiden teşekkürler.
  • media daki your newspaper ne işe yarıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse47 -- 16 Temmuz 2008; 14:44:05 >
  • eğer davetiye isteyen varsa bana pm'le e-mail adreslerini gönderebilirler. bende eski üyeyim ama (galiba 5-6 ay önce biri bana davetiye atmıştı) krakter ölmüşşimdi karakteri dirilttim
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse47

media daki your newspaper ne işe yarıo

@apocalypse47 Newspaper Gazete Demek.Hımm Gazete Yayımlanamak Yada Başka Bir Şirket Olabilir...Ayrıca Davetiye İsteyen Bana PM Den Ulaşabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderWriter -- 16 Temmuz 2008; 15:59:35 >
  • Sen selcuk1907 misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dare

quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse47

media daki your newspaper ne işe yarıo

@apocalypse47 Newspaper Gazete Demek.Hımm Gazete Yayımlanamak Yada Başka Bir Şirket Olabilir...Ayrıca Davetiye İsteyen Bana PM Den Ulaşabilirler

newspaper ın ne demek olduğunu biliom demek istediğim gazete şirketi nasıl yapılıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

Sen selcuk1907 misin?

Ben mi? EqXLarge
    bu arada gazetede yazdığım yazı:http://www.erepublik.com/company-19411.html gazete kendimindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keke In Da House -- 16 Temmuz 2008; 16:50:17 >
  • çok süper
  • üye ol nerede

• quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

Sen selcuk1907 misin?

Hayır @konsequad
  • Ne Demek Bu!
  • Ben de üye olacağım , nikim roncatto , gerçekten güzel bir oyun , teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.