YOK KARDEŞ OKUMAYA GİDİYORUM AMA YANINDADA EGLENELİM DEGİLMİ... 4-5 SENE EGLENMEDEN GEÇER Mİ? DEMİ...
Sen Türkiyede heryeri kazanabilecek kadar iyi hissediyormusun kendini... bu kadar iyimisin. ne bölümü seçeceksin?
(no smoke)
Bana Göre en güzel yeri nevşehir/kapadokya, orada yaşadığım günleri hiç unutmadım. sevda oldu içimde orası. oranın serin rüzgarı, oranın kimsesizliği, of ulan off
hayır askerde yedek subaydım.....taburdaki subaylar teskere tarihimin gelmesi için gün sayıyorlardı.....hatta hiç unutmam tugay komutanı gelecekti ben de nasıl olduysa tören yürüyüşü için yedek subayların en önündeydim........neyse o tören yürüyüşü hazırlığı esnasında tabur komutanı(severim keratayı) koca taburu durdurup elindeki mikrofanla bana kaydıkça kaydı adam tüm sinirini benden aldı (zaten geldiğimden beri paspallığımla ve 'dan da anlaşılacağı gibi kural tanımamamla tabur subayları benden yaka silkmişti....)bu arada tören yürüyüşünün içine ettim....beni tabur komutanı yürüyüşten çıkardı ve bana:git üstünü başını düzelt gel......yok yok git gelme diye bağırdı..... Neyse gidip iki buçuk saat kestirdim.... Son olarak niye atıldığımı anlamadım(sadece botlarım temizlenmemiş üstüm başık dağınık bezgir bekir modlarındaydım........)anladınmı güzel kardeşim.............istersen telefonla ayrıntılı anlatim....
quote:
Orjinalden alıntı: ErTech
Sen Türkiyede heryeri kazanabilecek kadar iyi hissediyormusun kendini... bu kadar iyimisin. ne bölümü seçeceksin?
(no smoke)
türkiyenin her yerini kazana bilirmiyim bilmiyorum orasını allah bilir ama iyi puan alıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ErTech
(no smoke)
harbi he nasıl olacak o iş sen böyle forumlarda gez gez sonra istanbula gir ondan sonra ebnim gibi
alttan derslerle ismin olsun F16 4-5 YILLIK OKULU 20 YILDA BİTİRİRSİN BENİM GİBİ..
isanbul TR nin değil dünyanin en iyi yerlerinden biri tartışmak bile anlamsız ve saçma
Pscyhoman abime diyorum ki askerde çok çekmişin anlattıklarına göre inşallah ben yaşamam askerde senin yaşadıklarını.şimdiki hayatında mutlusundur inşallah..
türkiye'de yalnızca bir şehir için yüzlerce şarkı şiir yazılmıştır o şehir de istanbul'dur neden çünkü istanbul sadece türkiye'nin değil dünyanın en önemli ve güzel kentlerinden biridir.
quote:
Orjinalden alıntı: Psychoman
hayır askerde yedek subaydım.....taburdaki subaylar teskere tarihimin gelmesi için gün sayıyorlardı.....hatta hiç unutmam tugay komutanı gelecekti ben de nasıl olduysa tören yürüyüşü için yedek subayların en önündeydim........neyse o tören yürüyüşü hazırlığı esnasında tabur komutanı(severim keratayı) koca taburu durdurup elindeki mikrofanla bana kaydıkça kaydı adam tüm sinirini benden aldı (zaten geldiğimden beri paspallığımla ve 'dan da anlaşılacağı gibi kural tanımamamla tabur subayları benden yaka silkmişti....)bu arada tören yürüyüşünün içine ettim....beni tabur komutanı yürüyüşten çıkardı ve bana:git üstünü başını düzelt gel......yok yok git gelme diye bağırdı..... Neyse gidip iki buçuk saat kestirdim.... Son olarak niye atıldığımı anlamadım(sadece botlarım temizlenmemiş üstüm başık dağınık bezgir bekir modlarındaydım........)anladınmı güzel kardeşim.............istersen telefonla ayrıntılı anlatim....
Telefon kısmını duyuncaya kadar sana olan kinim geçmişti, hatta özür bile dileyecektim ma telefon kısmını duyunca hala dayaklık olduğunu anladım bi de bu taraftan ohhh ohhh nede güzel oluyo psikopat dövmesi
Buna kimsenin şüphesi yok. Ancak bir öğrenci için İstanbul çok pahalı ve yorucu bir şehir olur... ömrü yollarda geçer ve istanbulun güzelliğini tadını çıkaramaz.... Bu yüzden İzmir derim ben...
(no smoke)
quote:
Orjinalden alıntı: yumurt
türkiye'de yalnızca bir şehir için yüzlerce şarkı şiir yazılmıştır o şehir de istanbul'dur neden çünkü istanbul sadece türkiye'nin değil dünyanın en önemli ve güzel kentlerinden biridir.
Pisikomanın olmadığı her yer güzeldir
ADANA VE TABİİ Kİ ÇIKUROVA ÜNİVERSİTESİ
CIX.. Bilemediniz... Kahverengi gözleri...
quote:
Orjinalden alıntı: _hortlak_
ya karar veremiyorum nereye gitsem izmirmi diyosunuz arkadaşlar
Ya ne izmiri gel istanbula bakma sen izmir diyenlere herşey istanbulda (başka beyoğlu yok)
İzmir derken de gidip Dokuz eylül`ü seçme; kampüsü hiç iyi değil; ama ege`yi seçersen kesinlikle memnun kalırsın..
İşte Burası Toroslara Sırtını Dayamış Olan Yeşillikler İçindeki ERMENEK.