Çorum Bunu Çorumlu olduğum için söylemiyorum Çorum yeterince gelişmiş,sessiz,sakin,istediğinizi her an bulabileceğiniz bir şehir. Ayrıca Çorumun esnafı efsanedir Çorumun insanı içtendir Çorumun şivesi eğlencelidir
+sonsuz.Çorum 1 numara.
adapazarı düzce
Diyarbekir tabiki de tek geçerim özellkle yenı yapılan newruz meydanı nereye gıdersenız gıdın cıkacagınız yer newruz meydanına cıkıyor mukemmel bır sehır...
İZMİRRRRRRRRRRRRRR
Samsun
Herkes kendi memleketini söyleyecek tabii ki.
İZMİR
Gidip gezdiğim ve hayran olduğum diğer şehirler: MUĞLA RİZE SAMSUN.
ve diğerleri.
Bir Türk'e sorulacak soru mu bu, memleketini söyleyecek illa..
Ben anadolunun heryerini gezdiğim için objektif olarak fikrimi söyliyeyim. İstanbul elin Avrupalısının elinde olsaydı görürdünüz nasıl bir şehir olduğunu.. Güzelim şehri mahvetmemize rağmen yine de İstanbul en güzel bence. Sonra da İzmir ve Antalya diyorum.
Not: Akhisar'lıyım(Manisa)
adana ofc
Çanakkale tabiikide
1 Kişi dışında kimse "ADANA" dememiş
ADANA
Edirne.
adapazar
geçen hafta mersine arkadasımın yanına gitmiştim orasıda cok güzel bir sehir cok da iyi gelişmiş sahil ayaklarının altında popüler olmayan cok güzel şehirler var .
quote:
Orjinalden alıntı: DayWalker7
Çorum Bunu Çorumlu olduğum için söylemiyorum Çorum yeterince gelişmiş,sessiz,sakin,istediğinizi her an bulabileceğiniz bir şehir. Ayrıca Çorumun esnafı efsanedir Çorumun insanı içtendir Çorumun şivesi eğlencelidir