Şimdi Ara

TÜRKİYEnin en güzel yeri neresi??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _hortlak_

üniversiteyi kazanınca engüzel yeri terçih etmek isterim...

ANTALYA
  • izmir güzel ama Sinop u görmedende karar vermeyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet

izmir güzel ama Sinop u görmedende karar vermeyin...

vaybe SİNOP dedi duydunuzmu arkadaşlar...(üniyi izmirde okudum izmir'de iyidir)

• Şu anda olduğum yer olmadığı garanti
  • aklın varsa istanbul a gitmeye calıs imkan sosyal hayat bakımından rakipsiz.ayrıca dünyanın en güzel sehirlerinden biri.tabi kötü yönleri de war ama bence fazlasıyla deger..
  • aklın varsa istanbula gitmemeye çalış hayat bitmiş nerde çokluk orda .okluk demiş atalarımız....suyu içilmiyor......havası pis.......ulaşım berbat.........trafik stres.....iki sokak geç memleketinden fazla adam sayarsın........her tip adam var........100 yerde yedim adana kebabın yanında hepsinde pilav getiriyorlar.........yani adana kebab yok.......hayat çok pahalı.......kiralar almış başını gidiyor.....eve zor çıkarsın............benim gibi piskopat adam çok.....anlıcan bozarlar orda seni.........geçmişimize ait yapılarda bizden çok turist görürsün...ben çok sövdüm bu yüzden......demedi deme...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychoman -- 25 Şubat 2005, 20:27:52 >
  • saygılar yavrum selamını aldım aleykum selam bende öperim hade bos durma yaz bakim
  • canını yerim ortam teşekkürler
  • ewet arkadaşlar hangi üniversite diyorsunuz.
    okulu anlatan arkadaş yok mu ya istanbul yada izmir
    deniliyor agırlıkta sizlerin tavsiyesini tüşünecegim cevaplarınızı bekliyorum
    teşekkürler...
  • teşekkür ederim
  • Trabzon!
  • trabzon un çok ama çok güzel oldunu biliyorum hiç gitmedim ama gidip görenlerin anlattıklarından biliyorum terçihlerim arasında trabzon kesin yer alacaktır...
  • eskişehir'e gelmeyin kardeşim artık tüm şehir yaka silktik yeniyetme,saygısız,amaçsız,ne oldum delisi tiplerden.şehrin her türlü imkanını dibine kadar sömürüp sonra öyleydi ama birazda şöyleydi diyip laf sokarlar..lafım sana değildir..öyle hisseden ve olanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezilvezir -- 28 Şubat 2005, 13:31:06 >
  • eskişehir tambi ögrenci yeridir ya ne oldu oranındamı suyu çıktı yoksa
    her gelen bi pislikle gelir zaten nerde çoklu orda ...
  • Bodrum Bodrum...
  • bursa ...istanbul ...antalya.... bodrum...bodruma hiç gitmedim ama resimleri manyak birde fethiye ölü deniz orası müthişmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet

izmir güzel ama Sinop u görmedende karar vermeyin...

Okumak açısından büyük şehirler daha iyi.Ama güzel yer açısından SİNOP SİNOP SİNOP
  • quote:

Orijinalden alıntı: fine_life

TÜRKİYEnin en güzel yeri neresi???

İşte Burası Toroslara Sırtını Dayamış Olan Yeşillikler İçindeki ERMENEK.

Ben bir karadenizli olarak Ermeneği pek yeşil bulmam ama yinede çok severim 11senedir gelip giderim nede olsa ordan evliyim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.